--------------------------------------------------------------------------------

angelcheeee_93 написа:
razsajdeniqta mi moje da ti se struvat detski,no sa mn po-razumni ot tvoite.donqkoda si prava no az ne sam luda na 15 da hodq da se e** i posle nikoi nqma da iska da e s men,ako znae 4e sam se ebala ve4e.sled vreme sama 6te go osaznae6.ami predstavisi 4e 4oveka s koito si spala te zareje,ako ve4e ne go e napravil,posle kvo 6te pravi6,cql jivot 6te ima6 ugrizeniq i trqbva da mu varvi6 po svikata vinagi.postoqnno trqbva da ti4a6 zad nego i da go sledi6 ,za dane te izostavi i nakraq ti da si unijenata.vseki si ima mnenie tova e moeto.tezi koito ve4e sa ebani sa kurvi tva e istinata.devstvenite sa svqstnite momi4eta,no i tehniqt red 6te doide samo 4e po-kasno ,pone za nqkoi.
Скъпа, има време да стигнеш до моите годинки, така че след време по-скоро ти ще стигнеш до моите разсъждения, не аз до твоите. Бъди спокойна, с приятелят ми съм от година и половина, а той ми е първият, както и аз на него. Не го следя, сексуалният ми живот е пълноценен и повярвай ми, има с какво друго освен със секс да го задържа, за мен не бери грижа. А секса не е нещо мръсно, че да съм унижена. Ако ме зареже - живота не свършва, само защото ми е първия. Ти само внимавай да не вземеш да не станеш като Шарлът от сексът и градът, да се окаже, че мъжа ти не го вдига. И когато ти стигнеш дори 1/3 от продължителността на моята връзка, когато разбереш малко повече за същността на отношенията между мъж и жена, тогава ми обяснявай дали съм курва и дали разсъжденията ми са неразумни.
И брака не ти е гаранция за нищо. Може да се омъжиш за някой, а той да ти каже, че е девствен. Но реално да има солидна бройка. Която продължава да трупа, ако ме разбираш. И тогава ти ще си доста по-унижена, защото си се пазила до брака за някой, който чука секретарката си на бюрото, от колкото аз или някоя друга жена, която не е омъжена, но прави секс с този, когото обича.

do izvestna stepen si prava,no parvoto koeto e 4e az nqma da se omaja za nqkav prost jenkar deto sqka ve4er spi s razli4na,nali predi tova trqbva da go opoznaq i da razbera ,4e e 4oveka za men.kakto i da e,az nqmam namerenie da si provalqm jivota na 15 i posle da stradam ako se slu4i ne6to,ne bih riskuvala na moite ludi goodini.