- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да продължа напред...без Него
Незнам какво да кажа .... съжалявам че се е получило така .... бях минала през нещо такова преди време .... човекът на когото страшно много държах ме предаде както ти каза в началото всичко е вървяло дам и при мен беше така ... докато един ден просто от нищото той взе да се държи тъпо .... и един ден просто ме изхвърли ... бях съсипана дни наред ... не бях на себе си ... но за мое щастие .... тогава дойде един човек ... който имаше нужда от приятел ее ... реших да се стегна и да не мисля за случилото ми се ... а да обърна вниманието на този скъп човек .... отдадох цялото си внимание и време на него .... с цел да му помогна и така постепенно успях да забравя за всичко лошо което ме бе сполетяло .... и реших да продължа на пред беше наистина мн трудно .... но ти пожелавам и ти да успееш ... Знам момчето е поостъпило доста зле .... не ти казвам да го забравиш защото тва няма как да стане ... просто се налага да приемеш станалото и да се захванеш с нещо друго...
Ще ти е нужно много време и търпение ... за всичко ... и просто каквото и да е станало така е трябвало да стане .... явно той не те заслужава... както и ти незаслужаваш да страдаш заради него.... помни хубавите моменти и просто продължавай напред ... обърни внимание ... на приятелите си ... може да имат нужда от теб ...
![]()