.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Вечната битка - сексът с любов и сексът без любов...

Несъмнено все някой друг се е сетил за това преди мен, но сексът ще изчакал ли любовта или по-добре просто секс. Лично аз незнам кое е "по-сигурно" и по-добро - задоволен или наранен.....

Spored vseki 4ovek e razli4no!Za men na parvo mqsto e liubovta a posle seksa(s te4enie na obstoqtelstvata i silnata lubov mejdu dvoikata) :P :P

Guest
    Искам да направя уточнението е защо тази тема е в точно в този форум. Първо къде е любовта в цялата работа и можем ли да извлечем удоволствието от сексът с някой, които не обичаме?

KillSwitchEngage написа:

СТИГА ЛЪЖИ! ЯЗ ОБИЧАМ ЯКО КЛАНЬЕ
    Az govorq li4no za men!Ne sam kazala 4e za vsi4ki e taka!!!!Za tebe e taka-sexa na parvo mqsto no za men ne e i nqma i da bade!!!!Razi4en tip hora!!!

Dale4e Ot Tyk написа:

Искам да направя уточнението е защо тази тема е в точно в този форум. Първо къде е любовта в цялата работа и можем ли да извлечем удоволствието от сексът с някой, които не обичаме?
    Iskam parvo da uto4nq-govorq za li4no za men:Zna4i....kakto kazah lubovta e na parvo mqsto za men!I imenno ot tazi lubov se porajda jelanieto da bade6 s tozi 4ovek,zaedno da izpitate udovolstvieto!

Аз не знам пък защо 'вечната битка'. Просто едни го правят за спорта, други по любов. Който както си реши.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Естествено че секса с любов е най-добрата комбинация. Но зависи от самия човек все пак.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    има голяма разлика м/у секса с любов и само секс. аз го правя с любов и така е много по страстен хубав и пълен с емоции. а колкото само за секса.. найстина това за мен е просто спорт
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Dale4e Ot Tyk
    Точно така!!!

Град
    Targovishte
    Nemoga da dam obektivno mnenie po vyprosa no predpolagam che seksa s nqkoi koito obichash e mn po priqten ot tozi s nqkoi koito prosto te privli4a seksualno... tova e moeto mnenie
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Вечната битка-All the same,all the same...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

А аз не мисля, че има битка. В различните етапи на живота си, човек иска нещо различно.
    Имало е моменти, когато съм бил сляп за всичко плътско и съм искал просто една душа, която да обичам. Имало е моменти, когато един хубав секс е било спасението ми ... имало е моменти, когато съм се радвал, че имам и двете. Но в крайна сметка никога не знаеш какво ще искаш утре, за това не бих правил изказвания от рода на "едното е окей, а другото - не".
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    А аз не мисля, че има битка. В различните етапи на живота си, човек иска нещо различно.
    Имало е моменти, когато съм бил сляп за всичко плътско и съм искал просто една душа, която да обичам. Имало е моменти, когато един хубав секс е било спасението ми ... имало е моменти, когато съм се радвал, че имам и двете. Но в крайна сметка никога не знаеш какво ще искаш утре, за това не бих правил изказвания от рода на "едното е окей, а другото - не".
    Точно така!
    Малко тъпо: Става ми супер глупаво като прочета някъде "Аз съм против секса без чувства" или "Против съм секса за една вечер".
    .....
    Едното не може без другото и обратното

Зависи от морала и принципите на всеки човек, аз лично поставям любовта пред секса, когато обаче вървят в комплект е най-добре :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си