.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Не искам да е тъжна ;(

Здрасти. Ем проблема ми е, че най-добрата ми приятелка е лудо влюбена в едно момче, което е пълен гадняр за гадже но за приятел е чудесен. Та това момче ми е добър приятел и когато го питам дали я харесва той всеки път казва нещо различно или "еми незнам май да" или "да ама не много" или "не" Когато тя ме пита какво е отговорил просто нямам сили да и кажа, че почти не я харесва. Тя буквално е ЛУУУДА по него а той само си игре с чувствата (днес я прегръща утре, я обижда) абе момчетата са много сложни сащества но както и да е. И това не е всичко най-големия ми проблем е че това момче вчера ми каза, че е влюбено в мен дори повече от колкото в нея Просто не съм и помислила да и казвам знам, че ще и е супер гадно. Той почна да ми приказва някакви простотии, че мн харесвал как съм се държала как съм изглеждала. Общо взето бях шокирана защото до вчера го имах за приятел не е намеквал нищо такова Не искам много да и казвам защото не обичам да я гледам тъжна се пак ми е най-добрата приятелка като сестра ми е Да и кажа ли?? И как да го накарам да се влюби в нея а не в мен Ще се радвам да ми помогнете

Мега фен
    не можеш да го накараш да се влюби в нея вместо в теб, нещо пове4е-колкото пове4е го тласкаш към нея, толкова пове4е той ще иска да е с теб! дай му да разбере, 4е не го харесваш, но не му казвай 4е няма да си с него заради приятелката ти, а 4е ти самата не иска6 да си с него, без да споменаваш 4е не иска6 на нея да й е гадно. нз дали тряа на нея да й казваш, според мен засега недей, пък после 6е види6 кво да направи6 ...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Горна Оряховица
    Най-добре й кажи, че той не я харесва, но спокойно можеш да премълчиш, че си пада по теб. Ще й е гадно, че той не иска да е с нея, но като знае истината, поне няма да се надява. А ти ако толкова държиш на приятелството си с нея, недей да се залюбваш с това момче - и без това явно не си падаш по него особено.

Не можеш да го накараш да се влюби в нея, Любовта не пита! Поне според мен не харесва нито една от двете ви, ами ви гледа сеира, дали ще се скарате за него, понеже и тя изпита чувства към него и ако ти започнеш да го харесваш, да се борите за него и по този начин ще му повдигните самочувствието и накрая двете ще си останете достааа прецакани, понеже няма да избере нито едната от двете ви, а и тогава няма как да можете да се успокоите взаимно, защото вече приятелството ви е отишло на вятъра, заради някакъв нещастник! Ако държите една на друга никога няма да я направите тази световна глупост, ама НИКОГА! Зарежете го тоя смотаняк, кажи истината на приятелката си, по-добре да боли от истината, отколкото от лъжата

той изобщо не те харесва... просто вече се чуди по какъв начин да вгорчи живота на приятелката ти! съвета ми е да препратите всякакви възможни контакти с него, защото си личи че е пълен глупак!!! ще е добре да го набиеш в главата това на твоята приятелка..... успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Позната история, само че разликата е, че и аз малко си падах по момчето... но в крайна сметка не и казах, че той си пада по мен, но тя разбра и се разсърди, беше и криво, но ми каза, че такава дреболия няма да застане между нас... Ако ти е истинска приятелка ще разбере, вярно ще и стане криво, но така и теб ще те гложди отвътре... Според мен трябва да и кажеш
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не можеш да го накараш да се влюби в нея вместо в теб, нещо пове4е-колкото пове4е го тласкаш към нея, толкова пове4е той ще иска да е с теб! дай му да разбере, 4е не го харесваш, но не му казвай 4е няма да си с него заради приятелката ти, а 4е ти самата не иска6 да си с него, без да споменаваш 4е не иска6 на нея да й е гадно. нз дали тряа на нея да й казваш, според мен засега недей, пък после 6е види6 кво да направи6 ...
    +1 Много добре си го написала.Напълно съм съгласна с теб!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Струва ли си да се занимаш с него след като приятелката ти се е влюбила в него ?! Кажи й за да не рабере сама,после само ти ще съжеляваш,4е си скрила това от нея!!И най-добре го заеби...иии като и кажеш,тя сама ще разбере къфф е!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Blab
    Не дочетох. И мненията няма да чета.
    Любовта(химията - поздрав за г-н Ушагелов, вече го разбирам) прави хората глупави.
    Отсега мога да ти кажа, че тя ще ти се разсърди, ако й кажеш.
    Нормално, страда.
    Да се оправя скоро!
    Не можеш да накараш някого да те обича!(клиширано, но напълно вярно)

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Направи така че приятелката ти да види истинската му същност. нека тя да се отдалечи от него. Не можеш да го накараш да се влюби в нея. По - скоро я посъветвай да не му показва чуствата си . А колкото до това, че ти е казал че те харесвал, по добре му бий шута и кажи на приятелката си. Всичко ще бъде наяве един ден и така тя може и да се отдръпне от теб, с мисълта че докато тя е ревала на рамото ти за него, ти си знаела че всъщност той харесва теб .
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

По-добрият вариянт е да кажеш на приятелката си как седят нещата...Защото,ако един ден тя разбере...ще попаднеш в доста сконфузна ситуация...и тогава наистина може и да се скарате, тогава ще започнат хилядите въпроси на които ще ти е доста трудно да отговориш,а и не се знае дали ще бъдеш разбрана
    A qui

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не можеш да го накараш да се влюби в нея.Ти каза, че тя ти е най-добрата приятелка => кажи и цялата истина.По-добре да страда сега от истината, отколкото после от факта, че си я излъгала (защото рано или късно истината излиза на яве и ако разбере истината не от теб, рискуваш да я загубиш като приятелка).

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Игнорирай го,толкова ли е трудно
    да се сетиш.
    20лв. за помощта на Бай Тоя.
    На ЛС ще ти кажа банковата сметка.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не знам как такъв човек може да е добър приятел. Според мен просто се опитва да ви "играе" и двете.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си