- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас момичета...
какво се мъти из главите на индивидите от противоположен пол?Винаги когато някое момче ме заитересува започвам да си мисля : "какво ли си мисли в момента?".. а и мъжете са доста непостоянни..днес казват едно..утре друго...мн ми е странно...![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Ние в собствените си глави не знаем какво става, пък камо ли в тези на момчетата![]()
1во разбери кво има в твойта главица пък тогава мисли за чуждите...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
никога няма да разбереш![]()
dali nqkoe mom4e ei taka se 4udi... Verno momi4etat sme si sburkani popriroda... Edva li nqkoi 6te si kaje kvo misli, vuv vsqka situaciq.
така ли.... аз пък когато някое момче ме заинтересува се питам първо дали си има приятелка.... ;]
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
що ни питаш,ние пък от къде да знаем,едва ли ще разберем![]()
Такива пикльовци на твоята възраст - да, но не ги наричай мъже, защото са деца. Мъж, който не държи на думата си не може да се нарече мъж. Това с мисленето си е твой проблем. Има хиляди теми, в които пише за това какво мислят повечето. Не само момчета, но и момичета.Първоначално написано от mimentseto_93
А и трябва да имаш малко акъл, за да се сетиш.
Don't tell me what I can or can't do !
зе ми думите от устатаПървоначално написано от Bubles
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и 3 дена да мисля нищо няма да измислятей че не се и старая да разбера
за нормални неща си мислим. Храна, коли, спорт, секс, политика.
Първоначално написано от Boyd
Аз съм на 17 пикльо ли съм ?![]()
Съжалявам ,че ще разваля женската идилия , но поради каква причина си мислите ,че всички предтавители на силния пол сме по-малко хора от вас нежните създания?Мислим си за това за което си мислите и вие...не си мислим за секс както се знае от много дълги времена това са пълни глупости мислим си за това , което ни интересува привлякло е нашето внимание заинтересовало ни е не всичко опира до секса и не всички мъже са непостоянни "днес казва едно утре друго" има и такива жени , но според мен не опира до това кой какъв пол е а до това кой какъв човек е как се възприема как възприема другите как възприема нещата от живота това е моят отговор във тази "женска" тема!
И не смейте да злословите по наш адрес моят зорък поглед следи всяка ваша стъпка така ,че умната!
Ахаааа....![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Никога няма да разберем -пък и така си имаме занимавка![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Първоначално написано от Силвето
Ооо нз в смисъл че нз!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
няма как да разбереш мом4етата
I can't stop myself from loving you <3