.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Премахване на бенки - рискове

Здравейсе на всички който четат тази тема Искам да ви попитам за премахването на бенки имам една малка тъмно кафява на челото - като малко всички ме се подиграваха и сега съм със бритон за да не стане пак тази гадна шега искам да ви попитам до колко е опасно и по точно какви са рисковете сега съм на 13 и ще съм във ново даскало и ме е страх да се покажа чез бритон .. да знам това са комплекси от моя страна но е мн грозно ... та така искам да я махна ама като е на челото е мн кофти може ли да засегне нещо ? Нз сега това съм си навила а и да ви питам за цената горе долу ? Мс предварително !!
    Ифка

Аз преди около месец си махнах 3.
    По-скоро е опасно да ги задържиш,отколкото да ги махнеш,понеже през пубертета те започват да растат и могат да прераснат в раково образование. Иди при личната си лекарка и поискай направление за някой лекар,който се занимава с това.Не би трябвало да ти вземат пари.
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Според мен по-добре да дадеш някой лев,отколкото да е без пари. Най-добре иди в някой частен кабинет. Бтв от къде си?

Наистина те са по-опасни ако ги оставиш. Няма нищо страшно или опасно в това да ги махне лекар. Има хора, които се занимават с това. Успех!
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си