.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    DreamLand =)

за всеки ли си има половинка ?!

Ами да започна първо с това че не мога да намеря половинката си..винаги се получва така,че или аз харесвам много лудо някое момче но чувствата са несподелени или обратното..в момента ме обича (смея да кажа) 1 момче което би дало всичко за мен,винаги имаме теми за разговор и излизаме пачти всеки ден..НО..моите чувства към него са чисто приятелски..такива момчета като него са често срещани,но ме измъчва това,че не изпитвам нищо към него..понякога даже си мисля че никога няма да намеря истинската любов Та аз искам да ви попитам мислите ли че за всеки човек си има половинка и той ще я намери рано или късно или ако не мислите така поне кажете мнението си..
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Мега фен Аватара на Blab
    Не членувай "половинка" и си готова!

недей се притеснява за всеки влак си има пътници рано или късно ще си намериш някого но явно още не ти е писано да се случи просто имай търпение а пък и от каде да знаеш може това момче да успее да ти спечели сърцето казвам го защотото и на мене ми се случи тка че моя най-добър приятел ми открадна сърцето а докато това стане беше се мъчил може би 10-12 месеца че и нагоре...а сега съм от 1 година и 4 месеца с него...Най важното недей да губиш вяра! \/

Супер фен
    Град
    Bourgas
    и твойто време ще дойде
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: за всеки ли си има половинка ?!

Цитирай Първоначално написано от spongkata
    Ами да започна първо с това че не мога да намеря половинката си..винаги се получва така,че или аз харесвам много лудо някое момче но чувствата са несподелени или обратното..в момента ме обича (смея да кажа) 1 момче което би дало всичко за мен,винаги имаме теми за разговор и излизаме пачти всеки ден..НО..моите чувства към него са чисто приятелски..такива момчета като него са често срещани,но ме измъчва това,че не изпитвам нищо към него..понякога даже си мисля че никога няма да намеря истинската любов Та аз искам да ви попитам мислите ли че за всеки човек си има половинка и той ще я намери рано или късно или ако не мислите така поне кажете мнението си..
    Никой не е виновен,че си студена като камък.Явно си имаш своите причини и разочарования в миналото.Спокойно,и аз съм така с момичетата...Не ми пука за никоя,изобщо за никой и нищо не ми пука
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

за всеки влак си има пътници

Град
    DreamLand =)
    благодаря
    Първо Едуард бе вампир.
    жадуваше за кръвта ми.

разбира се че всеки си има своята половинка! а ти на колко годинки си че така си се отчаяло..... ?!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз съм на мнението, че човек няма една половинка, а няколко .. Просто ми се струва адски невъзможно да си пасваш добре само с един човек.. Такаче не се отчайвай, ще си намериш и ти твоя човек, просто не се отказвай да го търсиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз съм на мнението, че човек няма една половинка, а няколко .. Просто ми се струва адски невъзможно да си пасваш добре само с един човек.. Такаче не се отчайвай, ще си намериш и ти твоя човек, просто не се отказвай да го търсиш
    Една ако си лош,една ако си добър,една ако си богат,друга ако си беден,хубави,грозни,май всеки човек има всякакви половинки...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    DreamLand =)
    амм аз не съм се отчаяла просто малко се бях натъжила..но наистина много благодаря за хубавите и окуражителни мниния !
    Първо Едуард бе вампир.
    жадуваше за кръвта ми.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Някой имат и по 3/4.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Няма какво да се отчайваш. Още си млада и зелена, както се казва. Когато станеш на 45 приемрно и още не си намерила Човека, тогава пусни тема.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Силно се надявам.
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Това не е само при теб но наистина за всеки влак си има пътници и не се отчайвай като мен :P

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    за всеки влак си има пътници
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Чисето теоритично жените в световен мащаб са повече от мъжете, а като гледам гейовете-повече от лезбийките.....Значи доста жени трябва да са сами без половинка.

За всеки си има 'половинка', докато я намериш обаче се задоволявай с 'четвъртинките'. Не знаеш от коя трънка ще изскочи заекът.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз вярвам че всеки си има половинка.
    Изключвам ест хората които искат да са сами защото и такива има.

всеки си има половинка,но не всеки я среща толкова рано
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Чисето теоритично жените в световен мащаб са повече от мъжете, а като гледам гейовете-повече от лезбийките.....Значи доста жени трябва да са сами без половинка.
    да,ама в някои страни мъжа си има по няколко жени
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Предполагам си на 13-14 ??

Още е рано да говориш за половинки и такива... Айде, замисли се малко, живота всъщност не е само любов и гаджета.. Има къде къде по важни неща... Нямаш си гадже сигурно от 2 месеца или 3, и вече започваш да си втълпяваш некфи психарии в главата...

Любов има, но не всеки я намира на 10 години... или 14.... Всичко с времето си... :P

Град
    Дълбините на канала :D
    ами да всеки си има разбира се,но я намира на разли4ен етап от живота си...то за тва се казва половинка-тва е 4овека който те допълва

за всеки има половинка,но за съжаление не всеки намира своята..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чувала съм,че "за всеки влак си има пътници",сигурно е вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си