- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи момичета харесвате ? ;]
Видях темата за момчетата и реших , че една такава тема може да е полезна за разрешаването на спора между високи и ниски момичета ;]
МОЛЯ САМО МОМЧЕТА ДА ГЛАСУВАТ !
и също като в другата тема , моля без мнения от сорта на "няма значение ръста" защото когато някое момче ми каже , че е готово да "скача за целувка" от 20 сантиметра по-високо от него момиче , единственото което бих могла да направя е да му се изсмея в очите .. !
Айде Вие сте !
Т.1
swords1010
165-170см.
Трябва да не е много ниска, но и не много висока, защото съм 175см.![]()
Walk with me now, fly with me later...
Ами аз лично ги предпочитам много високи. Ако може поне 3 метра да е ще е супер.![]()
CucuTy
165-170Макар ,че и малко по нисичките от 165 ми харесват
.
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
170-180.... иначе ставам прекалено висок...
Колкото се може по - висока... да я ползвам поне за ст1лб за осветление ако не става за нищо...
: ) П.С Сегашното ми е с 1 глава по - ниско от мене... аз с1м 181-2... няк1де... phaha
Ммм аз съм високичък(187см) и си падам по по-ниски момичета,170-175![]()
Аз със скромните си 188 см.. над 165 при всички положения, въпреки, че последната ми беше 150.. ама няма значение в леглото всички сме равни![]()
Не съм момче, но все пак от отговорите в анкетата...от 165 до 175 са най-харесваните момичета. От средни до високи. Съжалявам за миньончетата, но дългите крака хубаво нещо.
Абе арна да е,кой ти гледа
сантиметрите:P
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Без значение...но разбира се да не е по висока от мен.
15-20 сантиметра разлика ме устройва
(160-165)
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
не съм ли най-щастливото същество на таз малка земя ?
![]()
Харесвам такива на който им трябва 1 ден да клекнат да си вържат обувките...![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
хахх аз до тука съм в най-харесваната категория![]()
hmmmmmmmmm....az s1m 1.60na 15 ......normalno li e ...ili s1m niska ??????????????
~ ¤ сТаРаЙ сЕ дА тЕ ПеЧеЛяТ ТрУдН0 ¤ За Да Те цЕнЯт , к0гАт0 тЕ ИмАт ¤ И дА сТрАдАт , К0гАт0 тЕ ЗаГуБяТ ¤ ~
Малко си ниска,но не бой се....Първоначално написано от LiLeNc37o
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ко ви става на сички с тези височини![]()
![]()
Някой си издава големи комплекси ...
да е... май тва е на мода вече....Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]