- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и Приятели ?
Имам 1 приятел, който може и да чете темата, може и да се сърди после но пак ще си кажа. Значи този индивид е такъв човек, иска да има нещо общо с всяко момиче в живота ми. Скъсах с приятелката си заради него, бяха се целували, запознах се с една, с която и той се познава, но когато той разбра веднага почнаха да си чатят и да я распитва за мен и какво става между нас. Сега има едно момиче, с което излизаме, не сме гаджета, но си излизаме, приятно ми е с нея, и много държа на нея. Сега той ме распитва всеки ден ко става между нас, казвам му нищо и той распитва нея. Днес я покани да излязат. . . не мога го разбера, защо прави така. Много ми е гадно, и не знам какво да правя, защото говорих с него, но той не спира!
Крайно ми е неприятна тази ситуация, надявам се някой да помогне или просто да искаже мнение по въпроса.
Не искам да си променяме отношенията с това момиче заради него. . .
Raise your fist!
я му тегли една!Как може да наречеш такъв човек приятел![]()
Ебати гадняра .... кажи му го както трябва не по приятелски щото явно не ти е такъв ....
Като не искаш да си променяш взаимоотношенията с момичето заради него, промени си взаимоотношенията с момчето заради нея (и заради всички потенциални момичета в живота си).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Йее какъв "приятел" имаш само ...Както казаха по-горе, по-добре си промени взаимоотношенията с него...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Проблема е че я харесвам, а при тоя натиск от него, нищо не може да стане...![]()
Raise your fist!
Ако вече сте по-близки с момичето, може да поговориш с нея и да й обясниш как стоят нещата с този твой "приятел" ..![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Искам да говоря с нея, но не по скайп, а като се видим,a сега ми е трудно... днес е с приятелки, др път той я притеснява, а аз нямам време заминавам на море след 3 дена и към 10-12 дена няма да ме има...Първоначално написано от GabiT{{}}
дори 1 път бях я испращал, той дойде с нас....и не да си върви там отстрани, между нас се навря
![]()
Raise your fist!
А ти защо не говориш с него по-сериозно?! Мисля че това вече е прекалено... Не се ли усеща, че е излишен .. ?!Първоначално написано от MostHated
![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
да бе и това ти било приятел .. наистина поговори с тая девойка и и кажи как стоят нещата ..
А на оня "приятел" му откъсни раката и го пребий с нея ..![]()
Успехче ..![]()
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
той явно не иска да си имаш приятелка?или завижда или е ... гей![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Според него явно има някакво съревнование между вас като мъже. Сякаш доказва на себе си, че може да има всяка, до която ти се докопаш. В крайна сметка това говори, че не ти е никакъв приятел. На твое място при такава ситуация аз бих прекратила всякакви отношения с него, по-добре изобщо да не знам за нищо за него, отколкото да ми пречи на личния живот.
Той верно че си пада малко омекнала китка... аз спрях да контактувам с него вече, т.е. от сега, знам че ще ми звъни да излизаме, но вече... няма го добрия приятел. Толкова съм търпял от него, и накрая да ми забива нож в гърба... това е мн зле...
не го пожелавам на никой
Raise your fist!
злобно ...завистливо...копеле...как ги обичам само...
не ги понасям такива...земи му кажи две приказки по мъжки па дано се разбере а на мацката...разкрии чувствата си...и успеХче...ако и тя изпитва същото ...значи...гейчето...може да
![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
добре е че си спрял да контактуваш с него.. кофти приятел си си избрал.. просто гледай и за напред да не му се връзваш и сичко ше си е окей при тебе![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
оххх, май всичко ще е добре... поне мисля че натам отиват нещата, с тоя моя "приятел" не си говорим. Момичето иска утре да излезем да поговорим, точно тогава ще и кажа всичко. . . стига оня идиот да не види тематаи да й покаже. Стискайте палци
![]()
Искам сърдечно да ви благодаря, че в тази сериозна за мен тема, нямаше спамове, и необмислени коментари, и че ми дадохте съвет![]()
Raise your fist!
Хубаво е, че вече си го разкарал тоя твой "приятел" (по-точно казано предател).Успех с момичето!![]()
Едва ли ти е приятел, щом сваля всяко момиче, с което ти също искаш да имаш нещо общоТегли му една, не се занимавай повече с него! Пуууу, простак
Той сам да си хареса някое друго момиче, не може ли, та все твоите иска!?
![]()
q mu tegli edna bulgarska maina :P ako0 ne zemete da pogoworite shot s malchanie nishty nea da stane![]()
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
takyv chovek nemoje da se nareche priqtel....
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Това не е приятел. Защо не пробваш да му направиш нещо мръсно и ти. Кажи на това момиче за твоя "приятел". Докато стоиш с кръстени ръце , той ще продължава да те използва.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Първоначално написано от MostHated
извинявай...приятел ли каза...един приятел не би постъпвал така,не би се държал по този начин