.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Въпрос за аналния секс?

Въпроса ми е малко кофти...Тъй като ще правя анален секс..Ам Имам огромен страх да не се изпусна нещо и като го извади да е изцапан със...Не че ще се изпусна,ама все пак има си нещо по навътре в дупето и неискам да стане фал..кфо да напрая? Леле мн съм зле че питам за такова нещо,супер мн ме е срам да ви задам такъв въпрос..Но искам някакъв съвет..Сама не мога да си направя клизма,тфа е ясно..но... Нз кажете кфо да прая? Ох извинявам се много за кофти темата,само неми се смейте много...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    Еми като си толко несигурна защо ще правиш анален секс?

просто трябва да си ходила до тоалетна преди секса и да си се измила добре. Нататък е лесно просто се отпускаш и се отдаваш на кефа

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MapTa
    просто трябва да си ходила до тоалетна преди секса и да си се измила добре. Нататък е лесно просто се отпускаш и се отдаваш на кефа
    Добре де,какво да взема за да ида до тоалетна точно преди секса..Че от де ще знам дали ще ми се ходи тогава.. А и като се измия добре отвътре докъдето ми стига ръката де.. Ок..ама все пак 1 пенис е доста поо дълъг от пръстите ми и ако го вкара по навътре да не стане кофти нз..притеснявам се..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Добре де,какво да взема за да ида до тоалетна точно преди секса..Че от де ще знам дали ще ми се ходи тогава.. А и като се измия добре отвътре докъдето ми стига ръката де.. Ок..ама все пак 1 пенис е доста поо дълъг от пръстите ми и ако го вкара по навътре да не стане кофти нз..притеснявам се..
    разхлабително шоколадче или ако не по добре си направи шейк с кисело мляко и натурален плод и сложи малко ванилия и захар и ще видиш след 1 час...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от madurex
    Sigurno si pro4ela onaq tema det priqtelkata mu se iscepva v racete !? Nqma ni6to sme6no v temata 6tom si se zabalamosala ot drugata tema spoko nqma da stane taka ! Davai
    Ами четох подобна тема..Само дето не на ръцете а на.. още по зле и от тфа се притеснявам хах

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    разхлабително шоколадче или ако не по добре си направи шейк с кисело мляко и натурален плод и сложи малко ванилия и захар и ще видиш след 1 час...
    Мерси,ще пробвам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Прочете ли си личното?
    Аз и без разхлабителни не съм имала проблеми

Абе как с разхлабителни?

Тя от тея разхлабителни ще ходи постоянно до тоалетната,
    не само преди това?Според мен те хич не са добра идея

А и защо трябва да си вкарваш пръстите за да се измиеш добре?
    Може и без тях.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    с0фия
    не прави анален секс
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Пловдив
    вие не сте добре незнам дали изобщо някой от вас е правил анален секс като гледам тъпите съвети!Как ще пие разхлабителни,ще о... всичко след това!просто и елементарно-направи си клизма и никога няма да имаш притеснения
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

кво е тва притеснение ... кво е тва чудо
    иди в тоя кенеф изери се измиисе
    ....
    трябва ли да разбираме че се чустваш като
    фабрика за лайна на която постоянно и е пълен гз с лайна????????????
    бой, йебанье и чалга

абе не се притеснявай няма да стане Гаф ако го изкарва и вкарва бавно

Град
    в мечтите ти
    Според мен не трябва да взимаш разхлабителни, защото тогава опасността от фал е по-голяма.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Ми не даваи да те ебът в гъза ,като толкова се притесняваш.Ние не можем да ти искараме лайната от там,бахти...

Ако и двамата сте наистина готови, чистотата е дребна грижа. Не е нужно да се миеш. Няма нужда и да ходиш до тоалетна (освен ако не ти се приходи, разбира се).
    Просто нека приятелят ти е по-внимателен и това е. Успех! ;]

Град
    В Нас :)
    Няма какво да се притесняваш давай и не го мисли И да кажеш после как е било
    Ако е гарга, да е рошава !

Цитирай Първоначално написано от howland
    Ако и двамата сте наистина готови, чистотата е дребна грижа. Не е нужно да се миеш. Няма нужда и да ходиш до тоалетна (освен ако не ти се приходи, разбира се).
    Просто нека приятелят ти е по-внимателен и това е. Успех! ;]

+1,о за всеки случай мини през тоалетната

само не взимай разхлабителни (освен ако целта ви не е да се омажете до ушите) всичко друго е без съществено значение.
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne mislq, che oshte suznanieto ti e gotovo za analen sex. Izchakai malko.
    Eating isn't cheating - Arnold

И аз първия път се притеснявах от същото ,но се бях заблудила много .... Вярно боли и се притесняваш да не направиш беля ,но после осъзнаваш ,че няма такава опасност и се отдаваш на истинското удоволствие

the_godfather определено всичко друго има много голямо значение ,момчето трябва да бъде нежно и много внимателно в началото ...После момичето като усети тръпката ще разбере ,че не е имала основание да се притеснява толкова много.
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    И аз първия път се притеснявах от същото ,но се бях заблудила много .... Вярно боли и се притесняваш да не направиш беля ,но после осъзнаваш ,че няма такава опасност и се отдаваш на истинското удоволствие

the_godfather определено всичко друго има много голямо значение ,момчето трябва да бъде нежно и много внимателно в началото ...После момичето като усети тръпката ще разбере ,че не е имала основание да се притеснява толкова много.
    всичко е въпрос на общуване .. нещата трябва да се обсъждат иначе се получава разминаване между очакванията на един и реалността за другия и натрупването на това не влияе добре на отношенията ви. ако ще и най-голямата гадост да правите щом и двамата сте с ясното съзнание че искате да го направите ... всичко друго наистина са само съпътстващи обстоятелства
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Ми незнам ама специално на мене ще ми хареса ако момичето се издрищи върху мене
    GTA Stunting

Не бих те посъветвала да правиш анален секс. За мен е ужасен. Правила съм и не ми доставя никакво удоволствие. Ама щом си решила, направи си клизма или този ден не яж много или вземи разхлабително да очистиш сичко , вземи някакви смазващи гелове, които стават за анален секс, защото има и такива, които са само за вагината
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си