.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Това за вас не е проблем, но за мен да!

Iskam da vi spodelq edno ne6to,koeto za vas nqma da e vajno,no za men...Iskam da kaja 4e ve4e sam na 14 a maika mi vse o6te ne me puska da otivam na diskoteka...moga da izlizam ve4erta,no ve4erniq 4as mi e samo do 22:30...tova dori zvu4i sme6no..Opitah se da pogovorq s neq,no ne me slu6a..mislq 4e maika mi vse o6te me misli za 8godishno hlape...ne mi dava nikakva svoboda...i tia,koito sa po golemite da ne mi vikat 4o tova ne e golqm problem,za6toto az se drazna ot tova..Ako moje kajete mi kakvo da napravq za da me puska po do kasno??

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

Град
    Русе
    Я недей се оплаква..още си малка ..аз какво да кажа на 17 съм и вечерния ми час също е до 10 и 30.....
    ...

Е, ти какво искаш? Станала си на 14 и айде юруш цяла нощ по дискотеките? Не ги гледай другите, които си съсипват живота. Радвай се и на малкото. Всъщност 22:30 за 14 годишно момиче хич не е малко!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

аз съм на 17 и майка ми се държи с мен сякаш съм на 7.. така че свиквай,не си единствена..вечерен час нямам но ако не се прибера в еди колко си часа тя почва да звъни:"Къде си?", "Кога ще се прибереш?" ..Побърква ме,така че едва ли има начин да я убедиш да те пуска до по късно.Като пораснеш и имаш деца и ти ще си така
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    d0bre pravqt maikite vi! P0ne nq opasnost da sreshtna nqkoq 14-15 g0dishna v nqkoi vecheren bar i p0sle da me sydqt za pedofiliq
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

as sam na 14 sa6to a ne me puska nikude sled 19:30 taka 4e ... radvai se 4e pone do 22:3o si navun!

хааха аз пък тези проблеми ги нямам,мога да не се прибирам с дни и нищо не ми казват...
    пък иначе незнам до къде ми е дошло от малки 14 годишни пикли,които се мислят за пораснали
    Умръзна ми като ида в някой клуб да се 4уствам като в детска градина
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

О да...на 14,има цици и вече като излзиа никой нищо не може да и направи...даа те педофилите знайш ли как ги е страх от цици??..пфф

Правят го за добро и се радвай. Защото има родители, на които не им пука и децата им си провалят живота. По цяла нощ на диско, после се стига до безразборен секс и накрая кво става от теб.. Нищо...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Пфф ..да ти иам ШИБАНИЯ ПРОБЛЕМ ... и аз съм на 14 и съм навън до 8 и половина .. 9 и нещо най-мн ..

Не си ли малко малка за дискотеки ..
    Сяка 2ра тема в тоя раздел ве4е е за лапета дет не ги пускат навънка посреднощ .. Мисли си малко с главата !!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Пфф ..да ти иам ШИБАНИЯ ПРОБЛЕМ ... и аз съм на 14 и съм навън до 8 и половина .. 9 и нещо най-мн ..

Сяка 2ра тема в тоя раздел ве4е е за лапета дет не ги пускат навънка посреднощ .. Мисли си малко с главата !!!!!!!!
    Точно така .. Трябва да се радваш, че си навън до толкова късно .. А за дискотеките - нищо няма да ти стане ако изчакаш още някоя годинка ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Моят час е 8.30 най-късно от какво се оплакваш ваобще?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Пхаха!Че мен наще също не ме пускат на дискотека, а съм на 16!Престани да се оплакваш,не си единствената.Хлапе..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

не обичам силна музика,задушавам се в места в които има мнага хора...Да,определено не ми е проблем :P

Мега фен
    22:30 е НАПЪЛНО нормално за 14-годишно МОМИ4Е! зн ли кви хора се ''разхождат'' по улиците след 10 4аса...напрао мен си ме е страх да седя до по-късно и сама си се прибирам, макс до 23:30 съм оставала,по някви малки изклю4ения,а съм на 15 ... нз от кво се оплакваш. като искаш толкова на дискотека, върви не на нощна, а на детска
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-

и аз съм така,но това е защото кой знае какви цигани и не само те де има по улиците.Вече даже ме е страх да изляза по тъмно,защото знам ли кой ще тръгне след мен и какво ще ми направи Така,че поне трябва да си благодарна че те пускат дотолкова,защото има и хора на твоята възратс които даже до 19 ч. не ги пускат
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

МОЛЯ? звучи смесно ли? и какво му е смешното да те пускат до 10:30 ? радвай се щото някои и до 8 не ги пускат.. лигла такава
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ти какво си мислиш?Че кати си вече на 14 можеш да правиш каквото си искаш ли?Майка ти прави много хубаво за теб...Жалко,че все още си с акъл на 5годишна и неможеш да го разбереш!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    в мечтите ти
    На цели 14 години...мале,колко си голяма.10.30 си е съвсем нормален час за момиче на твоята възраст, даже и малко късен.Аз съм почти на 17 и се прибирам по тъмно(а в 10.30 си е тъмно, откъдето и да го погледнеш) само ако съм с момче на което може да се разчита.Дискотеки през крив макарон.Не се мисли за толкова пораснала, не си.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Смешно звучи? Ти да не би да се взе за много голяма, или искаш да се разхождаш навън до 3 часа през нощта?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    22:30 е НАПЪЛНО нормално за 14-годишно МОМИ4Е! зн ли кви хора се ''разхождат'' по улиците след 10 4аса...напрао мен си ме е страх да седя до по-късно и сама си се прибирам, макс до 23:30 съм оставала,по някви малки изклю4ения,а съм на 15 ... нз от кво се оплакваш. като искаш толкова на дискотека, върви не на нощна, а на детска
    +1.. И аз съм на 15 че даже и половина и..ме е страх да ходя на диско,откъде да ги знам кви откачалки има там..и по улиците.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Я стига... още си малолетна какво искаш да стоиш по цяла нощ ли?! На 14 е нормално да те пускат до 22.30. Аз ако имаш дъщеря на твоята възраст бих я пускала до 22.00.

И според мен е напълно нормално. Няма за какво да се оплакваш. Имам една приятелка дет пак е на 14 и вечерния и час е до 9 часа 9:30 най-много.. Пък за дискотеки май си още малка.. трябва да чакаш

Re: Това за вас не е проблем, но за мен да!

Цитирай Първоначално написано от krasitoOoO
    Iskam da vi spodelq edno ne6to,koeto za vas nqma da e vajno,no za men...Iskam da kaja 4e ve4e sam na 14 a maika mi vse o6te ne me puska da otivam na diskoteka...moga da izlizam ve4erta,no ve4erniq 4as mi e samo do 22:30...tova dori zvu4i sme6no..Opitah se da pogovorq s neq,no ne me slu6a..mislq 4e maika mi vse o6te me misli za 8godishno hlape...ne mi dava nikakva svoboda...i tia,koito sa po golemite da ne mi vikat 4o tova ne e golqm problem,za6toto az se drazna ot tova..Ako moje kajete mi kakvo da napravq za da me puska po do kasno??
    Ми аре извинявай ама майкати прави мн добре ся съм на 16 и на диско неходя ! (момче) възпитание рлз и не ми се ходи на диско пък и днешната младеж ходи на това диско да се чукне с някой/я или да се нальока с алкохол и после се флуди в раздела "Секс" бременни на 14 год
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Голям фен
    смешно ли?смешно е ДА и то много,но не часа,а мисленето ти добре правят ваще...
    за много голяма ли се мислиш....пффф...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си