[/quote] razsajdeniqta mi moje da ti se struvat detski,no sa mn po-razumni ot tvoite.donqkoda si prava no az ne sam luda na 15 da hodq da se e** i posle nikoi nqma da iska da e s men,ako znae 4e sam se ebala ve4e.sled vreme sama 6te go osaznae6.ami predstavisi 4e 4oveka s koito si spala te zareje,ako ve4e ne go e napravil,posle kvo 6te pravi6,cql jivot 6te ima6 ugrizeniq i trqbva da mu varvi6 po svikata vinagi.postoqnno trqbva da ti4a6 zad nego i da go sledi6 ,za dane te izostavi i nakraq ti da si unijenata.vseki si ima mnenie tova e moeto.tezi koito ve4e sa ebani sa kurvi tva e istinata.devstvenite sa svqstnite momi4eta,no i tehniqt red 6te doide samo 4e po-kasno ,pone za nqkoi. [/quote]

Защо трябва да има угризения като са я зарязали
И защо трябва да му върви по свирката?
Защо ще е унижена?
Това,че ти(незнайно защо)ще се чувстваш така,не означава,че и другите така мислят.
Аз съм имала само 1 сексуален партньор и честно да си призная бих искала цял живот да съм с него.
Пази Боже да стане нещо(да чукан на дърво)но ако той ме зареже не бих се чувствала унижена,че съм спала с него.Няма причина.
Мислиш по мн странен начин.
И от къде го измизли това,че ебаните били курви.
Това,че 2ма човека са си изградили примерно дълга връзка основана на доверие и са щастливи заедно и се обичат..това прави ли момичето курва?Не,не го прави.Като пораснеш ще разбереш колко грешно си мислила.Не говоря да пораснеш само на години а и на акъл.