.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

косата ми помощ!

Imam strahoten problem s kosata mi.kosata mi e podsrigana na etaji no e ujasno buhnala trqbva da hodq samo na upa6ki.da ne govorim 4e sutrin kato stana ot sun preli4am na tokio hotel

еми аз пр. в нас ходя само вързана
    и спя вързана
    и малко ми се оправя

За това съществува пресата за коса.

Град
    погледни нагоре.към небето.Те ТАМ Е
    има 2 варянта...първо : добрата стара керамична преса за коса. втория:ако косата ти се накъдря когато е мокра просто и слагаш балсам със отмиване и не го отмиваш.така косатат ти ще си запази къдриците и след време ще имаш къдрава коса и без балсама просто косатат ти ще "запамети" формата.преди години и аз се постригах на степени и косата ми беше мн бухнала и почти права.Напраих номера с балсама и сега след всяко измиване дори без балсам имам супер къдрици на масури.Нооо... една забележка ако избереш къдриците и си ги правиш достатъчно дълго време може да се окаже че няма връщане назад.Поне при мен вече е така. аре успех
    PEACE)

Мега фен
    о и аз бях така, но май съумях да се справя горе долу с положението след филиране,многократни изправяния, шампоани, балсами и квото се сетиш за изправяне и връзване всяка ве4ер докато спя ...мисля 4е ве4е положението е по-приемливо ааа, и преди да си суша косата, първо й слагам кърпа и седя така о/о 20 мин., след тва си навеждам главата надолу и докато суша със сешоара, ре6а с 4етка. тва го правя в продължение на минута някъде и така оставям леко влажна косата. при мен помага що-годе. (моята коса е и чуплива...смятай ) и все пак , преди да изляза, по4ти винаги се налага да я изправям, тва отнема от обема и не седи така бухнала
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

melosa kogato si izpravq kosata s presa sled dvaiset minuti tq pak e buhnala ma e prava mn blagodarq na dr 6te probvam nqkoi ot ne6tata

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Преди да правиш каквито и да било сравнения можеше да се усведомиш 4е токио хотел не е 1 4овек , за да прили4аш на НЕГО може би си имала предвид бил .. НО съм 999% 4е ефекта не е същия
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^моята коса ако е малко по-къса ще изглежда точно така, след като стана от сън
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Филиране (изтъняване) на косата. Слагай и балсам без отмиване и кристали за коса. Добра керамична преса също трябва да ти свърши работа. А бе най-добре си ходи с обемната коса. Аз ако имах обемна коса, нямаше да искам да я сплесквам

sr imah bredvit oniq s 6traknalata kosa ot tokio hotel
    off ako ima6e obemna kosa kolkoto mene edva li 6te6e da hodi6 taka

Голям фен
    и аз съм за филирането

moqta kosa be6e filirana no rezultata be6e minimalen pak i kosata mn cavti vse pak za men ima nqkakva nadejda postrigva4kata mi mi kaza 4e do 6est meseca kosata mi 6tge se izravni i6te porasne po4ti do krasta i nqma da buhva no pak 6est meseca sa si polovin godina

ооо и аз преди 2-3 години бях така ама косата ми порасна, малко попремахнах етажите, филирах си косата и почнах всяка седмица да ползвам маска и при всяко къпане-балсам. и положението се оправи. все пак преди да изляза някъде си я минавам с пресата, но и слагам и кристали, и кремове за изправяне, пък и я изправям със сешоар, но пак си има обем в корените. абе основното е да си филираш косата и да ползваш маски и балсами т.е. да я подхранваш добре айде успехи \/
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Филиране (изтъняване) на косата. Слагай и балсам без отмиване и кристали за коса. Добра керамична преса също трябва да ти свърши работа. А бе най-добре си ходи с обемната коса. Аз ако имах обемна коса, нямаше да искам да я сплесквам
    +1

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от sweet*
    ОНЯ слу4айно е наре4ен Бил

И мойта коса изобщо не я знаеш каква е за да коментираш .. на степени е и е ужасно бухнала ... ама да се оплаквам - НЕ ..... изправям си я с пресата и тфа е
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от sweet*
    ОНЯ слу4айно е наре4ен Бил

И мойта коса изобщо не я знаеш каква е за да коментираш .. на степени е и е ужасно бухнала ... ама да се оплаквам - НЕ ..... изправям си я с пресата и тфа е
    izvinqvai vtoriq red be6e za fiama i ne sam dlajna da znam kak se kazva onzi sas 6traknalata kosaprosto znam 4e e ot tokio hotel

Цитирай Първоначално написано от Melosa
    За това съществува пресата за коса.
    +1

като се изкъпеш и сложи маска без измиване изправи се със сешоар че не уврежда колкото пресата но в краен случай може и преса
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Слагай за по една-две минути маска за коса в корените.Те по принцип слепват,напр розовата на Елсев.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Пресата за коса ужасно съсипва косата, по-добре пробвай с пяна или гел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си