.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Да любовта е вечна - тя никога няма да напусне хората! Но това дали ще обичаш един човек вечно... е друг въпрос... Може би някаде има такава истинска и красива, вечна любов , но едва ли всеки може да я изпита...
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    miiiiiiiii bavariq (germaniq)
    ehhhhhhhhhhh.. qsno vs e 50:50 nqkoi smqtat 4e su6testvuva, a dr - ne!
    Super!
    V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P

не мисля ,че някой недодялан тийн може да отговори на този въпрос...времето ще покаже

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    На този свят няма нищо вечно. Има любов , но след време тя се превръща в обич и уважение. А обичта е по-силна.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

хах дали била вечна вече си мисля че докато си интересен на накои с нещо има няква любов...после остават интересите!иска ми се да е вечна но за мен по-лошия въпрос е дали е споделена докато има няква това е най-гадния момент

Град
    The Land Of The Doomed
    Немога да кажа със сигурност, тъй като имам още доста живот пред мен, за да се уверя вечна ли е или не. Но имам свойте предположения - мисля че истинската любов е вечна - просто минава през доста етапи и се променя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си