- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи момичета харесвате ? ;]
![]()
![]()
падам си по лилипутки
![]()
![]()
по темата:ами по принцип няма значение щом ми допадне ,но да речем 160-170 ,там някаде!!!![]()
![]()
Еми аз съм 182см винаги гледам ръста на едно момиче да е над 170см защото ако е примерно 160см за моя ръст ще ми се губи в рацете ...но все пак ми се е случвало да излизам с момичета който са по ниски от 170см такаче няма граници
![]()
Радват ме 160-165 сантиметра-едни такива мънички и сладички да ти иде да ги гушнеш -като милото ми![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
амии за мен няма значение мн височината с мойто гадже имаме бая разлика във височината така че..![]()
... no comment ...
Абе криво, сакато дупка има ли е злато!![]()
Иначе по темата харесват ми момичета от 175 до 180. За общата ви информация съм 184Но при избора ми за момиче не гледам ръста просто хареса ли ми ако мога си я "зимам"
![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Като те гледам не си повече от 170. Според мене.Първоначално написано от ucnaHчE
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Много грешишПървоначално написано от SoAfraid
![]()
Да не е по-висока от мен (депресирам се :P ). Аз съм 1.80.![]()
Според мен, ако момичето е по-ниско от момчето, няма значение колко висока е! Има толкова много миниончета в Холивуд, които са невероятни! Страхотни примери са Сара Джесика Паркър, която е висока около 1.60 и Шакира, която е 1.53 до колкото си спомням! Всичко е до чар... Така наречените "джобни гаджета" са страхотни! Можеби съм им фенка, защото и аз не съм много далече от там - едва 1.65, но това не трябва да е критерий за никого!
165-175
BULGARIAN ---- ANIMALS
170-175
Първоначално написано от InnchetO
и аз така !!![]()
![]()
![]()
![]()
165-170 см.
Абе моя отговор беше165-170 ма с времето ще се промени.Аз предпочитам да е кокото мен или малко по-ниска.
160-165 см..Обичам миньончетаНо в момента аз съм 177-178,а приятелката ми е към 176
160-170.Къде дойде там.Пък какво му е толкова важно само не знам
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
колкото моето момиче170-175
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!