Току-що гледах вечерната емисия новини на Нова и даваха репортаж за етнически скандал, който за жалост хванах от средата. Това, което разбрах, е че българин е стрелял по тълпа цигани (браво!), а те са го подгонили с камъни. За радост е успял да избяга. След което последва изказване, което ме вкара в шок и ужас, както и в няколко секундно псуване по адрес на говорещия. Някакъв мангал, шибан, мръсен каза: "Българите заслужават да умрат...всичките...не може така!"
Какво не може, бе, мангали черни. Не стига, че сучат от заплатите и пенсиите на хората, не стига, че им дават безплатни домове, не стига, че не плащат сметки, не стига, че крадат, ами сега това....Тяхна ли е държавата, майка им ******?!?!? Ако го хвана тоя и съм сигурна, че никой няма да ме види, ще го тормозя толкова много, че не нас, а себе си ще проклина
ПП. И какво като темата е расистска? Нима тия животни долни заслужават да се изказват така? Трябва да има закон, от който да следва, че всеки мангал с подобно мислене да бъде убиван!