.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Въпрос за резултата от една прическа

eMi EdNa MoQ PrIqTeLkA iSkA dA sE nAprAvI Na FrEnSkA 4eRtA amA q e StrAh 4E 6tE sE nAk1drI !!!!!!!!!!!! ViE kAk sMqTaTe blagodarq predvaritelno

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    ______(

Супер фен
    Град
    Варна
    Зависи от косата, ако си е права по пинцип нищо няма да и стане...
    П.С. Не ви ли писна да се правите на оригинални с това писане... Адски е дразнещо!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ами ако по принцип и е чуплива косата дори и да се скъси пак ще се накъдри.Но пак зависи от косата

И според мен зависи от човека/косата му/. Преди години майка ми е била с права черна коса/на черта/. Един ден решила да се подстриже по късо и сега е с къса къдрава коса. Винаги ми е било интересно защо е станало така, понеже съм я виждала на снимки и косата и наистина е била тотално права

Едит: St1ka, не приемай това като оригиналност. Приеми че е на мода да караш другите да се пулят 7 мин. за да прочетат какво с написал
    Умирай само в краен случай =)

Мега фен
    1-во: тая при4еска е ве4е банална
    2-ро: зависи каква й е косата- ако е права, няма да се 4упи, ако е къдрава/4уплива-ест 4е 6е се 4упи
    3-то: не се прави на клоун с такова писане, смешна си!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си