- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без секс преди брака
За да се оженаят двама човека и да живеят дълго заедно трябва да си допадат в секса. Преди това трябва да се опита.
Не може до 20 и нещо да нямаш гадже, а както дори и майка ми казва - с гаджетата се спи.
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
angelcheeee_93 написа:
mn si prava,i az sam na tova mnenie 4e sled kato se ojeni6 trqbva da se pravi sex,jalko 4e pove4eto sa kurvi i se otdavat na vseki sre6tnat,ako vsi4ki spazvame tova da pravim sex sled kato se ojenim kurvite 6te iz4eznat,bolestite 6te namaleqt,nqma da ima bollni ot spin,nito bremenni devoi4eta na 15 koito sa si o6te deca,a sa tagnali da rajdat deca,samo deto majete 6te ostanat nezadovoleni ,ama koi 6te gi pita,da se opraqt az nqma kvo da mu mislq,i bez tva ne sam maj
А какво правим, когато жената се омъжи, а после кръшка наляво надясно? Не е ли курва?
Имала съм само един-единствен, курва ли съм?
В случай, че не знаеш, СПИН може да хванеш и при кръвопреливане, не само при секс.
Имаш ужасно детско мислене и доста наивни разсъждения. Но в днешно време много малко хора са готови да минат под венчило в началото на 20те, повечето го правят след 30. Представяш ли си как тогава някой ще се пази? Дори и ти. Мъжете щяли да са незадоволени. А жените не изпитват ли и те нужда от секс? Имаш ли представа, че особено в 30те години на една жена, липсата на секс може да й се отрази физически, както и да нанесе психични проблеми?
razsajdeniqta mi moje da ti se struvat detski,no sa mn po-razumni ot tvoite.donqkoda si prava no az ne sam luda na 15 da hodq da se eba i posle nikoi nqma da iska da e s men,ako znae 4e sam se ebala ve4e.sled vreme sama 6te go osaznae6.ami predstavisi 4e 4oveka s koito si spala te zareje,ako ve4e ne go e napravil,posle kvo 6te pravi6,cql jivot 6te ima6 ugrizeniq i trqbva da mu varvi6 po svikata vinagi.postoqnno trqbva da ti4a6 zad nego i da go sledi6 ,za dane te izostavi i nakraq ti da si unijenata.vseki si ima mnenie tova e moeto.tezi koito ve4e sa ebani sa kurvi tva e istinata.devstvenite sa svqstnite momi4eta,no i tehniqt red 6te doide samo 4e po-kasno ,pone za nqkoi.![]()
Руса кукличка
Wrathchild, майка ми е на 54, омъжила се е на 22(ненавършени) девствена и за тези 32 години е била само с баща ми......Сега, не съм я питала за сексуалния й живот по време на брака им, ама.....след като не му е изневерила 32 години значи има защо![]()
[/quote] razsajdeniqta mi moje da ti se struvat detski,no sa mn po-razumni ot tvoite.donqkoda si prava no az ne sam luda na 15 da hodq da se e** i posle nikoi nqma da iska da e s men,ako znae 4e sam se ebala ve4e.sled vreme sama 6te go osaznae6.ami predstavisi 4e 4oveka s koito si spala te zareje,ako ve4e ne go e napravil,posle kvo 6te pravi6,cql jivot 6te ima6 ugrizeniq i trqbva da mu varvi6 po svikata vinagi.postoqnno trqbva da ti4a6 zad nego i da go sledi6 ,za dane te izostavi i nakraq ti da si unijenata.vseki si ima mnenie tova e moeto.tezi koito ve4e sa ebani sa kurvi tva e istinata.devstvenite sa svqstnite momi4eta,no i tehniqt red 6te doide samo 4e po-kasno ,pone za nqkoi.[/quote]
Защо трябва да има угризения като са я зарязали![]()
И защо трябва да му върви по свирката?
Защо ще е унижена?
Това,че ти(незнайно защо)ще се чувстваш така,не означава,че и другите така мислят.
Аз съм имала само 1 сексуален партньор и честно да си призная бих искала цял живот да съм с него.
Пази Боже да стане нещо(да чукан на дърво)но ако той ме зареже не бих се чувствала унижена,че съм спала с него.Няма причина.
Мислиш по мн странен начин.
И от къде го измизли това,че ебаните били курви.
Това,че 2ма човека са си изградили примерно дълга връзка основана на доверие и са щастливи заедно и се обичат..това прави ли момичето курва?Не,не го прави.Като пораснеш ще разбереш колко грешно си мислила.Не говоря да пораснеш само на години а и на акъл.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Струва ми се тъпо.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Да бре преди брака,и да се окаже,че мъжа и бил импотентен и да не могат да имат деца,само къде са се оженили![]()
aciko гледах един филм с подобен сюжет и тоя преби жена си като разбра,че е бременна![]()
spored men e glupavo da ne pravi6 sex dokato se omaji6.nz zvu4i tapo.az sam na princip 4e jivota e edin i trqbva da se izjivee palnocenno i trqbva da se opita ot vs4ko.o6te sam malka,na 13 sam i mislq 4e sam malka o6te za sex no kogato napravq 14 pone bih go napravila,no ne s vseki sre6tnat,a s nqkoe mom4e koeto mi haresva i na koeto imam doverie...(ako ima mom4e na koeto moje da se ima bezrezervno doverie)
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Първоначално написано от Steli{P}
+1
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
с една година няма да станиш по- голяма,все едно да кажеш,че на 31 ще си по-готова за деца отколкото на 30Първоначално написано от kiss me baby
![]()
Скъпа, има време да стигнеш до моите годинки, така че след време по-скоро ти ще стигнеш до моите разсъждения, не аз до твоите. Бъди спокойна, с приятелят ми съм от година и половина, а той ми е първият, както и аз на него. Не го следя, сексуалният ми живот е пълноценен и повярвай ми, има с какво друго освен със секс да го задържа, за мен не бери грижа. А секса не е нещо мръсно, че да съм унижена. Ако ме зареже - живота не свършва, само защото ми е първия. Ти само внимавай да не вземеш да не станеш като Шарлът от сексът и градът, да се окаже, че мъжа ти не го вдига. И когато ти стигнеш дори 1/3 от продължителността на моята връзка, когато разбереш малко повече за същността на отношенията между мъж и жена, тогава ми обяснявай дали съм курва и дали разсъжденията ми са неразумни.Първоначално написано от angelcheeee_93
И брака не ти е гаранция за нищо. Може да се омъжиш за някой, а той да ти каже, че е девствен. Но реално да има солидна бройка. Която продължава да трупа, ако ме разбираш. И тогава ти ще си доста по-унижена, защото си се пазила до брака за някой, който чука секретарката си на бюрото, от колкото аз или някоя друга жена, която не е омъжена, но прави секс с този, когото обича.
Има разлика между това да не си имал други преди и след брака. Впрочем е наистина хубаво това, че 32 години са си единствени.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами ако се пазиш и скъпият/та ти съпруг/съпруга не те задоволява?Какво тогава?Все пак ти всяка вечер си лягаш с него/нея на един креват!Какво ще си казваш "Пак ли тряа праиме с*к* беее?!?"??Аз мисля, че дечицата трябва да се правят с удоволствие.Това, че си имала няколко сексуални партнъори не означава, че си курва.Според мен до 5 момчета/момичета са нормално.Все пак трябва да имаш някакъв опит и в тази сфера, колкото и тъпо да звучи.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами при положение, че в сегашно време хората или се женят на възраст около 25-30 и нагоре или живеят без брак на семейни начала си представете ако се пазят до брака...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
donqkade sam saglasna..ne6to takova si misleh o6te kato otvarqh temata..taa.. 6tom obichash nqkoi jelaesh da mu se otdadesh po vsqkakav nachin..ne mislq 4e 6te izdarjish .. a i pri nqkoi dvoiki sled sexa ima u4ojdeniq..pri drugi ne im haresva.. treti se zaobichat pove4e... nali trqbva da razberemПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
angelcheeee_93 написа:
razsajdeniqta mi moje da ti se struvat detski,no sa mn po-razumni ot tvoite.donqkoda si prava no az ne sam luda na 15 da hodq da se e** i posle nikoi nqma da iska da e s men,ako znae 4e sam se ebala ve4e.sled vreme sama 6te go osaznae6.ami predstavisi 4e 4oveka s koito si spala te zareje,ako ve4e ne go e napravil,posle kvo 6te pravi6,cql jivot 6te ima6 ugrizeniq i trqbva da mu varvi6 po svikata vinagi.postoqnno trqbva da ti4a6 zad nego i da go sledi6 ,za dane te izostavi i nakraq ti da si unijenata.vseki si ima mnenie tova e moeto.tezi koito ve4e sa ebani sa kurvi tva e istinata.devstvenite sa svqstnite momi4eta,no i tehniqt red 6te doide samo 4e po-kasno ,pone za nqkoi.
Скъпа, има време да стигнеш до моите годинки, така че след време по-скоро ти ще стигнеш до моите разсъждения, не аз до твоите. Бъди спокойна, с приятелят ми съм от година и половина, а той ми е първият, както и аз на него. Не го следя, сексуалният ми живот е пълноценен и повярвай ми, има с какво друго освен със секс да го задържа, за мен не бери грижа. А секса не е нещо мръсно, че да съм унижена. Ако ме зареже - живота не свършва, само защото ми е първия. Ти само внимавай да не вземеш да не станеш като Шарлът от сексът и градът, да се окаже, че мъжа ти не го вдига. И когато ти стигнеш дори 1/3 от продължителността на моята връзка, когато разбереш малко повече за същността на отношенията между мъж и жена, тогава ми обяснявай дали съм курва и дали разсъжденията ми са неразумни.
И брака не ти е гаранция за нищо. Може да се омъжиш за някой, а той да ти каже, че е девствен. Но реално да има солидна бройка. Която продължава да трупа, ако ме разбираш. И тогава ти ще си доста по-унижена, защото си се пазила до брака за някой, който чука секретарката си на бюрото, от колкото аз или някоя друга жена, която не е омъжена, но прави секс с този, когото обича.
do izvestna stepen si prava,no parvoto koeto e 4e az nqma da se omaja za nqkav prost jenkar deto sqka ve4er spi s razli4na,nali predi tova trqbva da go opoznaq i da razbera ,4e e 4oveka za men.kakto i da e,az nqmam namerenie da si provalqm jivota na 15 i posle da stradam ako se slu4i ne6to,ne bih riskuvala na moite ludi goodini.![]()
Руса кукличка
мисля че това е много красиво човека до теб да знае че е първия и последния но колко от нас могат да го направят![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
angelcheeee_93, наистина мн наивни разсъждения, с които изобщо не съм съгласна![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за мен пък е по-красиво да знам, 4е 4овека, с когото евнтуално реша да прекарам живота си след време, е бил и с други жени преди мен, но е решил 4е то4но аз съм тази, с която иска да бъде за постоянноПървоначално написано от DekoDenev
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Чакай, чакай, аз не ти казвам, че секса на 15 е нещо правилно и трябва да се прави. На 15 си малка за това. Но мисълта ми е, че като цяло в секса преди брака няма нищо лошо. Ако съм примерно на 30, още неомъжена, девствена ли да седя? И това по какъв начин ще ми провали живота според теб?Първоначално написано от angelcheeee_93
Впрочем ти и на 40 можеш да страдаш. За една истинска и здрава връзка трябва секс. Навремето са се женили девствени, понеже са били на по 15-16. А в днешно време хората преди да се оженят са заедно известно време, пък после живеят заедно и чааак тогава се женят.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
angelcheeee_93 написа:
do izvestna stepen si prava,no parvoto koeto e 4e az nqma da se omaja za nqkav prost jenkar deto sqka ve4er spi s razli4na,nali predi tova trqbva da go opoznaq i da razbera ,4e e 4oveka za men.kakto i da e,az nqmam namerenie da si provalqm jivota na 15 i posle da stradam ako se slu4i ne6to,ne bih riskuvala na moite ludi goodini.
Чакай, чакай, аз не ти казвам, че секса на 15 е нещо правилно и трябва да се прави. На 15 си малка за това. Но мисълта ми е, че като цяло в секса преди брака няма нищо лошо. Ако съм примерно на 30, още неомъжена, девствена ли да седя? И това по какъв начин ще ми провали живота според теб?
Впрочем ти и на 40 можеш да страдаш. За една истинска и здрава връзка трябва секс. Навремето са се женили девствени, понеже са били на по 15-16. А в днешно време хората преди да се оженят са заедно известно време, пък после живеят заедно и чааак тогава се женят.
da ,prava si ,az prosto dopalnih 4e na moite godini ne bih go napravila,za6toto kakto ti kaza sam malka.i da togava vremenata sa bili drugi i horata sa se jenili po-mladi,no koi kogato se 4uvstva gotov/a togava da go pravi i vseki re6ava sam za sebe si.![]()
Руса кукличка
Доста народи го спазват и процъфтяват. Като гледам ние сме на изчезване.
80 процента от браковете са на база страст/секс/зачеване, след като тези чувства породени от страст изчезнат почваш да се будиш до човек с който нямаш нищо общо. Тъй че бих препоръчал първо приятелство да се изгради, което трае до гроб, единомислие, и след това секс говоря за поне 2 години връзка.