- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Това за вас не е проблем, но за мен да!
май проблема не ти е вечерния час
а че искаш да ходиш по дискотеките
ами миличка това хич не звучи добре да и кажа
Извинявай много обаче аз съм на 17 и вечерния ми час също е до 10.30, а пък тина 14 какво искаш не знам...ей затва на 12-13-14 ще ходят да ми е***, защото има някои несъвестни родители и дават на хлапетата да си хойкат колкото си искат, където си искат и докогато си поискат, подкрепям майка ти в този случай и аз да бях и аз до 10.30 щях да ти разрешавам
ахаха и мойта беше такава обаче исках да отида с една приятелка с която се познаваме от 2 годишни лапета и попринцип се познават и ми дава с нея отидох веднъж с нея видя че нищо не ми стана и вече си ме пуска
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
така вечерния ти час за твойте години е екстра..имам приятелка на 17 и вечерния й час е 21:30 ..както казах в една друга тема нормално е ..НА 14 ГОДИНИ СИ! света не е безопасен!Майка ти се тревожи за тебе ..не я съди,някой ден и ти ще разбереш какво е чувствала майка ти ..а за дискотеката можеш да отидеш на детска ..но ще си тръгваш малко по раничко ..за да си точно във васПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
Ти какво искаш да седиш по цяла вечер на вънка ли .. Абсолютно нормално си е , аз като бях на 14 сигурно до 22 съм седяла навънка .. Имай търпение,а това за дискотеката - почакай бе цял живот имаш пред себе си .. И аз да бях на мястото на майка ти 22,30 най-късно въкщи, че и ти е много даже
ЛЕЛЕ !Искам и аз
![]()
Аз съм на 14 е почти 15 ... а ме пускат до 21:00-21:30![]()
е до скоро ходех с едно момче на 19 и ме пускаха до 23:30-00:00 обаче се разделихме ама тфа е друга тема ! А иначе не ме пуска по дискотеки и т.н. ... Не си само ти![]()
Make Some Noise ... ;]]]
neznam kakuv ti e problema .. ta az sam na 15 i ne me puskat sled 9 i daje ako se vurna po kusno 6te mi pravat problem.. kefi se i si jivei jivota .. za kude si se razburzala
Браво на майка ти.На 14 си и нямаш работа в дискотека.Даже 22:30 ти е много за навън.
Като ти гледам начина на разсъждение, се съгласявам с родителите ти. Щом си мислиш че е смешно, не си дозряла да ходиш по дискотеки на тая възраст. Пък и си непълнолетна, и можеш да довлечеш неприятности на вашие. Ти ако си родител и имаш дъщеря на 14, до колко часа ще я пускаш?Първоначално написано от krasitoOoO
до 22:30 и си на 14 ?? е евала на вашите тогава ! хаххаамене докато не станах на 16 не ме пускаха до по-късно от 9 и 30 .. като станах на 16 почнаха до 10 10 и нещо най-късно ... и на 18 вече ме пускаха да прая квот си искам .. тей че .. се радвай и на малкото което имаш .. и недей да спориш с тях за вечерен час .. щото накрая изобщо няя да излизаш от вас
повярвай ми от личен опит ти го казвам
![]()
of ebati drislata malka det si ti do kolko iskash da stoi6 be do 1 li 4e kato stanesh na 16 da ne se pribirash/Mai se imash za mnogo golqma na 14 godini si samo q malko sa pouspokoi..Първоначално написано от krasitoOoO
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
STIga be 4esno liПървоначално написано от ЛаСт!К
![]()
e ti e smeshno horata togava izlizat neznammm
da ti kaja to e palno s 15-16-17 i nai nai mn 18 godishni ;D xaxaПървоначално написано от Miss_Fenty
И кво искаш да прайш по нощите ?
10 и половина ти е много като ти гледам акъла..
Вместо да се шляеш по улиците вземи прочети някоя книга.
От полза ще ти е.