.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Хора какви са тея жени бе ?!! защо ми се случва винаги? Хелп

Здравейте, имам проблем... значи проблема е тоя ... почнах да работя в една дискотека кадето постояно имаш контакти с барманки персонал и т.н ... това няма значение .. има постоянно момичетата дето ме занимават ала бала но едно моми4е наистина ме впе4атли ... дойде сама да се запознае с мен ... а пак тя е барманка .. беше едно от първите пъти дето ба4ках .. и така де .. с това моми4е последните пъти постояно си говорим тва онова постояно ми се усмихва много сладко ми говори .. гледа ме направо в о4ите ... но когато я питах дали има приятел .. тя ми каза цхе има .. пита ме дали сажелявам че има и и казах да .. и ми каза 4е съжелява че не сме се срещнали преди това .. и така де с изминалите седмици се повече се сближих с нея ... след това тя ми даде 2 билета да вляза гратис в един воден парк дет по принцип струва 50 лева на човек .. и незнам подарък като тоя мисля и такова държание на всеки ще му присветне че момичето го харесва.. и аз като говоря с нея .. за сичко е ок симпатична ала бала ... ама като стане на въпрос за мен и нея и все ми отбягва въпросите с извинението че си има приятел...и така ...Според вас какво е тва държание .. и аз даже не мога да разбера...викам й аиде кажи ми поне че не ме харесваш или не ме харесваш и те оставям на мира нямам проблем..и тя пак ми повтаря че си имала приятел .. ае незнам и аз кви сте вие момичето сериозно... кви неща си мислите .. ко стаа тука

Дай и избор и се отдръпни ако наистина има нещо тя ще те потърси ако не ще те забрави като едното нищо
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Можеби дуржи на приятеля си и сериозно са заедно, но те и харесва... По добре не бъди пречка между тях бъдете си само приятели пък когато си няма вече тогава я забивай явно има симпатий към теб... Но не бъди причина да се разделят много ще е кофти!

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Дай и избор и се отдръпни ако наистина има нещо тя ще те потърси ако не ще те забрави като едното нищо
    +1 Аз ще добавя:"Когато обичаш нещо пусни го на свобода, ако то се върне значи ще е завинаги твое, ако ли не никога не си го имал" имаше някаква такава мисъл :P

+1

Голям фен
    ami pi4 ako si4ko e taka kakto kazva6 mislq 4e xaresva i teb i onq i neznae kvo da prai to4no. qvno ne e ot lekite i ne moje go zareje ei taka i da trygne s teb. prosto iz4akai . uspex
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

zna4i vsu6tnost moje bi tq obi4a gadjeto si 6tom vse go spomenava ... no qvno ne6to vuv vruzkata im ne e kakto trqbva .. ili kakto tq iska ... i tova ne6to moje bi go e haresala v teb no ne i e dostata4no za da ostavi gadjeto si ... malko sme si zaburkani momi4etata ... daje i nie nemojem da se razberem ponqkoga kamo li nqkoi drug

А ти защо не се замислиш, че има две възможности - едната е да си втори, а другата е ти да си приятелят, в чието отсъствие тя върти очи, усмихва се и говори мило на някой-друг-с-потенциал-да-стане-втори.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    Boulevard of broken dreams
    тая става само за e*ане... даже и да остави гаджето си зарад теб след тва ще намери на някой друг да върти очи и да говори сладко...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    +1.. а има и друго... може би просто да иска малко разнообразие, нещо по-различно от нейния приятел... и за това се върти около тебе... Просто има някаква симпатия към тебе и иска да е с тебе, но не иска да залага на несигурното и по този начин да загуби сигурното... незнам дали ме разбра...

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    +1 Аз ще добавя:"Когато обичаш нещо пусни го на свобода, ако то се върне значи ще е завинаги твое, ако ли не никога не си го имал" имаше някаква такава мисъл :P
    +1 подкрепям и двете мнения

и в една песен Xplist - za neq също се пееше за това
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

на твое място щях да направя всичко възможно за да се разделят
    аз ако харесам някое момиче хич не му мисля
    гледай на себе си да ти е кеф

ами... Има едно такова положение - симпатичен си ми, но не мога да бъда с теб, защото еди-какво-си.

Град
    там където мечтите стават реалност
    точно това трябва да се направи защото момичето не знае какво иска
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Оставате си на тази база отношения.Щом тя е правила първата стъпка да се запознае с теб, да ти даде билети значи има нещо към теб, но и тя не знае нещо.Може би иска да спечели вниманието ти,да станете приятели за нещо повече не знам.Не я познавам.Остави за сега явно се карат току виж са пред скъсване.Тогава може да й предоставиш твоето рамо да поплаче
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си