- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или каприз?
Така...
Запознах се с едно момче преди месец. Не изпитвам нищо друго, освен симпатия към него. Той явно изпитва нещо по-силно или поне така казва. Преди седмица ме целуна и ме пита дали искам да ходим. Аз му казах, че нямам чувства, а той ми отговори, че с времето това ще се промени. И така тръгнахме...
През тази една седмица той се държеше доста студено и дръпнато. Поисках обяснение, не ми беше дадено. Казах му край. Той не реагира по никакъв начин, каза "Добре" и си тръгна.
Снощи обаче ми се обади по телефона и ме пита къде съм. Усетих го, че е пиян. Каза, че ще дойде до нас да говорим и аз се съгласих. Като дойде видях, че наистина е пиян. Каза ми, че чувствата му към мен са много силни и много страда. Очите му бяха насълзени. Помоли ме да опитаме пак.
Та въпроса ми е дали изпитва нещо, или съм просто негов каприз? Според мен е второто, но искам да чуя и други мнения. Ако нещо не ви е станало ясно, питайте
Edit: Пропуснах да кажа, че на следващия ден той повтори думите си, на трезва глава.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
На пияна глава много работи
се казват.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1 Но има някои, които като са пияни са честни и всичко си казват. Ама в тоя случай според мен е просто каприз.Първоначално написано от Bai Toq
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Ми на мен това ми се е случвало и пиян и трезвен да казва колко много съм за него, а след това когато се скараме от инат да си останем разделени! Зависи много от човека, по скоро му повярвай, но достатъчно за да не си нараненати накрая ти, ако не е бил честен!
съгласнаПървоначално написано от KillSwitchEngage
....
мн хора кат са пияни казват това .. което като са трезвени не биха ...
мн смотано го написах ама .. надявам се да си ме разбрала ..
ако му вярваш и ако имаш желание дай му шанс![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
no coment.......![]()
Не че се заяждам, но кое е толкова смешно?Първоначално написано от bunit0
Според мен е бил пиян може би за да събере смелост да говори с теб. Попитай защо се е държал с теб по този начин, защо толкоеа студено. След разговора ви сама си направи изводи дали да му дадеш втори шанс. Изясни първо нещата.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Нормално да се е държал студено, все пак ти си му казала, че не изпитваш нищо към него и на теб да ти го кажат и ти може би ще се държиш дръпнатоНе искам да съм груба
Дайте си още един шанс, според мен
![]()
Питах го защо се е държал студено, но той все така избягва отговора. Преди малко се обади и имам чувството, че и тая вечер се е натряскал...Първоначално написано от NeLLy_BaBy
chestno da ti kaja kogato horata sa piqni kazwat towa koeto nqmat smelost da kajat kato sa trezweni .. dokazatelstwo : wchera s edna fr uj na maitap bqhme pochnali da piem .. malko se nagaltah i kazah na priqtela mi s koito se bqhme skarali absoliutno wsichko i se oprawihme .. no0 twa trqa ti da reshishuspeh
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
Както казва една приятелка : "когато човек е пиян,казва истината".Съгласна съм с нея.Все пак като си пиян няма срам,няма притеснение,няма страх,само откровенност.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Дайте още едно две мнения, моля![]()
to nali znae6 piqnite i decata govorqt istinatataka 4e moje i naistina da te haresva mnogo da ne e samo edin kapriz :P
*LuBoVtA e ChUvStVo,KoEtO cHuVsTvAsH kOgAtO sI pOcHuVsTvAl ChUvStVo,KoEtO dO sEgA nE sI cHuVsTvAl*
един съвет,казвам го от личен опит:не тръгвай с някой,в когото не си влюбен![]()
На сила хубост не става. Ако не си влюбена в него няма как да промениш нешатата.
Няма значение дали е каприз или истина..Щом не го харесваш това не трябва да те бърка.![]()
♥ ♥ ♥
не,не е каприз държал се е студено защото е бил наранен от това че ти не изпитваш чувства към него.Ако го цениш като приятел поне не му даваи надежди,защото така ще страда повечене се базикам
Според мен също е само каприз...![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!