angelcheeee_93 написа:
do izvestna stepen si prava,no parvoto koeto e 4e az nqma da se omaja za nqkav prost jenkar deto sqka ve4er spi s razli4na,nali predi tova trqbva da go opoznaq i da razbera ,4e e 4oveka za men.kakto i da e,az nqmam namerenie da si provalqm jivota na 15 i posle da stradam ako se slu4i ne6to,ne bih riskuvala na moite ludi goodini.
Чакай, чакай, аз не ти казвам, че секса на 15 е нещо правилно и трябва да се прави. На 15 си малка за това. Но мисълта ми е, че като цяло в секса преди брака няма нищо лошо. Ако съм примерно на 30, още неомъжена, девствена ли да седя? И това по какъв начин ще ми провали живота според теб?
Впрочем ти и на 40 можеш да страдаш. За една истинска и здрава връзка трябва секс. Навремето са се женили девствени, понеже са били на по 15-16. А в днешно време хората преди да се оженят са заедно известно време, пък после живеят заедно и чааак тогава се женят.
da ,prava si ,az prosto dopalnih 4e na moite godini ne bih go napravila,za6toto kakto ti kaza sam malka.i da togava vremenata sa bili drugi i horata sa se jenili po-mladi,no koi kogato se 4uvstva gotov/a togava da go pravi i vseki re6ava sam za sebe si.