- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за аналния секс?
Въпроса ми е малко кофти...Тъй като ще правя анален секс..АмИмам огромен страх да не се изпусна нещо и като го извади да е изцапан със...Не че ще се изпусна,ама все пак има си нещо по навътре в дупето и неискам да стане фал..кфо да напрая?
Леле мн съм зле че питам за такова нещо,супер мн ме е срам да ви задам такъв въпрос..Но искам някакъв съвет..Сама не мога да си направя клизма,тфа е ясно..но... Нз кажете кфо да прая? Ох извинявам се много за кофти темата,само неми се смейте много...
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Добре де,какво да взема за да ида до тоалетна точно преди секса..Че от де ще знам дали ще ми се ходи тогава.. А и като се измия добре отвътре докъдето ми стига ръката де.. Ок..ама все пак 1 пенис е доста поо дълъг от пръстите ми и ако го вкара по навътре да не стане кофти нз..притеснявам се..Първоначално написано от MapTa
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами четох подобна тема..Само дето не на ръцете а на.. още по зле и от тфа се притеснявам хахПървоначално написано от madurex
![]()
Мерси,ще пробвамПървоначално написано от MapTa
![]()
![]()
![]()
Прочете ли си личното?
Аз и без разхлабителни не съм имала проблеми![]()
Абе как с разхлабителни?
![]()
Тя от тея разхлабителни ще ходи постоянно до тоалетната,
не само преди това?Според мен те хич не са добра идея![]()
А и защо трябва да си вкарваш пръстите за да се измиеш добре?
Може и без тях.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не прави анален секс
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
вие не сте добре незнам дали изобщо някой от вас е правил анален секс като гледам тъпите съвети!Как ще пие разхлабителни,ще о... всичко след това!просто и елементарно-направи си клизма и никога няма да имаш притеснения
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
кво е тва притеснение ... кво е тва чудо
иди в тоя кенеф изери се измиисе
....
трябва ли да разбираме че се чустваш като
фабрика за лайна на която постоянно и е пълен гз с лайна????????????
бой, йебанье и чалга
абе не се притеснявай няма да стане Гаф ако го изкарва и вкарва бавно![]()
Според мен не трябва да взимаш разхлабителни, защото тогава опасността от фал е по-голяма.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ми не даваи да те ебът в гъза ,като толкова се притесняваш.Ние не можем да ти искараме лайната от там,бахти...![]()
Ако и двамата сте наистина готови, чистотата е дребна грижа. Не е нужно да се миеш. Няма нужда и да ходиш до тоалетна (освен ако не ти се приходи, разбира се).
Просто нека приятелят ти е по-внимателен и това е. Успех! ;]
Няма какво да се притесняваш давай и не го мислиИ да кажеш после как е било
![]()
Ако е гарга, да е рошава !
Първоначално написано от howland
+1,о за всеки случай мини през тоалетната
само не взимай разхлабителни(освен ако целта ви не е да се омажете до ушите) всичко друго е без съществено значение.
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Ne mislq, che oshte suznanieto ti e gotovo za analen sex. Izchakai malko.
Eating isn't cheating - Arnold
И аз първия път се притеснявах от същото ,но се бях заблудила много .... Вярно боли и се притесняваш да не направиш беля ,но после осъзнаваш ,че няма такава опасност и се отдаваш на истинското удоволствие
the_godfather определено всичко друго има много голямо значение ,момчето трябва да бъде нежно и много внимателно в началото ...После момичето като усети тръпката ще разбере ,че не е имала основание да се притеснява толкова много.
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
всичко е въпрос на общуване .. нещата трябва да се обсъждат иначе се получава разминаване между очакванията на един и реалността за другия и натрупването на това не влияе добре на отношенията ви. ако ще и най-голямата гадост да правите щом и двамата сте с ясното съзнание че искате да го направите ... всичко друго наистина са само съпътстващи обстоятелстваПървоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Ми незнам ама специално на мене ще ми хареса ако момичето се издрищи върху мене![]()
GTA Stunting
Не бих те посъветвала да правиш анален секс. За мен е ужасен. Правила съм и не ми доставя никакво удоволствие. Ама щом си решила, направи си клизма или този ден не яж много или вземи разхлабително да очистиш сичко, вземи някакви смазващи гелове, които стават за анален секс, защото има и такива, които са само за вагината
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!