- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти ми е така ...
с приятеля ми ходим близо 2 години .. обаче наскоро започнахме много често да се караме и то все за неща от порядъка на гадния му навик да пие вповече...всмисъл че той ... казва че на него просто му харесвало да пие и да е с чашката.като омаже свещите (така да се каже) не става агресивен или нещо да ме наранява ,напротив става много весел ,приказлив и от тоя род.а на мен не ми е приятно да го гледам всеки ден как пие по 4-5 бири на вечер и да не издържа дори една вечер без да е пил поне 1 бираговорили сме си .. обаче той твърдо е решен че няма сила която да го накара да спре да пие.и мен ми е супер гадно защото той знае последиците от това да пие по толкова и въпреки това казва че си е негов живота и ще прави каквото си иска с него
снощи дори ми каза че е искал повече свобода от мен,а аз му давам всичко и му прощавам за всички неща който ми е сторил .. незнам дали греша но незнам и какво да правя
според вас дали съм права че му се ядосвам за тоя му начин на живот и има ли смисъл изобщо да се продължава тая връзка ... обичам го много както и той казва че много ме обича ... но имам чувството че на моменти изобщо забравя за мен .. дори сам ми каза че ние сме само гаджета и аз нямам правото да му забранявам каквото и да било .. супер много ме убиди с тия си думи и е напълно сериозен незнам какво да правя вече плс някой за съвет
![]()
4-5 бири.. боже... това за моята фирма е нищо.
Не си права да му се ядосваш, щом му харесва нека да си пие няколкото бири. От толкова никой не е умрял и не можеш да кажеш, че ще стане алкохолик при положение, че пие 1-2 бири.
Don't tell me what I can or can't do !
И според мен това не е много, пък и какъв е проблема щом така става по-весел и се чувства по-добре? А ти сигурна ли си, че наистина го обичаш? Защото ако беше така, нямаше да ни задаваш въпроса има ли смисъл връзката ви да продължава! И съм съгласна с него - вие сте само гаджета, наистина не може да му забраняваш нищо. Предполагам, че е достатъчно голям да решава какво да прави с живота си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти проявяваш съвсем ясен симптом на болестта " Млада съпруга" - хванала си се с един човек и си мислиш, че той трябва да е точно такъв, какъвто искаш ти, какъвто си го представяш. Няма да го промениш, не бива да искаш и си постъпила грешно, като въобще си му наложила някаква забрана ( от какъвто и да е тип). Мъжете трудно се подчиняват , а в повечето случаи, дори и да го направят, това не води до нищо добро.
Ако в един момент негови кофти навици станат по-непоносими от приятените ви момент заедно - тогава е време да се разделите.
Освен това, ако не говорим за 5-6 двулитровки, не смятам , че пие много. Горещо е. По-добре да пие бира, отколкото уиски, водка, ракия и по-силни алкохоли.
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тия 4-5 бири в бъдеще вероятно ще прерастнат в нещо по-твърдо, така че се опитай да му помогнеш.
и според мен не си права да му се ядосваш заради пиенето и то при положение, че се ограничава само с биратакакто казаха по-горе никой не е умрял от бира...и едва ли се напива от 2-3 бири (зависи разбира се от много неща)
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Мн точно казано...Първоначално написано от Josefinne
![]()
Аз дъм на твоя страна,
не трябва да е пияница![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Това 4-5 бири за мъж не е много.
Освен това, щом не прави нищо лошо и не му се отразява зле, зна4и няма проблем. Ако пиеше нещо твърдо или в по-големи коли4ества, окей, но според мен засега няма за какво да се тревожиш.
![]()
Робинята на Quench
за твърд алкохол .. рядко пие по често с техните на вечеря по чаша ракия .както казаха може би наистина съм станала нещо като "млада съпруга"незнам опитвам се да го приема но немога и само се караме на моменти си мисля че просто той наистина мисли правилно за всичко а аз не ... иде ми да си умра вече от 1 седмица ми е адски гадно и само плача и се карам с него
![]()
![]()
все пак мерси ,донякъде ... вътре в мен и аз знам че не съм права ама като го видя пак с чашката и откачам
![]()
няма за кво да се нервиш... човека пие за да е щастлив![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Съгласна съм, че засега няма какво да те притеснява - щом не пие твърд алкохол а и щом като се понапие си е веселяк недей да се ядосваш и да се караш с него толкова. А относно това, което ти е казал, че си му само гадже недей да го взимаш толкова навътре. Аз също съм го казвала на гаджето, когато ме е ръчкал за неща, които примерно касаят само мен или личността ми такава каквато е. От една страна е прав - това, че си му гадже не ти дава правото да го променяш по свой вкус и т.н. и да го караш да не прави нещата, които го карат да се чувства добре защото на теб не ти допадат.
наистина мерси за съветите просто .. наистина осъзнах донякъде че може би малко прекалявам , но взимам всичко вповече насериозно![]()
Който пие бира не умира !![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Е,щом не иска да остави пиенето,спри да му правиш забележка.Лошо щеше да бъде,ако те биеше като пийне,но не прави така.