- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- все по чужди :D
туиии начи....се по чуждииии така моита история е свързана с едно момче Алекс където ходи сигурно от 3 години с една , но бяхме на една екскурзия за две седмици иии там тои не ме остави на мира и се даржеше като че ли че ходи с мен....ии кат знаех че неможе да е мои го исках още повече
иии дори и да му се дърпах тои си продалжаваше ии все едно въобще си нямаше гадже.....таа дори и след таз екскурзия за близо месец ми прати кам 150смс ии почти всеки ден ми се обаждаше.....ии понеже аз реших че няма да разбирам връзки ии почнах да се зарибявам с други ии месец някаде той ми разправяше да сам внимавала ко прая и некфи такива при положение че тои дори и в момента си ходи още с онази дето междодругото аз я познавам....таа е така 2 месеца не се виждахме ии онзи ден тои реши да ми звънне (а аз бях решила да не се занмавам с него ии нито му звънях нито писах ) ии таа видяхме се ест тои пак се даржа по наи милия ии от тогава пак нещо ми е в главата....ии сега незнам ....някви савети ?
Питай го кво по дяволите иска и наистина не разбивай връзки. кажи му ако иска да е с тебе и да има някво право да ти казва с кои да ходиш и да внимаваш кво праиш, да я скъса и да тръгне с теб.![]()
хм да решила съм нещо подобно да направя само да се върне от морето аммм много мисля ква ще му е реакцията и от това ме е страх.....
Не се страхувай, а просто го попитай и да си изясните чувствата и цялото това положение, че е доста обърканоПървоначално написано от sladka_ata
По-добре да поговорите, отколкото да оставиете нещата така и след време да се чудиш какво е щяло да стане ако си бяхте поприказвали сериозно
Успех
![]()
Ии поговори с него ии му кажи,че не го искаш ии че не искаш да му разваляш връзката,която е градил в продължение на 3 години ии че няма смисъл ии да те остави на мира .. ии Успех![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
da, ne e mnogo hubavo da разбираш vruzki
moje tazi da mu e pisnala, moje da sa se razbrali 4e nqma problem da hodat sus drugi hora stiga da si spodelqt (imah edin takuv slu4ai sled 2rata godina s edna macka se razbrahme 4e moje da si hodime s koito si iskame stiga da ne pravime sex s nego/neq), moje da iska da skusat, no da ne iska da q kusa toi a te e haresal tebe i kato trugne s tebe onaq da go skusa, moje da iska purvo da trugne s nqkoq i togava da q kusa onaq (umno, no ne i djentulmensko)
otnosno kvo da pravi6 - nikoi ne moje da ti kaje to4no predi da znae na nego kvo mu se vurti v glavata... za tva eto ti edna ideq:
zapo4ni da flirtuva6 s nego i vij kak 6e reagira
ako ne znae6 kak da flirtuva6 eto ti nqkolko podskazki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili prosto pitai priqtelkite si, te 6te ti obqsnat![]()
Да, то понеже тя е причината, за да му се разваля 3-годишната връзка. Явно вече му е омръзнало с настоящата приятелка и си търси нова. Каквото прави - сам си го прави.Първоначално написано от хЛаДнА_нЕжНо{с}т
Но най-добре наистина да седнат да се разберат кой какво иска и какво ще става, защото така е тъпо той да си седи с момичето, което явно вече не обича, и да се зарибява с авторката, да й пише смси, да й се обажда и сметка да й държи все едно ходят.
Ако пък не се раздели с приятелката си и започне да увърта, режеш го по всички параграфи и толкова. Няма да позволяваш да бъдеш 'другата'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ииии,амиии...ние какво да направим?
Тааа,ааа,откъде да знаем
той какво си мисли...аааа...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Попитай го директно за държанието му.Не вярвам да искаш да си трети човек в една връзка а и ако другото момиче незнае е тъпо и спрямо нея.Може да те харесва но да не иска да развали връзката си ако не е сигурен че ще се получи с теб.А може и просто да се държи по-мило и да те има за близка приятелка.Говорете за да се изясните
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
егати 3-годишната връзка. той сиг си има навика така леко да кривва от пътя, може и да не си 1-вото му увле4ение, откакто е с гаджето сипитай го кви са му намеренията, ако иска да е с теб- да остави гаджето си, оба4е ако по4не да се прави на тарикат и да иска да е и с 2-те (т.е. да те ползва като игра4ка), го оставяй-изобщо не ти трябва такъв
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На мен пък ми прилича на ситуацията "Боб,боб - малко леща"![]()
A qui
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Може би от негова гледна точка е точно това,че му е омръзнала настоящата му приятелка,което от друга страна определено не означава,че би се разделил с нея..Просто си търси леко разнообразие.Случвало ми се е да се сблъсквам с такива неща и аз лично се дистанцирам от обвързани..Та кой за бога би загърбил 3 години от живота си и би се втурнал в нещо без дори да знае има ли переспектива или не?
Първоначално написано от hforce
хм да аз попринцип сам мн добра във флиртуването ии сам решила или отивам и го питам кво иска от мене илии ше му направя малко номерца катоо по флиртувам малко повече с него да виим ко смее да напраи ии ше му кажа само 'каде си трагнал,ти си имаш приятелка? или нея или мене не стаа така и с двете ' ии такаа....мерси на сички за отговорите![]()
точно за това до преди няколко дни аз бях категорична че няма да се занимавам повече с него и така......и пак си мисля че няма да разбивам нищоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Е да..ама сама каза,че ше флиртуваш с него и тем подобни..а как според теб би се почувствала приятелката му?И ти лично как ще се почувстваш,ако си имаш приятел от няколко години и разбереш,че той е почнал да се зарибява с друго момиче?Първоначално написано от sladka_ata
![]()
емм все пак с времето сичко си омразва....гадно но факт ии пък и флиртове колкото щеш се пак тои не е от наи примерните а и тои е виновният че е тръгнал да се забирява с други![]()
Ми попитай го защо постъпва така и защо се държи така с теб при положение че си има гадже
Като за начало ще ти дам съвет малко далече от темата ,но все пак важен за бъдещето ти - НАУЧИ СЕ НА БЪЛГАРСКИ ,НЕ САМО ДА ПИШЕШ ,НО И ДА ГОВОРИШ ПРАВИЛНО!!!
А относно темата ти ...след като знаеш ,че си има приятелка къде се месиш и ти ? Оставяй го на излюзиите в които се намира и да не ти пъка за такъв тип момчета!
А как можеш да разбереш, че нещо е безперспективно, без да си опитал?!Първоначално написано от хЛаДнА_нЕжНо{с}т
По твоята логика значи всички, които имат връзки повече от 2-3-години е безсмислено да се разделят, ако не се обичат или са си омръзнали, защото може да не се намери друг по-подходящ?!
Това е много подла постъпка - да изневеряваш на приятеля/ката си, само защото ти е необходимо малко разноообразие и междувременно да разбереш дали имаш шанс с новия/ата.
Тъпа история. Съвестта ми би ме смачкала, ако постъпя някога така.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
а бе прай си кефа с него сега ти се е паднало хахаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз съм на мнение че не тряя да разбиваш връзката им или по-скоро тва което е останало от нея.За него може би ти си временна авантюра и ако легнеш с него на следващия ден едва ли ще му пука за тебе.Първоначално написано от KillSwitchEngage
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Правилно мислиш,че не трябва да разбиваш връзки.Алекс има връзка от 3 години и постоянно се занимава с теб...Това ме навежда на мисълта,че неговата му е омръзнала,имат проблеми или просто търси забавление другаде,в случая при теб.Съветът ми е да прекъснеш всякакъв контакт с него.Спри с тези sms-и,обаждания и т.н.А ако той те търси не отговаряй!