.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на sword

НУИИ " Илия Петров "

Ами .. да кажете нещо повече за т'ва даскало ?
    Хубаво ли е ? Какви са приемните изпити / май бяха 2, но не съм сигурна / ?
    Изобщо, като цяло ?

Град
    RuSe
    Аз лично не го знам това даскало,но моето се казва НУИ "Проф.Веселин Стоянов",какво се води това даскало,ако са подобни изпитите мога да помогна с нещо ....май...

Голям фен Аватара на sword
    Художествената гимназия в София, бе .

Много си е хубаво аз си уча там. Изпитите са два, така е и се влиза само с рисуване като оценката от идпита се пресмята за бал и т.н. ^^ Даскалото си е великолепно, купони за малки и големи поводи. Само тази година зайците нещо не си ги харесвам хD Иначе училището си е много добро ^^ Обичам си даскалото! Удоволствие да се учи там. Намерих страхотни приятели и така нататъка, ако мислите че другите училища е пълно с откачалки елате да видите що за чудо е да ви преподават учители откачалки, които по собствен начин са за зоологическата. хД Не шегичка. Престижно си е също училището. Макар и да малко, и да няма вид първоначално на училище, поне е розово! Първоначално може да направите критика, но щом влезнете вътре се влюбвате в местото. Даже вече са направили ремонт и стените и по коридорите рисунките са страхотни. От там или излизаш художник или ... и аз незнам още не съм излезнала хD

You are the antidote that gets me by
    Something strong
    Like a drug that gets me high...

Град
    Софийско поле
    Наййй-великото училищеееее .Изпитите са 2:етюд и композиция в два различни дни.Предметите специалните са:Рисуване,Графика,Скулпт ра,Живопис,Илюстрация и в 8-ми клас Композиция...
    Down On The Farm!!!

аз уча там и съм много доволен от училището
    Много купони,яки даскали (повечето) яки хора абе всичко

Re: НУИИ " Илия Петров "

[/quote]Ами .. да кажете нещо повече за т'ва даскало ?
    Хубаво ли е ? Какви са приемните изпити / май бяха 2, но не съм сигурна / ?
    Изобщо, като цяло ?[/quote]

Страхотно е! Аз уча в него вече втора година и мога да ти кажа, че ако искаш да се занимаваш наистина с изкуство, това е мястото. Не знам за другите училища,но това си е Националното и е най-доброто.
    Можеш да попиташ всеки по-квалифициран преподавател по рисуване (частен или не), веднага ще ти каже къде е най-хубавато място.
    Относно изпитите - два на брой : един постановка и един композиция на дадена тема. Документите,които ти трябват за да кандидатстваш, са акт за раждане,свидетелство за завършен 7ми клас,като успеха ти трябва да е мин.4.00,както и медицинско свидетелство - задължително – очен лекар-за цветоусещане.
    Успех ти пожелавам.. и ако избереш това училище,няма да сбъркаш

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Anna5339
    Аз лично не го знам това даскало,но моето се казва НУИ "Проф.Веселин Стоянов",какво се води това даскало,ако са подобни изпитите мога да помогна с нещо ....май...
    Да не би да си от Русе ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Искам да попитам в НУИИ " Илия Петров " има ли кандидатсване след 8-ми клас и самото училище има ли сайт?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си