.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: проблем

проблем

Имам проблем наистина ми трябва решение.Какво ли не съм ползвала за тези черни точки - Гарниер пюр 3 в 1, тоник на Гарниер за черни точки,Нивеа,Елеа,Орифлейм и др вече не ги помня.Ходя на козметик всеки месец за почистване на лицето но ефекта е само за седмица..
    Вариантът за дерматолог отпада защото мой близък роднина ми каза че тук не вярва лекарите,защото работи в тази област.
    Можете ли да ме посъветвате нещо?

Сложна работа ... ами освен всяка седмица на козметик друго яче незнам ... и все пак - отиди на дерматолог, може нещо все пак да помогне ...

и аз така си мислех да направя но няма да стане по-горе обясних защо

za dermatolog se hodi za akne, ne za 4erni to4ki. te sa vid zamarsqvane, a puk sqka sedmica na kozmetik po 30lv za 4istene na lice mai e malko soleno...nz ii az imam takav problem noo mai taka e do kraq na puberteta, dano da si na 16-17 4e skoro da mine...ako si po malka she tarpish ama ti prodaljavai da si se miesh i majesh redovno [na neutrogena sa dobri...tam maskata i krema za po4istvane koito sa 2in1..]

амиии мила ...не е нещо елегантно или па на някоя си марка....но аз преди ходих на кожен лекар и той ми изписа Акнедерм.взема се и без рецепта...не струва повеле от 5 лв.(не помна но маи баше към 3лв)...така да ти кажа от сега че после да не се стесираш....нанасясе вечер...преди сън...лашото е че докато деиства ...бели леко кожата на лицето.. но аз си го мажа само веднаж или два пъти...и после спирам...и го си дейста...бели по малко кожата някъде 2 дена и после вече значително намаляват черните и всякви пъпки.знам че това с беленето е гадно..но повярваи ми има супер ефект и бих казала..г/д дълготраен(и пак казвам...щм се били..начи просто дейста така каза лекаря) дано съм помогнала
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

а ...и аз сяка вечер си мия лицето със антибактериялен съпун
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Цитирай Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
    амиии мила ...не е нещо елегантно или па на някоя си марка....но аз преди ходих на кожен лекар и той ми изписа Акнедерм.взема се и без рецепта...не струва повеле от 5 лв.(не помна но маи баше към 3лв)...така да ти кажа от сега че после да не се стесираш....нанасясе вечер...преди сън...лашото е че докато деиства ...бели леко кожата на лицето.. но аз си го мажа само веднаж или два пъти...и после спирам...и го си дейста...бели по малко кожата някъде 2 дена и после вече значително намаляват черните и всякви пъпки.знам че това с беленето е гадно..но повярваи ми има супер ефект и бих казала..г/д дълготраен(и пак казвам...щм се били..начи просто дейста така каза лекаря) дано съм помогнала
    и премахна ли ти ги?

ами ...мажа се 2 дена в месеца и тва ми е...на мен ми ги премахва да

Цитирай Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
    ами ...мажа се 2 дена в месеца и тва ми е...на мен ми ги премахва да
    Много ти благодаря непременно ще си го взема!!
    А първия път пак ли 2 дена да го слагам и другия месец пак?
    И това тоник ли е гел ли е какво е точно Акнедерм какво?

оо първия път кат незнаех че се бели беше голямо мъчение...ревах мн ...щото тогас са мазах цяла седмица така че нз...както решиш..ама сякаш се намажи само два дена..да видиш дали ще има ефект..отначало ест няя изчезни сичко но поне ще имаш представа ..нз

ами...едно бяло или прозрачно беше ..кремче в тубичка

благодаря ти

на никоя аптека няма Акнедерм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си