Здравейте на всички. Бих желала да споделя нещото, което не ми дава мира от няколко седмици насам...
Значи, с моя приятел сме заедно вече 4 месеца и секса адски много му харесва.
Притесняваме, обаче, факта, че постоянно ми натяква колко добра съм била, колко страстна съм била, и как съм била едва ли не най-добрата му сексуална партньорка, която е имал през целия си живот.
Според мен малко се изхфърля.. не знам.. говорила съм с него и многократно си повтаря думите.
Готин тип е, преди да тръгнеме съм слушала какви ли не "митове и легенди за него", а и предполагам, че за 23 години би трябвало да е имал бая сексуални контакти, а аз за моите 18 години преди него като го сметна съм правила секс точно 14 пъти... е извинявайте.. за 14 пъти може ли да станете по-добри от хора, които са го практикували много повече, много по-дълго и с много други хора за разлика от вас!?
Доста ме съмнява тази работа.. от една страна е хубаво да те хвалят за възможностите ти, обаче той направо го изкарва като някакво невероятно нещо и какви ли не суперлативи употребява. Дори ми каза, че съм правела по-добри свирки от мъжете Представяте ли си! Е, това ме хвърли в тъча........
Както казах, от една страна е доста хубаво някой да оценява възможностите, но от друга имам някакви леки притеснения, че може би го прави нарочно, за да ме накара да се почувствам добре (макар, че и предните ми партнцори са ми казвали, че съм доста добра.. ноо.. не са го коментирали толкова много както него).. та той дори и на приятелите си разказва... от една страна ми е густо, но от друга леко срамно.. Смисъл, не разказва какво точно сме правели и т.н , а просто общи приказки, като "при мъжете" и "по мъжки"
Та ... не знам.. вие какво мислите?

П.П. В момента говорим само за секс. Моля никой да не намесва Любовта. Тя няма нищо общо в момента.
Благодаря, че изчетохте всичко това.