.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Пубертетските пъпки

Здравейте на всички .. с какво да си изчистя пубертетските пъпки. те ме дразнят адски много и ми е тъпо така да вървя по улиците. Специално момичетата смятат ли това за грозно ?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Това е нормално...
    И аз съм ходил така
    С времето отминават
    Вече зависи какво е акнето има някой много сериозно и се ходи на лекър за тях
    Но това че имаш 3 пъпки... е нищо

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Както каза DjBaloon това е нормално и няма от какво да се притесняваш.
    Всеки човек има различна кожа и му действат различни неща. Преди имах много пъпки и се мазах с какви ли не неща, за да се махнат. Но то просто си е нормално и понякога просто трябва да изчакаш, за да се махнат. Аз се мажа със салицилов спирт и крем Бочко в момента. От този спирт много хора са доволни, можеш да пробваш. Купува се от аптекта, крема също. Спирта е под 1 лв. А крема не знам колко точно е, но и той не е скъп.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

заеби спирта,той много изсушава кожата
    иди в някоя хубава аптека и попитаи за измиващ гел на OXY.
    сташно е ефикасен,струва около 7-8лева но ти гарантирам резултат след пурвите няколко дни.
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Има едно безотказно средство,като бях малка имах доста пъпки и редовно излизаха,ичистих се за няколко месеца и вече много години нямам нито една.Amrita коректор за пъпки,български има го в аптеките,но не във всички.Много е евтино-1.80-2лв Ако си сериозен и се мажеш всяка вечер с по два слоя на всяка пъпчица със сигурност ще се махнат.Препоръчвала съм го на много приятели и на всички работи.

И аз съм пробвала със спирт, но е вярно че много изсушава кожата.Има едно лекарство Далацин Т(около 12-13лв), което изчиства лицето много бързо, но трябва да си постоянен.Ефекта ще е по голям ако преди това си почистиш лицето с нещо друго например някакъв тоник или розова вода-не е скъпа най много 2 лв.Независимо с какво избереш да почисваш лицето си прави го сутрин и вечер като гледаи дори да не го почистиш сутрин жечер задължително,защото през нощта кожата абсорбира по-добре продукта.Надявам се че ти помогнах и успех

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не залагайте много на лекарства- ефектът е краткотраен и кожата привиква към тях! По-добре залагайте на медицинска козметика

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

има 1000000 такива теми във форума и тройно повече статии в интернет, ще ти кажа само че всяка кожа си е строго индивидуална и ние неможем да ти кажем с точност с какво ще ги премахнеш,някой си ги премахват с някакъв вид лосион,който примерно на теб няма да ти ги премахне...всичко си е до гожа-това е
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

До преди 1 година и аз имах много пъпки, кви ли не кремове и тоници съм използвала. Като престанах да ям много сладки неща почти изчезнаха. Сега ми излизат само черни точки понякога.

а този крем здраве какво ще кажете за него ?

Град
    София
    Ако си мисля за тоя във синята кутия според баба ми той е уникален и помага при всичко, аз лично не съм го пробал против пъпки но може и да помогне.

Град
    София
    Абе що не отидеш на дерматолог като те притесняват. Защото то има много продукти против и за премахване на пъпки, но всичко си е строго индивидуално. На някой може да му помага едно, на друг - не.
    Иначе салициловия спирт е добра идея.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Пробвай с козметиката, която ти изредиха по-нагоре. Като потърпевша от грозното явление, мога да ти кажа, че спирта и хумата, помагат, но все пак ти трябва да прецениш по своята кожа.
    Ако след като се мажеш около месец, и не намалеят като цяло, по-добре отиди на лекар, защото това е признак за хормонален дисбаланс, който прави много поразии..

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    otidi na dermatolog
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

На "пубертетските пъпки" им се вика Акне

http://www.teenproblem.net/s/1299.html -> какво представлява Акнето
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1009 -> как да се пазиш

Лична препоръка:
    http://www.ciao.co.uk/sr/q-garnier+pure+skin
    http://www.akne-bg.com/?lan=BG&op=page&page=skinoren
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^^Дам,или ако не можеш сам/а да се оправиш,просто отиди на кожен лекар.Там след преглед,той ще ти предпише разни лусиони и т.н.

въпрос на хигиена е! щом не е акне, не естрашно, че от акнето отърване няма. пъпчиците могат да се махнат с добра хигиена и подходящите препарати. съветвам те да ползваш на виши - normaderm, има го във всяка аптека, около 20 лв е почистващия гел, но дори да не избереш точно него, най-добре е да отидеш на дерматолог и той да те посъветва,
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Има една смес която мн помага..Ама несхто бесхе спирт аналгин некжи такижа ..питай в аптеките..Пък нищо лично ама момче с пъпки мн е грозно......
    Every man dies
    But not every really lives

Град
    Larnaca
    КРЕМ ЗДРАВЕ Е ИСТИНАТА ако не нещо друго облекчава кожата и лично на мен добре ми подейства и изчисти по гадните пубертетски пъпки пък и намали появяването им
    -=To Live Is To Die =-

АЗ ОТ 3 ГОДИНИ СЕ МАЖА С КРЕМ ЗДРАВЕ В СИНЯТА КУТИИКА МНОГО ПОМАГА АЗ ЛИЧНО ВЕЧЕР КАТО СЕ ИЗКЪПЯ ОБЛИЧАМ СЕ И ПРЕДИ ЛЯГАНЕ СИ НАМАЗВАМ ПЪПЧИЦИТЕ ОБИЛНО С КРЕМ ЗДРАВЕ НА СУТРИНТА ТЕ СЕ СМАЛЯВАТ ПРОБВАЙТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ НО ТОЗИ КРЕМ НЕ Е САМО ЗА ПЪПКИ А И ЗА КОЖНИ РАЗДРАЗНЕНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Зинерит - това ползвах когато имах много акне.Помогна ми много, но в последствие кожата ми се насити и спря да ми действа.
    В момента ползвам
    салицилов спирт плюс 5 таблетки хлорнитромицин
    крем Uriage

Можеш да изпробваш продуктите от серията Акне аут. Има лосион и крем за лице... Много са ефикасни!

http://apteka.framar.bg/30000122/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Темата е стара...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си