.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Какво да кажа на майка ми?

ь
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Град
    L.A. \ Moscow
    на колко си поне?
    Raise your fist!

Кажи й, че сега сте пили за пръв път и то много малко - е, така да си кажете наздраве. И евенутално, че повече няма да пиеш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

14 след месец ставам на 15
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Аз не пия и затова не съм имал подобни проблеми, но от съученици, приятели знам, че това е нормално, особено като е за първи път.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Кажи й, че сега сте пили за пръв път и то много малко - е, така да си кажете наздраве. И евенутално, че повече няма да пиеш.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Кажи и - мамо изпих много малко,но ми е за първи път и ме хвана много бързо.

При мен е минавал номера.

Благодаря на всички

Супер фен Аватара на Di
    не се изказвай неподготвен,прасе

браво на вас щом ви се е разминало
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

няма нищо по-доро от истината радвам се, че сте се разбраби
    моите не се учудват аз и с тях си пия по сем. празници, когато имаме гости- близки и роднини
    Голям размер на картинката! /machoka/

Аз също съм на 15 и досега съм имала многооо тежки случай на пиянски историй.Никога не са ме хващали,но съм почти убедена,че няма да ми кажат нищо
    Better DeaD,Than In Love ...

мм

емииии кажи й че си голяма че хората на твойта възраст не ссамо пият ами и се дрогирват и праят мн повече от една половин биричка и кажи й че не си се напила нищо и че може да ти иам доверие... тъй тряа да го разбере
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Град
    в мазето ;dd
    ем браво

наще знаят кога пия,с кого пия,какво пия и т.н.,майка ми е против,но се радва,че знае,а баща ми ме базика яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си