.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Хормон на растежа

Аве някой знае ли откъде мога да си взема хормон на растежа. Чух че имало в аптеките, ама незнам и затва питам. Май съм много нисък. Играя баскет, но не пораствам. ИСкам да съм като другите от отбора - 2 метра.

Град
    в мазето ;dd
    ПРЕСТАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! !!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    are stiga de na kuv se praish kat puskash tupi temi ,qsno mi e che si komplexsar ama chak puk tolkova...
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    София
    абе ти малоумен ли си или само така ми се струва.Какво ти има.Ходи на лекааааар

Чак пък комплексар.
    по скоро момче което често има проблеми.

Град
    София
    оф ми бива често,ама не наведнъж.Ти си хареса раздела и айде.Не беха пъпки крака туй-онуй аре стига вече прекали

Това че не можеш да порастнеш не е наш проблем.Има си лекари за тази работа има и хора ,които просто не са родени за да бъдат 2 метра.

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    оф ми бива често,ама не наведнъж.Ти си хареса раздела и айде.Не беха пъпки крака туй-онуй аре стига вече прекали
    Извинявай, но тук споделяме проблеми с козметика, диети и т.н.
    Не съм писал проблем с приятелка и т.н.
    Значи съм в правилният раздел
    Ако не ти харесвам не пиши.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от wolfin44444
    Чак пък комплексар.
    по скоро момче което често има проблеми.
    явно си огромен комплексар и идот
    1оо% само искаш да ни издразниш с безброй свой теми които си измисляш от скука .. е да изнервих се заради теб ;!! доволен ли си ;?? айдее сега ПРЕСТАНИ да пускаш безсмислени теми

П.С. - модовете айде заключете ги най-накрая темите .. пфу .. дано те баннат

абе да не си посмял да напишеш още една тема спам иначе въобще не пий хормони, че щи объркат целия организъм!

abe man mn si defekten
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Не са хубави тези хормони. На колко години си?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

BTW vse pove4e i pove4e se ubejdavam 4e ima6 nqkvi problemi ... psihi4eski imama v predvid ili moje bi toku 6to si se nau4il adjeba za kvo se izpolzva kompa i si re6il da se prai6 na umen nz ve4e ama si egati tupiq vuob6te ne si zabaven ako tva celi6

i da kaja skoro 4etoh za nqkakva bolest pri dekorativnite ribki "dupka v glavata" mislq 4e ima6 ne6to ob6to s tva

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Gnidi4ka
    i da kaja skoro 4etoh za nqkakva bolest pri dekorativnite ribki "dupka v glavata" mislq 4e ima6 ne6to ob6to s tva

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Ти няма ли най после да престанеш да пускаш ТЪПИТЕ си теми ?!
    Айде като имаш толкова много кусури,поне ги пиши в една тема
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    тц .. да ти иам умрелия проблем
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    ми май ще ги гледаш др играчи от ниско и с мазна коса

Човекът си има проблеми и търси решение.Какво като е пуснал много теми???Като не можете да му помогнете не се обаждайте.Баси хората.Вие като имате проблем така ли се отнасят с вас???

trqbva da spi6 ot 10 ve4erta do 3 prez no6tta prez tova vreme kletkite rastat e ti ako iska6 si spi i do 10 na drugiq den vaprosa e v 10 ve4e da spi6,malko trudno moje da ti e purvite dni,ama ne si zatrudnqvai orgaznima s hap4eta,pitai daskala ti po biologiq i toi 6te ti go kaje
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Човекът си има проблеми и търси решение.Какво като е пуснал много теми???Като не можете да му помогнете не се обаждайте.Баси хората.Вие като имате проблем така ли се отнасят с вас???
    ти до сега не разбра ли че се ебава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си