- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти ми е така ...
с приятеля ми ходим близо 2 години .. обаче наскоро започнахме много често да се караме и то все за неща от порядъка на гадния му навик да пие вповече...всмисъл че той ... казва че на него просто му харесвало да пие и да е с чашката.като омаже свещите (така да се каже) не става агресивен или нещо да ме наранява ,напротив става много весел ,приказлив и от тоя род.а на мен не ми е приятно да го гледам всеки ден как пие по 4-5 бири на вечер и да не издържа дори една вечер без да е пил поне 1 бираговорили сме си .. обаче той твърдо е решен че няма сила която да го накара да спре да пие.и мен ми е супер гадно защото той знае последиците от това да пие по толкова и въпреки това казва че си е негов живота и ще прави каквото си иска с него
снощи дори ми каза че е искал повече свобода от мен,а аз му давам всичко и му прощавам за всички неща който ми е сторил .. незнам дали греша но незнам и какво да правя
според вас дали съм права че му се ядосвам за тоя му начин на живот и има ли смисъл изобщо да се продължава тая връзка ... обичам го много както и той казва че много ме обича ... но имам чувството че на моменти изобщо забравя за мен .. дори сам ми каза че ние сме само гаджета и аз нямам правото да му забранявам каквото и да било .. супер много ме убиди с тия си думи и е напълно сериозен незнам какво да правя вече плс някой за съвет
![]()