- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Босна и Херциговина - България
1-2 за нашите с 2 гола на Митко Бербатов. Честито и дано продължат така и занапред. Добре играха момчетата и не им липсваше желание, както в някои други мачове. Честито !!! (Срещата беше приятелска, за тези които не знаят)![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Еми нормално .. като предишния ден са поркали бири до 4 през нощта в Най КлубПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Не е зле Бербо да започне да вкарва не само в контроли,но и в официални мачове.Стига е трупал слава на гърба на другите...
Иначе колко добре сме играли не искам да коментирам.Ще си проличи колко сме добри(или не сме),когато се изправим срещу по-сериозен съперник.
Много слабо ... все пак това са Босна и Херцеговина .. не са Италия![]()
Vladoka rulzzz
Абе като цяло мачът беше доста заспал.А и не съм чувала Босна и Херцеговина да са сред силните отбори...хах...наистина по-добре да почнат да вкарват на истински мачове.Въпреки че я си представете и да бяхме изгубили какъв позор щеше да е ...пу-пу Айде все пак да ни е честито!
Честита победа на всички българи!!
Иначе повечето голове на Бербо с националната фланелка са в официални мачове, а тази вечер натрупа цели 41 с нея.
Но наистина в последните квалификации вкара сравнително малко за възможностите си, дано се отпуши в квалификациите есента.
браво, победа от бая време... дано за напред да е все така
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми така е, ама пък кой от силните отбори ще се навие да играе точно с България ...И все пак наистина, победата срещу Черна Гора е задължителна ... Дано стане ...
![]()
Това Жрински Мостар ли са ?
Кур за мача ! Босненците пак показват, че имат добър съппорт на ниво национален отбор и се надявам ние Българите, някой ден да сме така, ама няма да е скоро, като се има предвид, че нямаме дори 1 песен за националнияДано поне с италианците да напълним стадиона, щото само тва може да компенсира жалката атмосфера.
Най-лошото е, че можем да го направим, ама си бъркаме в гъзО и само се говори, а реално курац...Първоначално написано от ВинкелО
На мача с румъния беше най-трагично... Непълен стадион, слаб резултат, румънци, които ни направиха за смях и те така
и на мен така ми викатПървоначално написано от ATAKABG
![]()
На мача с бате беше същата история, дето ми викат свали знамето в НАШИЯ Сектор, а ти искаш на националния да е по-различно.Първоначално написано от ATAKABG
Туристи винаги е имало и ще има, но това не значи, че ние не трябва да правим нищо, а да вземем пример от държавите, които изброи и тея, които сме истинските фенове да действаме.
Imenno i v momenta to4no to4no tova se tursi po4ti vyv vsqka Bulgarska agitka, ama ima mnogo sme6ni razdeleniq i drugi faktori, koito ne spomagat za obedinenie.Kato sme po-malko ot kolkoto v drugite durjavi, zna4i li, 4e ne trqbwa da pravim ni6to ? Vsi4ki sa po4nali ot absolutnata nula, a ne vinagi sa imali pulen sektor s prazni glavi, znamena, fakli, dimki i tn.
PP KUR ZA LATINICATA !
Шегуваш се, нали?Първоначално написано от ``bitch``
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Още ли я обсъждате тая тема бе ... Аз забравих вече, колко бири изпих на тоя мач ...
![]()
Заеби, ти пиеш бира, ебати машината, лелеле ..