.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Набивайки си в главата"не мога и не искам да го забравя"и наранявайки близките си,нищо няма да постигнеш!Спри да се самосъжаляваш.В противен случай ще продължаваш да страдаш,а смисъл няма.На онзи едва ли му пика как се чувстваш сега.Затова се изправи и му покажи,че си по-силна!
    Не се самосъжалявам,просто така се чувствам и просто споделям,не е нужно всички да ме упрекват!!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Първо изключително гадно ми стаа като чета такива теми!Съжалявам за всичко което ти се е случило.Но това е любовта-много мъка и болка. Но не се предавай.Някой ден и ти ще намериш подходящия човек.До тогава дай го по-леко.Купонясвай! Айде успех от мене!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от kifla
    За съжаление това е любовта...едно страдание и болка ,която само ти знаеш колко много боли.На всеки един от нас му се е случвала така или поне подобна ситуация ,след която винаги нещо там вътре в нас страда безумно много ,но няма какво да направиш за да спреш болката .Просто това е живота ,трябва да го живеем и да се радваме че ни има ,дори и на моменти да ни се иска всичко това да не се случва ...
    Относно новите връзки ..след извесно време когато почувстваш ,че отново искаш да има някой до теб предприеми нещо .Сега дори и да започнеш нещо ново то няма да има никакъв смисъл по простата причина ,че мислите ти ,чувствата ти изобщо всичко ще бъде все още насочено към предишния човек! Пиша този пост и ти давам такива съвети ,понеже и аз страдам дори и след година от любовната мъка ...
    Надявам се да се справиш с положениеот в което си сега!
    :P

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от po4ti_realna
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Набивайки си в главата"не мога и не искам да го забравя"и наранявайки близките си,нищо няма да постигнеш!Спри да се самосъжаляваш.В противен случай ще продължаваш да страдаш,а смисъл няма.На онзи едва ли му пика как се чувстваш сега.Затова се изправи и му покажи,че си по-силна!
    Не се самосъжалявам,просто така се чувствам и просто споделям,не е нужно всички да ме упрекват!!!
    Не те упрекваме. просто и казваме как стоят нещата... Просто сме изпитвали това което ти сега изпитваш и се опитваме да ти втълпим в главата, че сега няма смисъл да ревеш само зареди него да си мислиш, че е единствения и цял живот ще го обичаш.... Защото след време ще видиш, че всъщност не е така.. ще отихнеш, ще го забравиш, и даже когато той дойде и иска да сте заедно.. тогава ти ще се отдръпваш...

Ние сме го изживели това... и искаме просто да ти кажем че няма смисъл .... и че по добре да пропуснеш часта с драмите...

Късмет, и дано си ме разбрала..

Град
    В облаците
    Трябва да гледаме оптимистично на живота, колкото и той да ни насилва да не е така.. Не знам дали се разбира тази "мисъл", но нещо такова ми се върти из главата. Отдай се на повече приятни моменти и го отдалечи от мислите си за момент.. или повече :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми