- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Това за вас не е проблем, но за мен да!
Iskam da vi spodelq edno ne6to,koeto za vas nqma da e vajno,no za men...Iskam da kaja 4e ve4e sam na 14 a maika mi vse o6te ne me puska da otivam na diskoteka...moga da izlizam ve4erta,no ve4erniq 4as mi e samo do 22:30...tova dori zvu4i sme6no..Opitah se da pogovorq s neq,no ne me slu6a..mislq 4e maika mi vse o6te me misli za 8godishno hlape...ne mi dava nikakva svoboda...i tia,koito sa po golemite da ne mi vikat 4o tova ne e golqm problem,za6toto az se drazna ot tova..Ako moje kajete mi kakvo da napravq za da me puska po do kasno??
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Я недей се оплаква..още си малка ..аз какво да кажа на 17 съм и вечерния ми час също е до 10 и 30.....
...
Е, ти какво искаш? Станала си на 14 и айде юруш цяла нощ по дискотеките? Не ги гледай другите, които си съсипват живота. Радвай се и на малкото. Всъщност 22:30 за 14 годишно момиче хич не е малко!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз съм на 17 и майка ми се държи с мен сякаш съм на 7.. така че свиквай,не си единствена..вечерен час нямам но ако не се прибера в еди колко си часа тя почва да звъни:"Къде си?", "Кога ще се прибереш?" ..Побърква ме,така че едва ли има начин да я убедиш да те пуска до по късно.Като пораснеш и имаш деца и ти ще си така![]()
d0bre pravqt maikite vi! P0ne nq opasnost da sreshtna nqkoq 14-15 g0dishna v nqkoi vecheren bar i p0sle da me sydqt za pedofiliq
Първоначално написано от Say It Right
as sam na 14 sa6to a ne me puska nikude sled 19:30taka 4e ... radvai se 4e pone do 22:3o si navun!
хааха аз пък тези проблеми ги нямам,мога да не се прибирам с дни и нищо не ми казват...
пък иначе незнам до къде ми е дошло от малки 14 годишни пикли,които се мислят за пораснали
Умръзна ми като ида в някой клуб да се 4уствам като в детска градина![]()
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
О да...на 14,има цици и вече като излзиа никой нищо не може да и направи...даа те педофилите знайш ли как ги е страх от цици??..пфф
Правят го за добро и се радвай. Защото има родители, на които не им пука и децата им си провалят живота. По цяла нощ на диско, после се стига до безразборен секс и накрая кво става от теб.. Нищо...
Пфф ..да ти иам ШИБАНИЯ ПРОБЛЕМ ... и аз съм на 14 и съм навън до 8 и половина .. 9 и нещо най-мн ..
Не си ли малко малка за дискотеки ..![]()
![]()
Сяка 2ра тема в тоя раздел ве4е е за лапета дет не ги пускат навънка посреднощ .. Мисли си малко с главата !!!!!!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Точно така .. Трябва да се радваш, че си навън до толкова късно .. А за дискотеките - нищо няма да ти стане ако изчакаш още някоя годинка ..Първоначално написано от -4arovnata-
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Моят час е 8.30 най-късноот какво се оплакваш ваобще?
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Пхаха!Че мен наще също не ме пускат на дискотека, а съм на 16!Престани да се оплакваш,не си единствената.Хлапе..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
не обичам силна музика,задушавам се в места в които има мнага хора...Да,определено не ми е проблем :P
22:30 е НАПЪЛНО нормално за 14-годишно МОМИ4Е! зн ли кви хора се ''разхождат'' по улиците след 10 4аса...напрао мен си ме е страх да седя до по-късно и сама си се прибирам, макс до 23:30 съм оставала,по някви малки изклю4ения,а съм на 15 ... нз от кво се оплакваш. като искаш толкова на дискотека, върви не на нощна, а на детска![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и аз съм така,но това е защото кой знае какви цигани и не само те де има по улиците.Вече даже ме е страх да изляза по тъмно,защото знам ли кой ще тръгне след мен и какво ще ми направиПървоначално написано от -4arovnata-
Така,че поне трябва да си благодарна че те пускат дотолкова,защото има и хора на твоята възратс които даже до 19 ч. не ги пускат
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
МОЛЯ? звучи смесно ли? и какво му е смешното да те пускат до 10:30 ? радвай се щото някои и до 8 не ги пускат.. лигла такава
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ти какво си мислиш?Че кати си вече на 14 можеш да правиш каквото си искаш ли?Майка ти прави много хубаво за теб...Жалко,че все още си с акъл на 5годишна и неможеш да го разбереш!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
На цели 14 години...мале,колко си голяма.10.30 си е съвсем нормален час за момиче на твоята възраст, даже и малко късен.Аз съм почти на 17 и се прибирам по тъмно(а в 10.30 си е тъмно, откъдето и да го погледнеш) само ако съм с момче на което може да се разчита.Дискотеки през крив макарон.Не се мисли за толкова пораснала, не си.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Смешно звучи? Ти да не би да се взе за много голяма, или искаш да се разхождаш навън до 3 часа през нощта?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1.. И аз съм на 15 че даже и половина и..ме е страх да ходя на диско,откъде да ги знам кви откачалки има там..и по улиците.Първоначално написано от sladur4etyYy
Я стига... още си малолетна какво искаш да стоиш по цяла нощ ли?! На 14 е нормално да те пускат до 22.30. Аз ако имаш дъщеря на твоята възраст бих я пускала до 22.00.
И според мен е напълно нормално. Няма за какво да се оплакваш. Имам една приятелка дет пак е на 14 и вечерния и час е до 9 часа 9:30 най-много.. Пък за дискотеки май си още малка.. трябва да чакаш![]()
Ми аре извинявай ама майкати прави мн добре ся съм на 16 и на диско неходя ! (момче) възпитание рлз и не ми се ходи на диско пък и днешната младеж ходи на това диско да се чукне с някой/я или да се нальока с алкохол и после се флуди в раздела "Секс" бременни на 14 годПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
смешно ли?смешно е ДА и то много,но не часа,а мисленето тидобре правят ваще...
за много голяма ли се мислиш....пффф...