- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко от вас ходят за риба
Чешката да
най евтината ти излиза 3 крони като върнеш шишето (около 20стотинки)
от супермаркет
и е доста по добра от българската Каменица и Загорка
сочени за фаворити...
Моля ?!
Ето защо Имигрираш натам! ^^Първоначално написано от Riot
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
разкри меПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Моля ?!
Наливната бира в Германия е с класи над Загорка и Каменица, констатирал съм този факт преди много време.Първоначално написано от Riot
![]()
@sh3_1s_7h3_0n3, черпя те виртуално с "Берлинер Вайсе"(бяла бира със сироп).![]()
^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Направете "Важна тема" за бирата!Всеки да споделя своя вкус там.![]()
И аз ходя за риба. Или съм с приятели или само с тати .
Погледния п1т като ходих за риба...териката бях се облекал с "яките" дрешки... аз за риба отивам като манекен с1м се издокарал.. и.. к'во стана... пльос у водата... и от тогава не с1м ходил...
хоила съм досега 3 пъти и още първия път като хванах риба и така метнах въдицата че одарих колата с рибатазабавно е
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Довечера ще ядем рибааааа.;д
What you give is what you get!
Баща ми е запален риболовец, така че от малка обичам да ходя за риба. Не съм сигурна, че самото ловене на риба ми харесва, но е спокойно и приятно. Приятелят ми сащо обича да риболовства, така че сега ходим заедно. Даже вчера се върнахме от един риболовен уийкенд по Струма.![]()
Обожавам. Много ме успокоява. Хвърлям си на плувка с две куки, вкарвам си слушалките в ушите и само чакам да клъвне![]()
ходила съм с баща ми няколко пъти .. последния беше преди месецне е лошо но не ми е от най-любимите занимания
![]()