- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кастинг за Филм
Знаете ли дали в България не се провеждат някаде кастинги за филми,но не български филми и някакво инфо за тези кастинги ако знаете
ox i as tyrsq sa6to, ama...Първоначално написано от the truth
![]()
Ами дано да се намери някой който да ни помогне
эначи ако искаш да се снимаш трябва да энаеш колко ти плащаш иначе си губиш времето, в българските филми плащат по 25лв., а в чуждите по 30, но мисля, че вече са по 35, а в реклами понякога 40 или 50лв., но смятай, че теэи пари са само эа един ден снимки, ако искаш повече информация, пиши по skype [-o<
Какъв ти е скайпа?Първоначално написано от Ariel
И аз съм заинтересован.
![]()
В понеделниците от 5(май), пред театър "София" правят кастинги.
Но през лятото не съм виждала.
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
мерси много за цялата информацияА кастингите пред театър "София" за какво са ?
Те са на талент партнърс, на които вече имаш линк.
Лелее , тва е много яко
Edit : И аз искам да участвам в нещо такова ама съм от Плевен![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Да и на мен много ми хареса ,а аз сам от ЛовечИскам да попитам непълнолетни само за статисти ли могат да се запишат в Talent Partners
Първоначално написано от Ariel
здрасти кога най-рано има кастинг и за какво става дума филмът
аз бих искала да се снимам в някаква реклама![]()
![]()
ако някой има някакво предложение скайпа ми е mimi.georgieva1
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Сега не е сезонът, тъй че не съм заглеждала пред театър София.(някой ме попита на лично)
А последната госпожица - Вие какво си мислите, че някой ще тръгне да ви моли по скайп да се снимате в реклама?
Да, такава е процедурата.:Д
добре де какво ми предлагаш не съм от софия и кво искам що не![]()
![]()
![]()
И мойто Бети иска:Д С искането ще си останете, като ви мързи.Първоначално написано от Sladkata___
Регистрирай се в някоя агенция! После чакай да те потърсят.
еми може да ама те искат манекенки аз не съм манекенка ама искам не съм грозна не съм и дебела само че съм по ниска тоес 160 може да е проблемама пък искам бих дала всичко от себе си
Търсят се всякакви персонажи.
П.П. Пише се ''тоесТ''.
mindscan
Ахахах, да, търсят манекенки, така е!:Д
Актьори(и др. известни лица), статисти, на мама и тати децата, баби, лелки...
Опитвам се да ти намеря сайта на агенцията, в която са бая от приятелите и познатите ми.
Аз бях статист във филм с Уесли Снайпс, а съм на светлинни години от манекенската визия... Само че ми плащаха по 50 лева на ден, а на белите хора по 25. Един път да имам ползва от тва в тая страна...
mindscan
и аз търся . ама съм непълнолетна и не знам как стоят нещата .винаги съм искала да съм актриса ама тука сигурно ще бъда статист а не както в американските филми които имат толкова много филми с деца![]()
![]()
![]()
![]()
let's play a love game ,
do you want love or you want fame
are you in the game
dans the love game
Въй,що не си ми се похвалила?????????Първоначално написано от preichetoy
Една от моя клас участва в реклама на Мтел прима,даже все още я пускат.Тя учи актьорско майсторство,но единственото,което правеше беше,да прегърне някакво момиче под един чадър и да се смее.
Не се притеснявайте,ами се пробвайте.Като малка ме бяха избрали за кастинг на някакъв филм,обаче като отидох ми беше много смешно...
И нищо не стана!
tanks![]()
let's play a love game ,
do you want love or you want fame
are you in the game
dans the love game
Мисля,че има една утвърдена фирма в бранша,но доколкото знам хората под 18 ги взимат само като статисти.
Имаше такъв сайт, ама не си спомням иметоПървоначално написано от s3xy
btw nali triete komentari na latinica...?!
Първоначално написано от AnincetoSexy