- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечната битка - сексът с любов и сексът без любов...
Несъмнено все някой друг се е сетил за това преди мен, но сексът ще изчакал ли любовта или по-добре просто секс. Лично аз незнам кое е "по-сигурно" и по-добро - задоволен или наранен.....
Spored vseki 4ovek e razli4no!Za men na parvo mqsto e liubovta a posle seksa(s te4enie na obstoqtelstvata i silnata lubov mejdu dvoikata)![]()
:P :P
Искам да направя уточнението е защо тази тема е в точно в този форум. Първо къде е любовта в цялата работа и можем ли да извлечем удоволствието от сексът с някой, които не обичаме?
Az govorq li4no za men!Ne sam kazala 4e za vsi4ki e taka!!!!Za tebe e taka-sexa na parvo mqsto no za men ne e i nqma i da bade!!!!Razi4en tip hora!!!KillSwitchEngage написа:
СТИГА ЛЪЖИ! ЯЗ ОБИЧАМ ЯКО КЛАНЬЕ
Iskam parvo da uto4nq-govorq za li4no za men:Zna4i....kakto kazah lubovta e na parvo mqsto za men!I imenno ot tazi lubov se porajda jelanieto da bade6 s tozi 4ovek,zaedno da izpitate udovolstvieto!Dale4e Ot Tyk написа:
Искам да направя уточнението е защо тази тема е в точно в този форум. Първо къде е любовта в цялата работа и можем ли да извлечем удоволствието от сексът с някой, които не обичаме?
Аз не знам пък защо 'вечната битка'. Просто едни го правят за спорта, други по любов. Който както си реши.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Естествено че секса с любов е най-добрата комбинация.Но зависи от самия човек все пак.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
има голяма разлика м/у секса с любов и само секс. аз го правя с любов и така е много по страстен хубав и пълен с емоции. а колкото само за секса.. найстина това за мен е просто спорт
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Вечната битка-All the same,all the same...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
А аз не мисля, че има битка. В различните етапи на живота си, човек иска нещо различно.
Имало е моменти, когато съм бил сляп за всичко плътско и съм искал просто една душа, която да обичам. Имало е моменти, когато един хубав секс е било спасението ми ... имало е моменти, когато съм се радвал, че имам и двете. Но в крайна сметка никога не знаеш какво ще искаш утре, за това не бих правил изказвания от рода на "едното е окей, а другото - не".![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Точно така!Първоначално написано от Sam90'
Малко тъпо: Става ми супер глупаво като прочета някъде "Аз съм против секса без чувства" или "Против съм секса за една вечер".
.....
Едното не може без другото и обратното![]()
Зависи от морала и принципите на всеки човек, аз лично поставям любовта пред секса, когато обаче вървят в комплект е най-добре:P
![]()