- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазаруване от ebay
Nqkoi koito si e kupuval neshtu ot tam moje li podrobno da mi obqsni kak stavat neshtata
Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.![]()
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Тук е обяснено - http://pages.ebay.com/education/buyingtips/index.html
e kako na4i zemat mi pariti ot kreditnata karta ? am az moga da vuveda na4i nomer na druga karta i pak da si kupq ne6to tai li
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не естествено!!! То ако беше така..... Трябва да имаш регистрация в paypal. Също така и електронна дебитна или кредитна карта. Трябва да се регистраш в paypal. Те ти взимат 1.50 евро. Ти трябва да вкараш един код, който би трябвало да го пише на разпизка за състоянието на картата. Когато си купиш нещо от ebay и платиш с картата те ти връщат 1.50 евро. Плащането става лесно. Когато наддаваш и спечелиш предмета за който си наддавала си има бутонче плати чрез paypal. От там вече става лесно. Трябва да си влезнеш в акаунта и просто плащаш. Ако не е така някой да ме поправи, защото доста отдавна съм го правила и вече не помня много.
Има и други начини заплащане, но за тях не знам. Повечето продавачи предпочитат през paypal
--------------------
Отказа я 100%.Първоначално написано от dana_
![]()
Аз съм си поръчвала преса за коса от ebay, но не знам дали въобще правят доставки до България.![]()
♥ ♥ ♥
e dobre de ne moga li da namerq na nqkoi 4oek nomera na kreditnata karta i ot neq da izcukam pari4ki ili pa da q regna f paypal i tei abe ot 4ujda karta da gepam malko money???
6to
Щото не ти достига акъл. Ти като си модна кукличка как може да не си пазарувала досега от там?
Авторката рулз обаче![]()
е нали си богаташка? не би трябвало да е проблем да харчиш от твоите пари!?или то сега така е модерно богаташите да харчат чужди пари?Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
Cruel Intentions
ne be ne sum bogatashka normalno bogata sum si![]()
aaaaaa ne ne avtorkata me razbi![]()
![]()
![]()
![]()
PP off sujalqvam za spama ama ne se sdurjah
#иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ много, ама много си зле!
e dobre de ne moga li da namerq na nqkoi 4oek nomera na kreditnata karta i ot neq da izcukam pari4ki ili pa da q regna f paypal i tei abe ot 4ujda karta da gepam malko money???Противоречиш си! Глупави хора много съм виждала, ама такива индивиди като теб рядко се срещат!ne be ne sum bogatashka normalno bogata sum si Smile![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
не просто в една друга тема "съчувстваше" на по-бедните..и се изтъкна и затова ми стана инт.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
Cruel Intentions
ее моме то ако ставаше така лесно...вси4ки щяха да се праят на тарикатиПървоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе защо направо не пусна тема "Как да стана хакер" ?Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
AMAN!