- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с бащата на гаджето ми!
Вчера пуснах същата тема в раздел "У дома" но отговорите там не ме задоволиха...За това реших да я пусна и тук...
Имам проблем с бащата на гаджето ми!Бащата на момичето с което ходя ни следи...Знае ми името,къде ходим и какво правим всеки дентя го попита веднъж дали ни следи и той й отговорил че трябва да се oглежда внимателно
заплашва я че ще я накаже да не излиза
някой имал ли е подобен проблем?
и дали мога да се намеся по някакъв начин?
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ами аз не виждам ти как може да се намесиш..Приятелката ти трябва да си поговори с него и да разбере за кво по точно трябва да се оглежда.Дали на тебе нещо ти няма вяра баща й , или нещо друго.Или пък може да си напраите 3мата една среща и да го увериш,че имаш добри намерения към дъщеря му, и да му спечелиш доверието.Аиде успех!
П.П.Тва със следенето , ако е вярно е доста странно.
Имаш два варианта или да покажеш на бащата на приятелката си, че си адски свястно момче или да не се намесваш, като че ли това е по-добро решение, ако се намесиш може и по-лошо да стане, все пак те са семейство, пък и ти нямаш право да казваш на бащата какво да правиНо това да ви следи поне според мен е адскиииииии глупаво, какъв човек само, странна птица и Ненормалник бих казала аз, доста се Филмира
![]()
![]()
![]()
![]()
Помоли гаджето си да обясни на баща си, че той и да иска и да не иска тя расте и започва да се интересува от някои работи.
Не спомена на колко години сте?Ако сте на 13, тогава го разбирам човека.
Az sum na 15
Tq - 14
Ами да ти кажа не сте много големи.Особено пък тя...Явно баща й е по консервативен човек и я следи изкъсо.Първоначално написано от DeathRogue
КИРИЛИЦА...... майка му стара на български ти го пиша бе... оффф добре...
PISHI NA KIRILICA BE
К'во ш'е ка'еш... Сигурно би получил отговорите, който искаш ако пишеш на кирилица. 80% от хората като видят, че е написано на латиница и не прочитат проблема... и нямам как да ти дад1т с1вет... за т'ва... дай на кирилица, будала.
Сега по-добре ли е?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
таа нещо да кажеш по темата...имам нужда от още мнения...
Мисля, че трябва да говориш с момичето и ако то е на мнение, че може и да се намесиш вече ти - да го направиш. Застани с гордо изправена глава пред баща й... кажи му каквото имаш да му казваш...
Фърли му един кютек.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не се намесвай по-добре. Нека приятелката ти поговори с баща си.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Покажи на баща й че си свястно момче и че няма от какво да се притеснява и като излизаш с момичето внимавай какво правиш че може някой да ви гледа![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Направи среща с него и нея и не се дръж злобно, не показвай че методите му ти се струват налудничавиПросто му се харесай, разпитай гаджето си първо за него за да знаеш с какво да го впечатлиш. \
/ \
/ \
/
Няма начин. Според мене абсолютно нищо не можеш да направиш.
Животът е адът описан в Библията!
Лол мислех,че такива неща стават само по филмите![]()
И аз така си мислех ама...уви..всякви ги имаПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
Има нещо в теб,което не му дава спокойствие на човека.
като бях на 14 и си имах гадже и мене ме следяха ама не бащата ами бабето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()