.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Реве ми се.

Ама не става.
    Кво ли не се мъчих.. разни тъжни, депресарски песни, за кви ли не кофти работи си мислих.. напъвам се та се напъвам и ни ще, дамусеневиди!
    А, пък, имам нужда да си порева ей така.. малко.. и аз нз за кво.. абе не става.. бахти..
    Искам да рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, да се скъсам от реване и после да съм си като нова!
    Пускам разни песни, дето съм ревала на тях преди супер мн време и пак не става.
    Ебати!
    Трябва и аз малко да си порева.
    Не може всичко да е цветя и рози!

Град
    Париж
    На мен пък ми е ужасно гадно и е въпрос на време да зарева.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]На мен пък ми е ужасно гадно и е въпрос на време да зарева.
    И мене ми е гадно, ама...

За всичко си има време и място понякога каквото и да правим за да се опитаме да се разревем не става а понякога една мисъл или почти от нищо избухваме в сълзи.... а има и друго обяснение ако си си подтиснала чувствата така че да неможеш да ги откриеш което блокира точно това... както и да е решението на проблема единсвено ти можеш да намериш може да чуеш много варианти невярвам да чак толкова да опиташ всеки един и да не стане нищо

Peace!!!
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    яж шоколад
    Ядох.
    Половин кофичка бял и кафяв.
    А другата половина ми отиде по гърдите.
    И ми стана супер смешно.
    И сега като се сетя пак ме напушва на смях.
    Оф..

И на мен ми се иска да зарева, както каза ти да се скъсам от реване и после да съм като нова, обаче и при мен нещо не се получава Ако ти откриеш начин, сподели :P

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    яж шоколад
    Ядох.
    Половин кофичка бял и кафяв.
    А другата половина ми отиде по гърдите.
    И ми стана супер смешно.
    И сега като се сетя пак ме напушва на смях.
    Оф..
    големи ли са ?
    Тайна. :P

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    И на мен ми се иска да зарева, както каза ти да се скъсам от реване и после да съм като нова, обаче и при мен нещо не се получава Ако ти откриеш начин, сподели :P
    АААААААА, стана малко.
    На една чалга песничка
    Даже две вече.. оле готово.. стана.. ама кофтито е, че само ми се насълзяват.,.....

Re: Реве ми се.

Ама не става.
    Кво ли не се мъчих.. разни тъжни, депресарски песни, за кви ли не кофти работи си мислих.. напъвам се та се напъвам и ни ще, дамусеневиди!
    А, пък, имам нужда да си порева ей така.. малко.. и аз нз за кво.. абе не става.. бахти..
    Искам да рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, рева, да се скъсам от реване и после да съм си като нова!
    Ебати!
    ами всеки иска от време на време да пореве ама понякога не става явно не си достатъчно депресирана щом и шоколад слагаш по циците си недей му мисли сега явно сега не ти е до реване ама няма страшно не се напъвай да ревеш щото след време ще ревеш и ше искаш да спреш ама нма да можеш
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Град
    гр. Пловдив
    Добре.
    Аа, отказвам се вече!
    Тука постоянно ме разсмиват.
    Не мога аз така.

Град
    Непостоянно
    ебааааси гениалната си заклеам се
    .!.

Град
    гр. Пловдив
    Така е.

аз по всяко време мога да седна да си рева винаги съм искала да съм няква супер здрава такава да не мой ме пречупи нищо и да не мога да рева ... една моя фр никога не съм е виждала да плаче а когато и е мн зле се пука да се смее ама колко се мъчи да поплаче ама не стана .... при мен тва реване си е ежедневно отвътре ми идва

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    аз по всяко време мога да седна да си рева винаги съм искала да съм няква супер здрава такава да не мой ме пречупи нищо и да не мога да рева ... една моя фр никога не съм е виждала да плаче а когато и е мн зле се пука да се смее ама колко се мъчи да поплаче ама не стана .... при мен тва реване си е ежедневно отвътре ми идва
    +1

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Що не си прережеш вените..? Това може да помогне щом толкова много ти се реве..
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    gledai v 1 to4ka dalgo vreme bez da premiga6 i o4iteti ti 6te se nasalzqt..posle ve4e i sylzi...
    ti iska6 da reve6..pff...a az se 4udq kak da spra sylzite
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

пфф..а аз нямам проблем с реването..винаги мога,защото просто имам причина..дори днес сутринта(по скоро на обяд) ми стана много гадно понеже както винаги ми..идва в неподходящия момент..
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Повече от фен
    obeli glava lyk i si q pogy6kai malko to kato zapla4e6 posle ostanaloto samo 6te si doide !

И на мене вече ми се реве!!! Аа даже не знам защо ... Амаа лошото е, чее постоянно ме разсмиваат и ине мога да ревна ии ся иам някфа буца в гърлото ...

и на мен ми се реве просто когато дойде момента...то не пита

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Е за какво ти e да ревеш бе Черинке?
    ♥ ♥ ♥

Голям фен

Re: Реве ми се.

Ама не става.
    Ебати!
    И на мене мн ми се реве.... и мн ревах но пак треа....

Град
    РЮАР
    Освен да ка'еш на някой минувач да хване и да те спука от бой... и ега не ревнеш...

ох аз днеска забих яко и са наревах е не съм баш като нова де.... нооо по-добре..... нз за първи път чувам някой да има такъв проблем.... от желязо ли си че не може да заревеш?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

az reva ot bezpomo6tnost, porincip dosta umelo prikrivam 4ustvata si ama ponqkoga taka me izbiva 4e s 4asove si reva za edno i sy6to i si namilam poi4e i da si kaja olekva ,ama ako ima edno ramo o6te pove4e olekva hubavo e da revem ,ama lo6oto e 4e promqna nqma samo glava te boli posle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си