.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Мислите ли,че ме обича?!

Бях на море и последните 3 дена приятеля ми не ми званеше изключваше си тела като му званях абe с 2 думи правеше се на ударен .. като се прибрах му писах по скайп,казах му че ми липсва а той ми се изсмя попитах го какво за Бога става а той ми каза "Да ти клякам ли искаш?!" после ми заговори как някакви нигови приятели му говорили неверни неща за мене ама той вярваа и аз глупачката му давам обяснения...вечерта се видахме и каза 4е няма да вярва вече но аз му казах 4е пределно ясно ми е показал че не ме обича..и той си замълча..значи не ме обичаа а аз не мога без нег0!!Отношението му към мене е отвратително..какво да правя КАКВО?!?!?
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    Paradise
    Пази си достойнството. Щом не те обича надали има начин да го накараш да започне. Поне разбери какво са говорили приятелите му, макар че едва ли има значение - щом вярва на тях безусловно, надали наистина те харесва... не му позволявай да се подиграва с теб защото после ще се чувстваш още по гадно и унизено... Успех \/

Град
    L.A. \ Moscow
    заеби го тоя... можеш и без него! не си струва да те унижава така
    Raise your fist!

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Пази си достойнството. Щом не те обича надали има начин да го накараш да започне. Поне разбери какво са говорили приятелите му, макар че едва ли има значение - щом вярва на тях безусловно, надали наистина те харесва... не му позволявай да се подиграва с теб защото после ще се чувстваш още по гадно и унизено... Успех \/
    +1

Пази си достойнството.

С тоя се оказва,че няма да стане работата.Давай следващия!
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

предполагам че се държи така с теб защото неговите приятели са му споделили уж някакви неща за теб и тои иска сега да страдаш!

+1 Много добре казано

Abe toi shte se durji s tebe kat idiotka,a ti shte mu ti4a6 po zadnika li?Q go zareji!Ne si zaslujava
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на Blab
    Знаеш ли(ако не знаеш, да научиш), никой не може да чете душите на останалите. Да, колкото и близки да са. Хората са странни създания. Дори не ги харесвам, но нямам думата. А днешният свят е трансформирал хората в... неща, интересуващи се от неща, заграждащи се с такива...
    Днес няма да ти кажа да бъдеш себе си, защото понякога(по-често) това не помага, а пречи.
    Преструвай се!... точно както всички останали.
    И бъди (привидно) щастлива!(щом инак не може)

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    предполагам че се държи така с теб защото неговите приятели са му споделили уж някакви неща за теб и тои иска сега да страдаш!
    Може наистина и да е така.При мен беше същата ситуация само,че обратното -на мен ми бяха наговорили неща за него и аз за да му го върна се държах по този начин.Абе детска работа.
    Просто си поговорете по-сериозно.Успех.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    +1
    на същото мнение съм няма смисъл да се занимаваш с него

Re: Мислите ли,че ме обича?!

Цитирай Първоначално написано от mini_brutal_barbie
    Бях на море и последните 3 дена приятеля ми не ми званеше изключваше си тела като му званях абe с 2 думи правеше се на ударен .. като се прибрах му писах по скайп,казах му че ми липсва а той ми се изсмя попитах го какво за Бога става а той ми каза "Да ти клякам ли искаш?!" после ми заговори как някакви нигови приятели му говорили неверни неща за мене ама той вярваа и аз глупачката му давам обяснения...вечерта се видахме и каза 4е няма да вярва вече но аз му казах 4е пределно ясно ми е показал че не ме обича..и той си замълча..значи не ме обичаа а аз не мога без нег0!!Отношението му към мене е отвратително..какво да правя КАКВО?!?!?
    следващия път като го видиш му забиваш шамар няма смисъл да го оставяш да та унижава явно не е за теб

Понякога няма нужда от обяснения...,когато човек си навие нещо на пръстта,докато не реши сам да прогледне,няма как да разбере истината...Дали те обича или не е много спорен въпрос,но ти трябва да прецениш дали си готова да бъдеш с човек,който при първата лоша дума по твой адрес...вярва,без дори да те попита и да чуе твоята гледна точка...Липсата на доверие в една връзка е пагубна!
    A qui

Ако все още държиш да си с него, поговорете си. Обясни му, че всичко това е измислица и че не трябва да им вярва. На една моя приятелка й се беше случило същото - някви са говорили против нея на гаджето й и той взел, че повярвал. И се бяха скарали много жестоко, но после видяха, че не могат един без друг, поговориха си и се сдобриха.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Мног0 си ме кефите всички B сайта ОБИЧАМ ВИИИИ !!
    И Бай Тоя ли е в това число???
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не е, че не те обича, просто явно наистина е супер разочарова от това, което е чул, защото мисли, че е истина. Замисли се, ако ти беше на негово място - твои приятели ти говорят ужасни неща за него, мислиш, че е истина. Ще му кажеш ли, че го обичаш? Според мен - не .
    Това , което трябва да направиш е първо ти да се успокоиш и да си представиш как се чувства той, за да му влезеш в положението. Абстрахирай се от това, че не е прав, просто се постави на неговото място.
    Успокой първо себе си. Изясни си ситуацията и всички факти.
    След това отиди при него, опитай се да не го дразниш по никакъв начин, защото ако се скарате ще стане ужасно и няма да постигнеш нищо добро.
    Кажи му например, че искаш просто да поговорите.
    Тоа, което трябва да направиш обаче е да го изслушаш, а не да говориш. Съвсем спокойно и хладнокръвно, постепенно, без да го натискаш, виж какво са му казали приятелите му. Опитай да разбереш защо са му ги наговорили тези неща. Не го притискай с обяснения, че не е вярно, просто нека говори. Така ще разбереш как се чувства и по-вероятно да чуеш каква е истината.
    След това прецени каква част от това е истина.
    Кажи му, че това е лъжа или че нещата са силно изопачени.
    Но не навлизай в никакви подробности, не му разказвай кое как е.
    По време на този разговор трябва да го оставиш само той да говори.
    След като на ТЕБ ти се изясни ситуацията и си тръгни. Кажи му, че все още го обичаш и искаш да му разкажеш и твоята гледна точка. Когато е готов да те потърси.
    Не го търси. Остави го да се успокои и да осъзнае, че не е честно да не те остави да се защитиш.
    Ако започнеш веднага да му говориш, че не си виновна и т.н. той няма да те слуша. Трябва сам да дойде при теб за те ЧУЕ наистина и така единствено имаш шанс да ти повярва.
    Просто трябва много хладнокръвие в тази ситуация. Вярвай, че той те обича, но просто е огорчен. Затова трябва много внимателно да говориш с него, емоциите в този момент са най-лошото, което може да възникне помежду ви.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си