- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми !
Istoriqta zopo4va predi 1 mesec.Zapoznax se s 4-5 mom4eta..1-2 ot tqx pichove drygite obiknovenni :].Vsi4ko e prekrasno subirame se,prikazvame si lafim,no i tova ima krai!Vlubix se vuv ednoto mom4e.No kakto vinagi vsi4ko se precaka ;/ toi zamina na more.Ok nqma lo6o,no otkakto si e do6ul ve4e polovin mesec ne me tursi-pravi se 4e ne me poznava..opitax da se svurja s nego,no bez rezultat.Minalata ve4er go vidqx sus fr mu i minaxme,no toi pak se pravi 4e ne me poznava.Ot 5 mom4eta s koito predi se subiraxme samo 1 me pozdravi vsi4ki drygi ne me poznavat?!?DNes otnovo se razminaxme i pak po su6tiq na4in-ne se poznavame..v skype ne pishe..nqmam vuzmojnost dori da mu kaja zdr a i prez ym da ne mi minava da govorim..ne sme se karali..prosto neznam v kakvo e pri4inata!Molq vi daite mi suvet ;/
Blagodarq predvaritelno :}
Заговори го ти ако пак се дръпне му теглиш майната....Първоначално написано от cveteto_2007
kak..toi me podminava..zdr ne kazva a da govorim...Първоначално написано от RoCk-SpOt
ами като го видиш го хвани за ръката и му кажи здр...Първоначално написано от cveteto_2007
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Аз бих прод1лжил на пред на твое място... не си заслужава...![]()
Щом прави така, в крайна сметка всичко си има граници, а ти пък си имаш Достойнство, затова го пази! Като той не те поздравява и ти няма да го правиш, в крайна сметка няма да се натягаш там, където не си желанаПък и той не заслужава да комуникираш с него, щото е Пундьо :P
abe da ne ti puka nqma smisal da mu se obajdash .. taka samo shte mu nadignesh washkite .. ako pak mn mn go hareswash i pochwash da se wliubwash hwani go za raka drapni go i pogoworete
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
ами то е ясно... явно той не иска да има нищо общо с теб.... дори и невинно приятелство.... ми оставай го.... изобщо не си прави труда го поглеждаш другия път...... ТОЙ ГУБИ!!!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
щом се праи на интересен тегли му една да не би само тои да е на света![]()
Причината е в алкохолния делириум,
който ги държи от морето.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Отвърни му по същия начин.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Провай да поговорите ако пак се дърпа просто не си заслужава да го гониш
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
абее тегли му майната![]()
другият път когато се засечете му кажи .... " ооо вече се подминаваме а ? едно здравей ли няма ми кажеш .. " и ако нищо не ти каже и те подмине отново .... тогава просто не се занимавай с него
![]()
Има много идиоти от моя град които си мислят, че като са били на море и са вече голямата работа ... зае*и го![]()
7 days left...until the total annihilation...
Shte go popitam..ako togava pak me podmine po-dobre da si stisnem rucete i da si kajem sbogom ne se poznavameПървоначално написано от Lacey_66
![]()
Първоначално написано от cveteto_2007
![]()
Дам но аз все пак се надявам да не те подминава
![]()
az sus dve ruce moga da kaja 4e shte me podmine..neznam ne sme se karali nqmam ideq za6to go pravi?!?![]()
Първоначално написано от cveteto_2007
Ем тогава другия път и да те подмине .... просто отиваш спираш го и го питаш напрао за кво се държи така
щот ше има да си чакаш много ако си мислиш че сам ше дойде да ти каже ....
![]()
ти не осъзнава6 ли сама 4е тва е някъв надут тъпак на който не му пука за теб и тряя да го забрави6?
няма как да знам при4ината за това-но каквато и да е тя на него явно не му пука особено за теб и трябва да го забравиш-ако бях на теб щях да го блокна в скайпа и пове4е да не го поглеждам
I can't stop myself from loving you <3
Казах ти, защото е ПундьоПървоначално написано от cveteto_2007
![]()
![]()
![]()
Нещо да си направила през времето, рпез което е бил на море - напримр да си се забивала с някой друг в дискотека или нещо такова. Може , ако някое от момчетата те е харесвало и е видяло това, сега цялата компания да е солидарна.
Но каквото и да е , по-добре си намери нова компания и не им се бутай, щом не си желана там.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Da,subirax se s kompaniqta mu,no ne sme se zabivali..lafixme si smqxme se,no nikoga ne sum flirtyvala s tqx.Az si obesnqvam i drygo poneje edna ve4er slu4aino mina s negovite fr i az bqx si slojila rukata na edin fr i moje bi si e pomislil 4e go xaresvam...prosto oburkana sum i nqmam izxod..Първоначално написано от Josefinne
ми кво чакаш в скайп тои да ти пише... пиши му ти ве кажи ми кво чувстваш и чакай да ти отг е толкос ли не зацепваш...