Добър ден!Пиша в този форум, защото не желая да споделям с никого това,което се случва около мен в последно време.Ето я и моята история: Преди 3 месеца се запознах в сайт за запознанства с едно момче,бях написала коментар на една снимка,на която бяха с една моя много добра приятелка.Оттам-скайп....В началото нищо особено,нямах никакви намерения към него,просто ми беше изключително приятна компанията му Но след няколко дни постоянен чат-аз се зарибих супер много.Оставих тогавашния си приятел заради него.Чувахме се постоянно.Единственият проблем беше,че се намира на 250 км...Смятах за невъзможно да се видим,но...направих необходимото и....успях.10 дни бяхме заедно.Първите 7 дни всичко беше като сбъдната мечта,толкова идеално и прекрасно.Но в следващите 3 дни нещата се промениха,стана по-студен и дистанциран,но защо?Какъв беше проблемът?Този въпрос ме измъчваше постоянно.Надявах се последният ден да бъде изпълнен с положителни емоции и незабравими преживявания,но не беше така-чувствах се отхвърлена...Беше ми мъчно и сдухано,но за какво?За това,че няма да го видя скоро или за това,че с нещо за разочаровах и се отдръпна от мен.Прибрах се вкъщи,....След няколко дни приятелката ми,която е от неговия град,(благодарение на която се запознахме) ми се обади притеснена:"трябва да ти кажа нещо,Той ходи с едно момиче,което в момента е в Англия,но ще се върне,не иска да ти каже,за да не те нарани,защото те обича"....Не исках да показвам емоция,но не се сдържах-разплаках се,защото се почувствах предадена и безкрайно разочарована...Момчето,на което вярвах безрезервно ме е излъгало.Изведнъж всичто изгуби смисъл.....Допуснах го прекалено близо до себе си,а не трябваше,защото привързвайки се толкова мн-рано или късно страдам.
В безизходица съм,нямам идея какво трябва да направя...вероятно да го забравя,но не мога и не искам.Наистина специален е за мен,не го харесвам,аз го обичам!Не мисля да запчвам връзка ПОНЕ в близката половин година,дори повече.Всъщтност искам ли въобще някаква връзка,след като рано или късно ще приключи и отново аз ще страдам.Но мъката е голкова голяма,ще я понеса ли отново?Започнах да се държа различно,с действията си наранявам неволно хората на които държа.