Цитирай Първоначално написано от MapTa
Здравейте, имам следния проблем. Имам приятел от 2 години почти. Наскоро с приятеля ми бяхме разделени поради милиони причини, но той толкова зле го прие, че не спираше да ме следи и да плаче. Вечерта в която му казах,че не искам да сме заедно вече, той започна да ме моли да не го оставям и плачеше, така сякаш аз за него съм единствената причина да живее. Аз не исках да го виждам, но той продължаваше да ходи по мен и да ме моли да не го оставям, казвах му да не ме търси и че не искам да съм с него, но той толкова се ядоса и разстрои,че хвърли колелото си и щеше да ме удари с него. Аз се уплаших и започнах да бягам от него, но той продължаваше да ходи по мен. Вече толкова бях уплашена,че какво ли не ми минаваше през главата да се отърва от него. Накрая ме остави и си отиде. На другия ден той пак започна да ме тормози и да ме моли да се върна при него, но вече дори нямах желание да бъдем и приятели. Казах му да не ме тормози и да не се доближава домен, защото ще подам жалба за психически тормоз и ще си извадя заповед за ограничение. При това той спря да ме тормози, минаха 2 дни и пак се започна да ме моли и да плаче. Аз седнах и поговорих с него и му казах,че ми трябва малко време и че после ще видим какво ще стане. Мина още малко време и аз реших да се върна при него, при няколко условия... Той ми обеща това, което аз исках и сега вече всичко е спокойно (уж) И ето това ми е проблема, той сега си търси причина да се скара с мен, макар и аз нищо да не съм казала или направила. Той просто сякаш е друг човек след тази случка и вече е толкова раздразнителен, че на мен ми се струва,че съм отключила един ужасен човек в него. Просто търси причина да се скараме и аз отново да не искам да съм с него... НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ И КАК ДА ПОСТЪПЯ, НО НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ТАКА!!!!!!!! ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!
А като ти гледа човек подписа, може да реши, че си влюбена до уши и искаш да направиш връзката си достояние на целия свят.