- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 166 см?
аз съм момиче на 15 и съм 166 см висока. прекалеко висока ли съм? аз съм едно от най-високите момичета в компанията ми и тва мн ме комплексира. какво можете да ми кажете по въпроса?![]()
Ем аз съм на 16 и съм 165см. аз прекалено ниска ли съм?![]()
![]()
Не, съвсем нормална си...
![]()
![]()
Не се притеснявай. \
/ \
/ \
/
Не се комплексирай за такива неща. Ти си си ти. освен това 166 см не е малко като за момиче![]()
ами мен точно тва ме притеснява....че съм прекалено високаПървоначално написано от AceXe
не искам да раста повече
![]()
тва въобще не е много....
аз съм на 15 и съм 174 така че...![]()
съмнявам се..Първоначално написано от Lil' Dizz
ъм не се притеснявайа съм на 13 и съм 164 , най-високото моми4е от моя клас е 178 см
Представете си как стърчахме пред 8-ми клас на завършването xD спокси съвсен нормално е
![]()
[size=7]™≈~Ļ
Абе добре ли си,как ще си висока ти си НИСКА
Не се притеснявай за глупости
![]()
има толкова многоо такива теми!!!!Добре си си и да си ниска, и да си висока, такава си не можеш да се промениш!
...
ами,не знам, просто почти всичките ми приятелки са или по-ниски от мен, или колкото мен...е има и по-високи де. но ми е мн тъпо като някое момиче дето е доста по-голямо от мен на възраст ми каже "леле сер ли си на 15, изглеждаш мн по-голяма" и т.н., а и мн искам да нося високи обувки, мн ме кефят, но все се притеснявам, че ще стърча там като вървя с др.. |(Първоначално написано от MiLeNcHeToO
166 см ръст за 15 годишно момиче си е напълно нормално.А попринцип момичетата растете най-много през 4-5-6-7 клас и след тва увеличението на ръстът ви е почти минимално.След тва пък момчетата почваме да се издължаваме и така.Няма защо да се притесняваш!![]()
Хаха еми незнам защо мислиш че си висока за годинитеси си добре и ако са ти добри приятелки ги попитаи сигорен съм че половината ти завиждат за ръста така че немисли за това а дори искам да растеш още според мен до 170/5 ръст няма да имаш никакви проблеми
Е аз съм на 14 и съм толковарядко се замислям дали съм прекалено висока.....може би зашото повечето от приятелите ми са също горе/долу толкова =]
не мисля че има място за притеснения
![]()
първо защо темата е в секс ?
второ не изглежда ли малко притеснително да има 3 профила направени днеска и си пишат тука точно в тая тема ... тва да не са някви фейк акаунти ...
и трето не си висока просто движиш с ниски момичета![]()
166?Прекалено висока?![]()
![]()
![]()
По-скоро си прекалено ниска.
ebavash se naliПървоначално написано от shake_me
az sum 172 i sum si super
166 e malko we
![]()
i az sum 166 sm i su6tata vuzrast gore dolu...ponqkoga se 4uvstvam tvurde niska...a ponqkoga tuvrde visoka...zavisi s kakvi hora se dviji6...normalna si spoko!tva e idealen rust...tva 4e si po-visoka...ne zna4i 4e si HIPER visoka!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
знам, че темата не е за тук, но я сложих тук, за да я видят повече хора.Първоначално написано от emchetyyy
тва за профилите нзм аз отдавна посещавам този форум, но сега се рег-вам за 1ви път.
i az bqh taka,no posle se normalizirat neshtata,sega usm 173 i sum mn dovolna ot tozi fakt,puk i po-dobre da si po-visok,nali taka
Добре си сиТи си това, което си и няма да го промениш като се вайкаш
А и 166 си е добре за 15-годишна девойка.
Заключвам темата, защото нито е в правилния раздел, нито е първата по рода си, нито има какво повече да се обсъжда.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....