.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тя е моят живот, но сме далече.

ne iskam savet,nito kritiki prosto iskam da spodelq tova,koeto 4uvstvam i me ma4i tolkova vreme. ne6tata sa takiva 4e obi4am istinski i ot sarce.

Ponqkoga se 4udq kakvo stava s men.4udq se dali 6te moga da prodalja,kogato momi4eto,koeto obi4am e tolkova dale4 ot men.Vsqka sre6taa s neq me kara da se 4uvstvam jiv i vse taka vluben.KOgato pogledna v nevinnite i krasivi o4i,vse taka tajni,mi se iska da q razveselq i da i kaja 4e vsi4ko e nared,da q pregarnna,a tq e tolkova dale4e,kak?
    da pogalq nejnite i race i da q pritisna do sebe si,da i kaja kolko mn q obi4am,i 4e denqt bez neq e mra4en i tajen,a tq da me celune,da sloji raka na vrata mi ,da me pogali i da se vgu6i v men.kopneq za tova,tova me kara da politam v nebeto,iskaiki ve4no da sam tam pokrai zvezdite,zaedno s moqta edinstvena luni4ka.Moeto milo momi4e,za koeto bih dal vsi4ko.Moqta lubov,moqta iskra,moqt svqt i moqt jivot.
    Jiveq zaradi neq,4akaiki edin den tq da se varne i da stopli otnovo sarceto mi,taka kakto predi.i kogato q vidq na liceto mi 6te se izpi6e nai-la4ezarnata i prelestna usmivka.usmivka ot lubov.nesravnima usmivka.
    netarpelivo 6te se zati4ame edin kam drug ,iskam q ,iskam da usetq tqloto i,ustnite i,da q pregarna i da zatvorim o4i sqka6 celiqt svqt e na6.
    da ne ni puka ot ni6to i nikoi i da zabravim za vsi4ki sporove i karanici.
    Za mig Zemqta 6te spre da se varti,za6toto otnovo 6te usetq kak sar4iceto i bie blizo do moeto.neinoto nevinno i dobro sarce,palno s obi4 ne pove4e ot moeto.Kak v parviq moment nqma da moga da povqrvam,4e sme otnovo zaedno,4e q 4uvstvam blizo do sebe si,4e q imam samo za men,4e q pazq samo za moite pregradki.
    4akam s netarpenie da q vidq,vsi4ko e vapros na vreme ,za da sme zaedno otnovo i da vidq prekrasnata i usmivka,da badem pak 6tastlivi i tq da e vesela ,taka kakto i az kogato sam s neq.vsi4ko tova 4uvstam az,i se nadqvam i tq da go znae,za6toto bez neq sam nikoi,a ako imam neq imamm vsi4ko.6te q obi4am do kraq na jivota si,nikoga nqma da spra da q obi4am,tq e moqta princesa i ne bih jivql bez neq.obi4am te mila moq princeso

т.7
    Moderated by Sam90'

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Кирилица?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

какви красиви думи...на колко си?

Mnogo hubavo si izrazil 4uvstvata si kam neq!!!No mi stana mn interesno za tvoqta iztoriq!!Tq kade e,tolkova li e dale4 ot teb????Po dumite ti li4i kolko mnogo q obi4a6!!!

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Mnogo hubavo si izrazil 4uvstvata si kam neq!!!No mi stana mn interesno za tvoqta iztoriq!!Tq kade e,tolkova li e dale4 ot teb????Po dumite ti li4i kolko mnogo q obi4a6!!!
    +1 Да и аз бих искала да попитам същото? Куде е твоята принцеса?

=D> леле много красиво си описал всичко ... мм иначе какво е станало къде е момичето .... и на мене ми стана интересно

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)

+1 Страхотно си го написал... Браво!!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Кирилица?
    +1

mn e xubavo

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    +1 Да и аз бих искала да попитам същото? Куде е твоята принцеса?
    Мхм.Кажи къде е

Леле, как хубаво си го написал!
    Дано има повече такива мъже/момчета като теб!

А коя зодия си? (аз понеже съм маниачка)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Бе туй не са ли тези които са се запознали във форума на бгмафия пък не са се виждали
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ГОВОРИ НА КИРИЛИЦА !
    Че ти от къде знаеш,на какъв език ГОВОРИ?!

Научи се да се изразяваш правилно

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    ааа вероника, сега като видях ава ти се сетих коя си.
    не си в бг нали?>
    Мхм От скоро не съм.. как се сети?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Браво,наистина е хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си