.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Град
    У нас Си (=

Тия гадни, долни мангали

Току-що гледах вечерната емисия новини на Нова и даваха репортаж за етнически скандал, който за жалост хванах от средата. Това, което разбрах, е че българин е стрелял по тълпа цигани (браво!), а те са го подгонили с камъни. За радост е успял да избяга. След което последва изказване, което ме вкара в шок и ужас, както и в няколко секундно псуване по адрес на говорещия. Някакъв мангал, шибан, мръсен каза: "Българите заслужават да умрат...всичките...не може така!"

Какво не може, бе, мангали черни. Не стига, че сучат от заплатите и пенсиите на хората, не стига, че им дават безплатни домове, не стига, че не плащат сметки, не стига, че крадат, ами сега това....Тяхна ли е държавата, майка им ******?!?!? Ако го хвана тоя и съм сигурна, че никой няма да ме види, ще го тормозя толкова много, че не нас, а себе си ще проклина

ПП. И какво като темата е расистска? Нима тия животни долни заслужават да се изказват така? Трябва да има закон, от който да следва, че всеки мангал с подобно мислене да бъде убиван!

Много си ядосана, ама се съмнявам да идеш да им го кажеш лично

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

UnaBle_to_LoVe_U малко си крайна, но съм съгласна с теб. Живеейки в България този човек няма право да се изказва така. Предполагам, че и той живее на помощи за безработни, които излизат от джоба на българите, дето според него заслужават да умрат. Нямам думи за подобна наглост.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Чшш,че ей сега ще те баннат!
    Расистка долна,мръсна!

Град
    У нас Си (=
    И да ме баннат, к'во?
    Не съм у форума, за да се старая всички да ме харесват, а да си изказвам мнението, или в случая отвращението от тия **** ***** ***** ************** *****!!!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Аз пък те подкрепям напълно!!! Само така! Аз живея близо до циканската махала и така ми е писнало от тях, че направо незнам и сега като прочетох това ... Ако ний умрем те след нас, дори в отвъдното няма да ни оставят да живеем спокойно
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

mir4eto_93 и аз живея близо до циганска махала и няма вечер, в която да не дъни циганска музика. Викали сме полиция, няма резултат. Това циганите са като някаква всепоглъщаща плесен...

Така е, при нас дори подписка имаше срещу музиката , ама както може да се очаква продължават да ми пречат да спя...

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

А като има сватба не знам къде да се дяна просто... музика до дупка, клаксони, викове... и това цяла нощ.

Cаnis_Dirus каза: Геноцид за тая сган. Ако ще 200 години да не ни допускат в ЕС, НАТО и тн. Да изтребим мангалите, пък да ни мрази света.

Точно така, добре го каза

Ти мани музиката, поразиите дето правят Не един или два пъти са ми създавали проблеми, това да ме е страх до магазина да отида

Да те е страх да излезеш вечер, щот пред магазина са се събрали цигани да пият бира... ужас е направо. А в нашия квартал как крадат направо не е истина.

Вървя по улицата и се чудя от кой кош ще изскочи някой от тях и незнам какво ще ми направят... Или минават с колата и ти извикват нещо от сорта на Ей малката, що не дойдеш при нас... Направо ми се гади

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    присетих се оня ден като се прибирах по доста културно време към 10 и малко някакви мангалесте се опитаха да ме сдухат, но не успяха нещо. вървя си аз по улицата, кофти улица, тъмно, неоживено и някаква циганска компания с долната си музика се паркирали да запиват пред 1 денонощен магазин. от които двама скочиха към мене с идеята да ме стреснат явно, обаче за голям мой късмет бях така подпийнала, предрусала с кафета, изморена и много изтрещяла. продължих да си вървя със същата крачка и дори не подскочих от уплаха или нещо, единственото нещо,което успях да направя в тва си изциклило настроение, беше да ги удостоя с умрелия ми поглед тип 'миришеш'.та си седнаха набързо на местата и им изчезнаха усмивките.
    иначе после като се усетих и излязох от странното си състояние малко се поуплаших, ама вече минало и така.
    много нагли мама им деба.
    алелуя.

i'm so excited! И на мен ми се случи веднъж нещо подобно, ама се прибирах към 9 ама беше есен, че беше си тъмно и двама, трима така се приближиха, по точно изскочиха пред мен и аз естенствено се стреснах ама вместо да изкрещя или нещо такова викам Б*х му майката и те ми се цъклят насреща и ме задминаха... сиг не са очаквали да реагирам така

Ти мани музиката, поразиите дето правят Не един или два пъти са ми създавали проблеми, това да ме е страх до магазина да отида

Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    +1

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе важното е да не се паникьосваш и да се губиш връзка с главния, недай си Боже нещо да тръгне да става да можеш да реагираш адекватно. а и имам наблюдения, че тва на изнасилвачите ,ексхибицонистите и прочее сган им доставя по-голям кеф отколкото ако се стигне до иебание (чукам на дърво и си плюя в пазвата). в транспорта веднъж ми се случи да попадна на някакъв чикиджия,ама беше толкова рано сутринта, просто си седях и се изхилих,сочейки към първичния му полов белег, при което той се сдуха, прибра си го и слезе.
    не беше циганин да подчертая.
    алелуя.

Град
    Страстно село. :D
    Винаги съм била против мисленето на хора, като Канис, по тези теми, защото са прекалино крайни и нацистски. Но в случая се застъпвам за мнението на Канис, но ще добавя, че не трябва директно да ги убиваме, защото така им помагаме. По- добре е да ги измъчваме по най-бруталният начин, за да видят какво е. много съм брутална, да го ... .

Чикиджия в леле, до сега чак такива работи не съм срещала, виждам ги да пикаят кадето им падне ама в обществения транспорт да правят такива неща Веднъж видях една циганка да си кърми бебето и беше много противно и не само това ами покрай нея още 4-5 жадно я гледат

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    А ти?90% от хората тук са рая на мангалите, ама на тях не ип пука!!!Евала на авторката!

Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    А ти?90% от хората тук са рая на мангалите, ама на тях не ип пука!!!Евала на авторката!
    Мда..
    London Tipton

Не съм гледала новините, но бихте ли ми казали защо този българин е стрелял по тези цигани?

Защо не?

Оф, зададох нормален въпрос, на който подобава да се отговори нормално.
    Все пак ако някой стреля по вас, няма ли и вие да се уплашите и да предприемете нещо?
    Но не знам нищо за случая, така че няма да задълбочавам нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си