- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за всеки ли си има половинка ?!
Ами да започна първо с това че не мога да намеря половинката си..винаги се получва така,че или аз харесвам много лудо някое момче но чувствата са несподелени или обратното..в момента ме обича (смея да кажа) 1 момче което би дало всичко за мен,винаги имаме теми за разговор и излизаме пачти всеки ден..НО..моите чувства към него са чисто приятелски..такива момчета като него са често срещани,но ме измъчва това,че не изпитвам нищо към него..понякога даже си мисля че никога няма да намеря истинската любовТа аз искам да ви попитам мислите ли че за всеки човек си има половинка и той ще я намери рано или късно или ако не мислите така поне кажете мнението си..
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Не членувай "половинка" и си готова!![]()
недей се притеснява за всеки влак си има пътници рано или късно ще си намериш някого но явно още не ти е писано да се случи просто имай търпение а пък и от каде да знаеш може това момче да успее да ти спечели сърцето казвам го защотото и на мене ми се случи тка че моя най-добър приятел ми открадна сърцето а докато това стане беше се мъчил може би 10-12 месеца че и нагоре...а сега съм от 1 година и 4 месеца с него...Най важното недей да губиш вяра!![]()
\
/
и твойто време ще дойде![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Никой не е виновен,че си студена като камък.Явно си имаш своите причини и разочарования в миналото.Спокойно,и аз съм така с момичетата...Не ми пука за никоя,изобщо за никой и нищо не ми пукаПървоначално написано от spongkata
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
благодаря![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
разбира се че всеки си има своята половинка! а ти на колко годинки си че така си се отчаяло..... ?!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз съм на мнението, че човек няма една половинка, а няколко .. Просто ми се струва адски невъзможно да си пасваш добре само с един човек.. Такаче не се отчайвай, ще си намериш и ти твоя човек, просто не се отказвай да го търсиш![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Една ако си лош,една ако си добър,една ако си богат,друга ако си беден,хубави,грозни,май всеки човек има всякакви половинки...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
амм аз не съм се отчаяла просто малко се бях натъжила..но наистина много благодаря за хубавите и окуражителни мниния !![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Някой имат и по 3/4.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Няма какво да се отчайваш. Още си млада и зелена, както се казва.Когато станеш на 45 приемрно и още не си намерила Човека, тогава пусни тема.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Силно се надявам.![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Това не е само при теб но наистина за всеки влак си има пътници ине се отчайвай като мен :P
+1Първоначално написано от sexy_baby11
Чисето теоритично жените в световен мащаб са повече от мъжете, а като гледам гейовете-повече от лезбийките.....Значи доста жени трябва да са сами без половинка.
За всеки си има 'половинка', докато я намериш обаче се задоволявай с 'четвъртинките'.Не знаеш от коя трънка ще изскочи заекът.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз вярвам че всеки си има половинка.
Изключвам ест хората които искат да са сами защото и такива има.
всеки си има половинка,но не всеки я среща толкова рано![]()
I can't stop myself from loving you <3
да,ама в някои страни мъжа си има по няколко жениПървоначално написано от krem4et0
I can't stop myself from loving you <3
Предполагам си на 13-14 ??
Още е рано да говориш за половинки и такива... Айде, замисли се малко, живота всъщност не е само любов и гаджета.. Има къде къде по важни неща... Нямаш си гадже сигурно от 2 месеца или 3, и вече започваш да си втълпяваш некфи психарии в главата...
Любов има, но не всеки я намира на 10 години... или 14.... Всичко с времето си... :P
ами да всеки си има разбира се,но я намира на разли4ен етап от живота си...то за тва се казва половинка-тва е 4овека който те допълва
Чувала съм,че "за всеки влак си има пътници",сигурно е вярно.