- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А.К. въпроси
Здравейте искам да попитам някой вземал ли е аминокиселини там под формата на хапчета и спомагат ли наистина за намаляване на теглотокато включим и тренировките де
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
хайде де ...все някой трябва да знае...
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аминките са за възтановяване,нямат нищо общо с редукция на теглото,на тебе ти трябва л-карнитин
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
ами бях пробвала л карнитин капсули и цял месец вс вечер бягах от 3 до 5 км и правех по над 200 коремни преси на ден, но ефект да не кажа, че почти нямашесега мисля да си купя течен, защото ми казаха, че по - бързо се усвоявал от организма ...
Aбе каквото и дапиеш ако нямаш качествена диета нема да стане,така че........
е имам ... на нископротеинова съм
Моля?Обратното трябва да е,високопротеинова и нисковъглехидратна
За това не сваляш,трябва ти НИСКО ВЪГЛЕХИДРАТНА ДИЕТА
АА БЕ БОЖЕ КАКВА ГЛУПОСТ СЪМ НАПИСАЛА![]()
ИСКАХ ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ НА ПРОТЕИНОВА ДИЕТА
ОМГ мн съм зле..
Опитай разделно хранене - 5 кг за 20 дни и после нито грам отгоре :P
So that each and every woman could find her perfect guy
съжалявам ако изглеждам тъпо, но така и не вникнах в смисъла на разделното храненесамо с 2-3 думи обяснете ме, защото май съм си изградила грешно мнение ...
![]()
xaxaxaax с разделно хранене 5кг за 20 дена ама интересно какво си свалила 3 кг вода 1 мускул и 1 мазнини
някъв фат бърнър или термогенетик е по-подходящ за целта.Корема го правиш 3 пъти седмично,кардиото-30 мин
аз имам мн бавен метаболизъм и искам нещо, което да го поускори .... аз си спортувам от днес започвам активно спорт бях се отпуснала и веднага ми проличаПървоначално написано от machine
направо се стресирам
сега ще си доизпия хапчетата Л карнитин (10 останаха) и после си купувам течен
и същевременно не искам да трупам мускулна маса даже искам да се оттърва, защото преди бях плувкиня и съм набита имам доста здрави крака мускул да видиш, което прави илюзията, че са дебели
помогнете ми моля ви се само това искам да ми кажете някой продукт, който няма да ми повлияе хормонално...
и ще ми помогне
бяха ми споменали за тея аминокиселини тъкмо се зарадвах и тук ми убиха мечтите буквално ...
Щом не искаш хормонален препарат използвай формулата
Диета- кардио- l-carnitine
Друг изход няма
3 кг вода? .. Нали щях да кача веднага след диетатаПървоначално написано от Orlandovci SS
..
не ме разсмивай![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
за да забързаш метаболизма премахни храните,богати на лактоза,искаш да гориш мускул-ми прави кардио над 35 мин и ще гориш.течния л-карнитин по-бързо се усвоява,но най-добре е да го приемаш веднага след сън и 30 мин преди тренировка,може и някво бърнърче да вземеш или да пиеш 30 мин кафе преди .тренировка и това ти е естествен бърнър,може и добавки като кофеин за редукция на теглото.
ак са за възстановяване и подпомагане за антрупването на мускулна маса
така и направихПървоначално написано от Orlandovci SS
като нямам друг избор . Благодаря Ви за съветите
![]()