.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Как да го постигна?

Такаа....значи аз съм зарибена на тема тен Към края на Юни месец бях ходила на море,но вече избелях(а по принцип кожата ми е много светла).Тези дни щях да ходя пак,но преди 2 седмици ми правиха операция и не ми е позволено да отида на плаж,тъй като още се възстановявам.Чудя се какво да правя...с автобронзанти нешо не се получава,то като се изкъпя и веднага се отмива (поне моя е така),а на солариум майка ми не ме пуска,каза че било скъпо и можело да се хване рак...Вие имате ли някакви идеи?Благодаря предварително

Aми каква е тази операция ... еми мазилата и солариумите освен ... то кво друго остана ... плюс тва от солариумите рядко може да се хване нещо плюс тва не е толкоз скъпо 20-30 лева

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    при положение, че е трябва да се излагаш на слънце, не можеш да ходиш и на солариум...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не е в слънцето проблема,а в морската вода,защото раната още зараства.До колкото знам ми трябват още 3 седмици докато се възстановя.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_

Re: Как да го постигна?

Цитирай Първоначално написано от thugbiatch312
    Такаа....значи аз съм зарибена на тема тен Към края на Юни месец бях ходила на море,но вече избелях(а по принцип кожата ми е много светла).Тези дни щях да ходя пак,но преди 2 седмици ми правиха операция и не ми е позволено да отида на плаж,тъй като още се възстановявам.Чудя се какво да правя...с автобронзанти нешо не се получава,то като се изкъпя и веднага се отмива (поне моя е така),а на солариум майка ми не ме пуска,каза че било скъпо и можело да се хване рак...Вие имате ли някакви идеи?Благодаря предварително
    avtobronzantite naistina se otmivat(to prosto nqma kak)mai nai-dobre na solarium ne e tolkova skupo spored men
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

А някой ще ме запознае ли с процедурата(за солариума)?Тъй като до сега не съм била на солариум и не знам дали се плаща на час и колко пъти трябва да се ходи за да се постигне добър резултат и също така колко трае

Град
    Ha MopeTo (sun)
    на солариум не се седи по 1 час и не е 20-30 лева,както бяха казали в едно мнение по-горе.отначало се седи по-малко на солариум,после МИНУТИТЕ се увеличават,но тях вече момичета ще ти ги "изчисли".+това зависи за колко време и колко искаш да почернееш а логиката на майка ти е малко глупава,защото има случаи на заболяване с рак,породено от излагането на слънчева светлина,а за солариума не знам нищо такова,но НЕ отричам,че той наистина е доста вреден за кожата
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Ами честно казано искам да почернея доста,но и същевременно не да прекалявам,искам да изглежда естествено.Колко време би отнело?

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз преди ходих на солариум ... 2 седмици някъде ходих...
    първите 2-3 дена се стой по 5 мин..
    след това 2-3 дена по 10 мин...
    а следващите дни стойш по 15 мин или по колкото искаш...

цените в Русе са такива...
    5мин - 2 лв
    10мин - 3лв
    15мин - 4лв ...и така цената се качва за определени мин...

Bqh chuvala ot nqkyde ,che horata sys svetla koja trudno zadyrjali ten,no vse pak moq syvet e da opitash sys sok ot morkovi(ako razbira se obichash)Haide uspeh i ne se vprqgai chak tolkova samo zaradi nqkakyv si ten

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    като проблемът е в солената вода, не може ли да ходиш на плаж и само да се печеш, или да ходиш на басейн някъде в хотелите на мястото където сте

иначе за солариума - купуваш си карта за 1 час, в Ловеч беше към 30-тина лева /май/ отиваш според това колко ти е тъмна кожата стоиш различно време и тъй
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от thugbiatch312
    А някой ще ме запознае ли с процедурата(за солариума)?Тъй като до сега не съм била на солариум и не знам дали се плаща на час и колко пъти трябва да се ходи за да се постигне добър резултат и също така колко трае
    V nachaloto trqbva da se hodi mnogo malko, posle da prodaljish s poveche proceduri. Za 1 chas duma da ne stava. V moq grad solariuma struva 1 lv za 4 minuti. Az ako hodq, hodq za 8 minuti, zashtoto inache vytre ne izdyrjam poveche.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си