.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Пазаруване от ebay

Nqkoi koito si e kupuval neshtu ot tam moje li podrobno da mi obqsni kak stavat neshtata

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

e kako na4i zemat mi pariti ot kreditnata karta ? am az moga da vuveda na4i nomer na druga karta i pak da si kupq ne6to tai li
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
    e kako na4i zemat mi pariti ot kreditnata karta ? am az moga da vuveda na4i nomer na druga karta i pak da si kupq ne6to tai li

Не естествено!!! То ако беше така..... Трябва да имаш регистрация в paypal. Също така и електронна дебитна или кредитна карта. Трябва да се регистраш в paypal. Те ти взимат 1.50 евро. Ти трябва да вкараш един код, който би трябвало да го пише на разпизка за състоянието на картата. Когато си купиш нещо от ebay и платиш с картата те ти връщат 1.50 евро. Плащането става лесно. Когато наддаваш и спечелиш предмета за който си наддавала си има бутонче плати чрез paypal. От там вече става лесно. Трябва да си влезнеш в акаунта и просто плащаш. Ако не е така някой да ме поправи, защото доста отдавна съм го правила и вече не помня много.
    Има и други начини заплащане, но за тях не знам. Повечето продавачи предпочитат през paypal
    --------------------

Цитирай Първоначално написано от dana_

Не естествено!!! То ако беше така..... Трябва да имаш регистрация в paypal. Също така и електронна дебитна или кредитна карта. Трябва да се регистраш в paypal. Те ти взимат 1.50 евро. Ти трябва да вкараш един код, който би трябвало да го пише на разпизка за състоянието на картата. Когато си купиш нещо от ebay и платиш с картата те ти връщат 1.50 евро. Плащането става лесно. Когато наддаваш и спечелиш предмета за който си наддавала си има бутонче плати чрез paypal. От там вече става лесно. Трябва да си влезнеш в акаунта и просто плащаш. Ако не е така някой да ме поправи, защото доста отдавна съм го правила и вече не помня много.
    Има и други начини заплащане, но за тях не знам. Повечето продавачи предпочитат през paypal
    Отказа я 100%.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз съм си поръчвала преса за коса от ebay, но не знам дали въобще правят доставки до България.
    ♥ ♥ ♥

e dobre de ne moga li da namerq na nqkoi 4oek nomera na kreditnata karta i ot neq da izcukam pari4ki ili pa da q regna f paypal i tei abe ot 4ujda karta da gepam malko money???

6to

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Щото не ти достига акъл. Ти като си модна кукличка как може да не си пазарувала досега от там?

Мега фен
    Град
    София
    Авторката рулз обаче

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    e dobre de ne moga li da namerq na nqkoi 4oek nomera na kreditnata karta i ot neq da izcukam pari4ki ili pa da q regna f paypal i tei abe ot 4ujda karta da gepam malko money???
    е нали си богаташка? не би трябвало да е проблем да харчиш от твоите пари!?или то сега така е модерно богаташите да харчат чужди пари?

Cruel Intentions

ne be ne sum bogatashka normalno bogata sum si

Супер фен
    Град
    Своге
    aaaaaa ne ne avtorkata me razbi
    PP off sujalqvam za spama ama ne se sdurjah

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

#иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ много, ама много си зле!
    ne be ne sum bogatashka normalno bogata sum si Smile
    Противоречиш си! Глупави хора много съм виждала, ама такива индивиди като теб рядко се срещат!
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ne be ne sum bogatashka normalno bogata sum si
    не просто в една друга тема "съчувстваше" на по-бедните..и се изтъкна и затова ми стана инт.

Cruel Intentions

Мега фен
    ее моме то ако ставаше така лесно...вси4ки щяха да се праят на тарикати
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Абе защо направо не пусна тема "Как да стана хакер" ?

AMAN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си