- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо животът е такъв ;??
за мен историята ми е много объркана .. но да започвам
преди време моя много близка приятелка ме предаде в този труден ммомент единствено едно момче ми подаде ръка .. станахме истински приятели и много се радвам за това но при мен се появиха по-сериозни чувства както става при почти всички приятелства между момче и момиче... запазих ги за себе си защото не исках да проваля приятелството ни и защото ме беше страх че може да се отръпне от мен а аз имам него като истиснки приятел.. при него започнаха да идват разни пролбеми в семейството с здравето му и т.н. аз се опитвах да му помогна с каквото трябва но той започна да се отдъпва.. пак се виждаме говорихме си но сякаш вече нямаше какво да си кажем а освен това в мен още бушуваха чувства към него.. реших че трябва да си намеря друго момче и ще го забравя а междувременно да си останем приятели до колкото можем..в квартала ми дойде момче малко по-голямо от мен и започна да ми прави някакви намеци аа той започна да ми харесва и казваше че вече се мести тук и ще можем да се виждаме добре ама един ден го гледам със сак и ми казва аз си отивам а аз стоях като гръмната каза ми също че ме е излъгал че ше живее тук и си отива в неговия град... а ми излеждаше толкова свестен.. колкото и да не исках да става така се случи и няма какво да направя замина си минаха няколко дни и аз се опитвах да не мисля за проблемите си.. до преди ден - друга моя прителка на която имах доверие също ме предаде и аз вече не издържам ... пред всички съм весела и усмихната но отвътре съм тъжна подтисната и какво ли още не ... останах с приятел към който явно още изпитвам чувства ноо той се отдалечи .. предадена от приятелка и изоставена от момче ... ЗАЩО ЗА БОГА ЖИВОТЪТ Е ТАКЪВ?
![]()
Такъв е живота, не е лесен... Но онова момче още е до теб, нали?! Не си сама и има на кого да разчиташ... тва е поредната спънка... Наскоро на мен ми се случи абсолютно същото, но след това намерих приятелка, която ме разбира и за пръв път в живота ми имаше светлинаНе се отчайвай, ще стане по - добре :P
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Животът попринцип е гаден, но именно за това трябва да му отвръщашНай малкото мисли сериозно преди да се довериш на някого. Подбирай си приятелите и не вярвай на хора които биха те наранили. Момчето с което сте били близки (това първото) ако наистина има сериозни проблеми, сигурно си мисли за тях и няма време да ти обръща предишното внимание.
А какво по точно са ти направили приятелките ти? Нещо сериозно ли е?
![]()
![]()
Що се отнася до оня от другия град - тегли му 1 майна, за такъв не си заслужава изобщо да тъжиш. \
/ \
/ \
/
абе те ''приятелките ми'' наистина ми причиниха много неща и не искам да споделям сега важното е че са ме наранили доста.. попринцип си подбирам приятелите и си мислех че са си стабилни момичета но ето че всеки може да ти забие нож в гърбаПървоначално написано от Bellatrix
Така си е. И аз имах подобен проблем с 1 "наи-добра приятелка" която направи ВСИЧКО за да е с момчето което харесвах. Сега единственото което можеш да направиш е да започнеш на чисто. запознай се с нови хора, намери си нови приятели и да се надяваме че тоя път ще излязат свестни хора.Първоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
![]()
дай да си менкаме животите,моя е по-гаден...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ако искаш кажи какво е станало.. няма пролбемПървоначално написано от Bellatrix
![]()
през колко неща ще минеш още кукло не е истина но трябва да се държиш и да не даваш всичко от себе си за другите и винаги да имаш едно на ум не мога да кажа че има приятели има само хора със сходни интереси говоря по принцип и трябва да свикваш защото с колко хора ще се сблъскаш оше и на работа след време трябва да гледаш на тебе да ти е добре а за любовта има време да срещнеш подходящия човек който да те подкрепя а докато го срещнеш не бъди толкова добра играй го като кучка но сси знай мярката а като срещнеш човека който ще те обича заради това което си тогава можеш да се отпуснешзнам го от собствен опит докато си добра няма да спрат докато не те изцедят до край....
kiss_kris, мисля че знам за кое момче става дума, все пак сме си споделялиНе се предавай, не се отчайвай, защото Падаме, за да се Научим да Ставаме!
Продължавай да се бориш за вниманието на 1-то момче, както каза някой по-горе може би има доста проблеми и за това се е отдръппнал, но ти го подкрепяй
2-то, което те е излъгало - НЕ МУ МИСЛИ, НЕ ЗАСЛУВАЖА, ВСЕ ПАК И ТИ НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ ЛЪЖЕЦ!
Запознай се с нови хора, излизай, забавлявай се, защото Животът е един, изживей го така както ти смяташ за добре, аз си мисля, че ако се забавляваш и не позволяваш тъгата да те застигне, животът ще ти се стори много хубав
Когато си тъжна поплачи си, но Никога не се Предавай!
![]()
ехе благодаря ви много знам че животът не свършва с това но когато ти се случи е тежко иначе всичко идва и си заминава и следва друго![]()
Живота е такъв, щото не може сичко да е розово. И такива неща се случват, споко, няма да останеш сама цял живот.
Животът е адът описан в Библията!
не мерси,няма смисъл след като не може да ми се помогне...Първоначално написано от kiss_kris
сякаш вече съм забравил колко е готино да се ядосваш за някакви си глупости и дребни проблемчета.Да кажем просто,че не ви трябват моите проблеми![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Мила не се отчайвай това е само едно препядствие от жиовата ти,всичко ще си дойде на мястото след лошото идва доброто,а защо Живота е такъв и аз се питам постоянно ..ам според мен колкото препядствия имаме по силни ставаме
е ся неказвам да ни е Ад живота :P
Живото не е лесен живота е шибан.Мноу шибан!Кфо друго да ти кажа?!?
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Животът ще ти погоди още много гадни номера. Не се предавай.![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
az sam saglasna s jena mi (miss_asi ) mi da super gaden e jivota i nqma sq kfo da se samosajalqva6 i da misli6 4e vsi4ko svar6va tuk ipodobni gluposti o4akvat te o6te mnogo i xubavi i gadni momenti a ti trqbva da si gotova i za nai lo6oto
Такъв е живота.Гаден,гаден и пак гаден.Като стана на въпрос за приятелство-и аз нямам истински приятелки.
да наистина животът е гадени все пак благодаря за отговорите
![]()