- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без секс преди брака
Здравейте, какво мислете по темата "Без секс преди брака".Аз искам да спазя принципа без секс преди брака, но доста мой приятели го посрещат с ирония.
Всички ако се пазим за брака до сега земята и хората щяха да са изчезнали![]()
Честно туй са пълни глупости по добре ли ще е да се пазиш за брака и като доде време първата вечер и двамата некфи дървета я бегай от тука
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
ахаххааах ми я си представи 4е се ожениш на 37-40 години? 40-годишен девственик, не ми зву4и добре, а на теб?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Защо? По времето на баба ми и даже на майка ми, малко са правели секс преди брака, а е имало бум на раждаемостта. Когато майка ми е родила сестра ми, е имало толкова бебето родени същия ден, колкото сега в града има за 1 месец!?
по принцип преди време си мислх, че подобно нещо е възможно и го исках за себе си. но едно време на 17 си бил стар за брак, а сега на 27 си млад. Едва ли до 30, когато всичко хора днес се женят, ще може да удържиш нагона си. Идеята е реалисточна, само ако встъпиш в брак преди 18-19 годишна възраст. намериш ли точния човек, сам ще го искаш. Аз съм с мъжа си 4 години, а поне още 3 няма да се оженим,защото нямаме възможността(най-вече финансова) да го направим. Трябва ли да чакаме 7 години, за да сме интимни?
И аз мисля никакъв секс вече преди брака. [-o< Така Моят човек ще се чувства още по-специален.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз ще те подкрепя-може да не правиш секс преди брака,ама гледай да стане така 4е да се ожените по скоро защото мом4етата си имат нужди и едва ли ще се намери някой да те 4ака толкова време.ама...незн как ще стане,щото за да се ожениш за някой трябва да го оби4аш и да си сигурен 4е той е твоята половинка а за да си сигурен трябва да си бил с него поне 1-2 години,през това време мом4ето няма как да те 4ака,а дори и да те 4ака представи си да се ожените,да тръгнете да го правите и иведнъж се оказва 4е секса изобщо не става между васи тогава кво-той ще си намери някоя друга и....
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аз съм против да се чака до брака за да правиш секс.
Както казаха по-горе когато намериш човека,ще ти дойде и желанието и какво ще се стискаш ли![]()
Мързи ме да обяснявам другите причини,поради които не съм съгласна.
Тая жега не ми влияе добре![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хубаво е, че все още има хора, които не искат да правят секс преди брака. Обаче е малко нереално в днешно време, защото едва ли ще се намери някой, който да те чака толкова.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Немога да коментирам,при мен вече бутилката с благата ракия е счупена![]()
Да по времето на бабите и дядовците ни са се женили така,но доста от женитбите са били уреждани от родителите им...А в днешно време е актуален принципа "Кой си купува кола,без да я пробва"...И едва ли има начин да се върнат старите традиции,когато дори да се държите за ръце е било прекалено интимно![]()
A qui
Ако не се прави секс преди брака, сватбите щяха да намалеят драстично, както и булките с корем 4 месец най-малко!![]()
А иначе както в днешно време се вдигат сватби на 25-27 годишна възраст минимум, не знам кой ще е този с железните нерви и самоконтрол, на който да не му се прииска интимност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
+ 1
KоЛкО лЮбоВ мОжЕ дА пОбЕрЕ сЪрЦеТо ПрЕдИ УмЪт Да Я зАбрАнИ !!!
аз съм твърдо против това (който е чел шифърът на леонардо ще ме разбере),но не насърчавам и безборното правене на секс![]()
Видях че доста хора ме мислят за момиче, аз съм момчеИ едва ли ще се женя чак на 27-30, аз несъм такъв човек, повече си падам по сериозните неща имам предвид макар че съм на 16 искам а си имам семейство и т.н. .И ако сега кажете че няма момичета които искат да се женят на по 18 , много се лъжете, има просто са малцинство.
Нормално в днешно време
да го приемат с ирония.
Иначе-разни хора,разни идеали.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аве не е невъзможно но мноу рядко се случва в наше време.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Майката на приятелят ми е на 50 години, надали твоята е на повече, а сестра му (по-голямата от двамата) я е родила на 27. И надали преди това не е правила секс...Първоначално написано от krem4et0
Не давам умишлено моята за пример, понеже тя мене млада ме е родила.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не мисля че може много хора да спазят това .. пък и който както иска но не говоря за безразборния секс
По онова време не е имало презервативи , а и да е имало са били нещо луксозно ...Първоначално написано от krem4et0
![]()
16 годишен ... Вярващ в мита, че може да издържи без секс преди брака... Деа знам... Нереално... Ставай монах по тъз логика.
I am not an artist I am a fucking work of art!
въпрос на личмо мнение, но според мен да трябва да се опознаеш с човека до теб преди да стигнеш до брак, особено в интимен план, защото после може и да не си допаднете.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
mn si prava,i az sam na tova mnenie 4e sled kato se ojeni6 trqbva da se pravi sex,jalko 4e pove4eto sa kurvi i se otdavat na vseki sre6tnat,ako vsi4ki spazvame tova da pravim sex sled kato se ojenim kurvite 6te iz4eznat,bolestite 6te namaleqt,nqma da ima bollni ot spin,nito bremenni devoi4eta na 15 koito sa si o6te deca,a sa tagnali da rajdat deca,samo deto majete 6te ostanat nezadovoleni ,ama koi 6te gi pita,da se opraqt az nqma kvo da mu mislq,i bez tva ne sam maj![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
ами имаш желание ама според мен е нереално... според мен тва са отживелици... преди са се пазели щот нямало презервативи и няма девойката да им ражда постоянно... а и по твоята логика като ще спазваш традициите да ти кажа 4е по тях си малко стар за женене ве4е...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Аа, не си го представям аз това....Ами ако избощо не се ожениш/омъжиш? Нали трябвало с подходящия, ала - бала, ами ако не го намериш?
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
А какво правим, когато жената се омъжи, а после кръшка наляво надясно? Не е ли курва?Първоначално написано от angelcheeee_93
Имала съм само един-единствен, курва ли съм?
В случай, че не знаеш, СПИН може да хванеш и при кръвопреливане, не само при секс.
Имаш ужасно детско мислене и доста наивни разсъждения. Но в днешно време много малко хора са готови да минат под венчило в началото на 20те, повечето го правят след 30. Представяш ли си как тогава някой ще се пази? Дори и ти. Мъжете щяли да са незадоволени. А жените не изпитват ли и те нужда от секс? Имаш ли представа, че особено в 30те години на една жена, липсата на секс може да й се отрази физически, както и да нанесе психични проблеми?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Как ще се ожениш,без да си пробвал.Ами ако съпругът/съпругата ти смърдят в секса?Ще се събудиш един ден с мисълта,че цял живот няма да свършиш като хората.![]()