.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: 166 см?

Град
    varna

166 см?

аз съм момиче на 15 и съм 166 см висока. прекалеко висока ли съм? аз съм едно от най-високите момичета в компанията ми и тва мн ме комплексира. какво можете да ми кажете по въпроса?

Град
    Paradise
    Ем аз съм на 16 и съм 165см. аз прекалено ниска ли съм? Не, съвсем нормална си... Не се притеснявай. \/ \/ \/

Не се комплексирай за такива неща. Ти си си ти. освен това 166 см не е малко като за момиче

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Не се комплексирай за такива неща. Ти си си ти. освен това 166 см не е малко като за момиче
    ами мен точно тва ме притеснява....че съм прекалено висока не искам да раста повече

Голям фен
    тва въобще не е много....
    аз съм на 15 и съм 174 така че...

Град
    Варна
    после ще пускаш теми щото си ниска..

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    после ще пускаш теми щото си ниска..
    съмнявам се..

ъм не се притеснявай а съм на 13 и съм 164 , най-високото моми4е от моя клас е 178 см Представете си как стърчахме пред 8-ми клас на завършването xD спокси съвсен нормално е
    [size=7]™≈~Ļ

Град
    Around... :)
    Абе добре ли си,как ще си висока ти си НИСКА Не се притеснявай за глупости

Град
    Русе
    има толкова многоо такива теми!!!!Добре си си и да си ниска, и да си висока, такава си не можеш да се промениш!
    ...

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Абе добре ли си,как ще си висока ти си НИСКА Не се притеснявай за глупости
    ами,не знам, просто почти всичките ми приятелки са или по-ниски от мен, или колкото мен...е има и по-високи де. но ми е мн тъпо като някое момиче дето е доста по-голямо от мен на възраст ми каже "леле сер ли си на 15, изглеждаш мн по-голяма" и т.н., а и мн искам да нося високи обувки, мн ме кефят, но все се притеснявам, че ще стърча там като вървя с др.. |(

166 см ръст за 15 годишно момиче си е напълно нормално.А попринцип момичетата растете най-много през 4-5-6-7 клас и след тва увеличението на ръстът ви е почти минимално.След тва пък момчетата почваме да се издължаваме и така.Няма защо да се притесняваш!

Хаха еми незнам защо мислиш че си висока за годинитеси си добре и ако са ти добри приятелки ги попитаи сигорен съм че половината ти завиждат за ръста така че немисли за това а дори искам да растеш още според мен до 170/5 ръст няма да имаш никакви проблеми

Е аз съм на 14 и съм толкова рядко се замислям дали съм прекалено висока.....може би зашото повечето от приятелите ми са също горе/долу толкова =] не мисля че има място за притеснения

първо защо темата е в секс ?
    второ не изглежда ли малко притеснително да има 3 профила направени днеска и си пишат тука точно в тая тема ... тва да не са някви фейк акаунти ...
    и трето не си висока просто движиш с ниски момичета

166?Прекалено висока? По-скоро си прекалено ниска.

Цитирай Първоначално написано от shake_me
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    ами мен точно тва ме притеснява....че съм прекалено висока не искам да раста повече
    ebavash se nali az sum 172 i sum si super 166 e malko we

i az sum 166 sm i su6tata vuzrast gore dolu...ponqkoga se 4uvstvam tvurde niska...a ponqkoga tuvrde visoka...zavisi s kakvi hora se dviji6...normalna si spoko!tva e idealen rust...tva 4e si po-visoka...ne zna4i 4e si HIPER visoka!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    първо защо темата е в секс ?
    второ не изглежда ли малко притеснително да има 3 профила направени днеска и си пишат тука точно в тая тема ... тва да не са някви фейк акаунти ...
    и трето не си висока просто движиш с ниски момичета
    знам, че темата не е за тук, но я сложих тук, за да я видят повече хора.
    тва за профилите нзм аз отдавна посещавам този форум, но сега се рег-вам за 1ви път.

i az bqh taka,no posle se normalizirat neshtata,sega usm 173 i sum mn dovolna ot tozi fakt,puk i po-dobre da si po-visok,nali taka

Аз съм на 16 и съм 166!Ниска съм и ти също така,че недей само да си внушаваш глупости.Ако се движиш с хора по-малки от теб много ясно,че повечето ще са по-ниски...

...hate my nickname

Добре си си Ти си това, което си и няма да го промениш като се вайкаш А и 166 си е добре за 15-годишна девойка.
    Заключвам темата, защото нито е в правилния раздел, нито е първата по рода си, нито има какво повече да се обсъжда.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си